دوازدهمین جلسه از دوره اول کارگاههای آموزشی _ خصوصی خانمهای مسافر و همسفر نمایندگی لاله کرج، با استادی مسافر پروین، نگهبانی مسافر خاطره و دبیری مسافر نسرین، با دستور جلسه «جهانبینی ۱ و ۲»، روز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشتماه ۱۴۰۴، رأس ساعت ۱۱:۳۰ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام، پروین هستم یک مسافر.
دستور جلسه امروز «جهانبینی ۱ و ۲» است؛ یعنی نگاه من به جهان. علم جهانبینی یعنی برداشت من از اتفاقاتی که قرار است سر راهمان قرار بگیرد. در مثلث درمان کنگره ما سه ضلع داریم: یک ضلع جسم، یک ضلع روان و ضلع دیگر جهانبینی است. وقتی جسم را با شربت OT، تغذیه، خواب مناسب و ورزش درست میکنیم، در کنارش باید روی جهانبینی کار کنیم تا روان و خلقوخوی ما درست شود.
در کنگره دو مدل سفر داریم: کسانی که چهل سیدی مینویسند و تحویل میدهند، درمانشان کامل انجام میشود و از سفر اول رها میشوند؛ و کسانی که سیدیها را کامل نمینویسند و تحویل نمیدهند.آقای مهندس فقط قطع مصرف میدهند؛ یعنی کنگره ۶۰ درمان آن مسافر را قبول ندارد، چون ضلع مهم درمان جهانبینی است که با نوشتن سیدیها انجام میشود. و چون سیدیها را ننوشته و آموزش نگرفته، نمیتواند تصمیم بگیرد و با اولین مشکل خودش را گم میکند و دوباره تخریبش را شروع میکند.
در جزوه جهانبینی، استاد امین میگوید: یک مثلث دانایی داریم و یک مثلث دانایی مؤثر، که این مثلث دانایی مؤثر در دل مثلث دانایی است. ما همه وقتی به کنگره ۶۰ میآییم، خیلی چیزها به گوشمان خورده، ولی چرا اشتباه کردیم؟ چرا راه کج را رفتیم؟ به خاطر این است که دانایی را فقط شنیده بودیم و به نقطه عمل درنیاورده بودیم. دانایی مؤثر یعنی چیزهایی که یاد میگیری را عمل کنی و به اجرا دربیاوری؛ آن موقع میشود دانایی مؤثر. پس جهانبینی به ما اجراییکردن آموزشها را یاد میدهد.
زندگی ما پر از فراز و نشیب و پر از مشکلات است؛ مثل بازی کامپیوتری میماند، وقتی غول مرحله اول را نابود میکنید، میروید مرحله دوم و غول بزرگتر. پس هیچوقت مشکلات تمام نمیشود، فقط از شکلی به شکل دیگر درمیآید. در نتیجه، با نوشتن این سیدیها، چطور زندگیکردن را با آموزشهای آقای مهندس میتوانیم یاد بگیریم و مشکلات زندگیمان را حل کنیم.
تایپ: مسافر ناهید – لژیون چهارم نمایندگی لاله کرج
- تعداد بازدید از این مطلب :
12