جلسهٔ هشتم از دورهٔ دوم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، ویژهٔ خانمهای مسافر و همسفر نمایندگی نسترن اصفهان، با استادی مسافر ندا، نگهبانی مسافر اعظم و دبیری مسافر مریم با «دستور جلسهٔ جهانبینی ۱ و ۲» روز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشتماه ۱۴۰۴، رأس ساعت ۱۱:۳۰ آغاز به کار نمود.
سخنان استاد:
سلام دوستان، ندا هستم یک مسافر.
خداوند را شاکر و سپاسگزارم که بار دیگر به من توفیق خدمت داد و از خدمتگزاران محترم نیز تشکر و قدردانی میکنم.
دستور جلسهٔ امروز راجع به جهانبینی است. زمانی که ما وارد کنگره شدیم، هر کدام به نحوی سرشار از مشکلات، ناامیدی، شکست و سردرگمی بودیم. اولین مطلب آموزشی که فراگرفتیم، مثلث درمان بود که شامل: جسم، روان و جهانبینی میشد.
یک فرد مصرفکننده به جسم خود آسیبهای فراوانی وارد کرده و در نتیجه روان او نیز نامتعادل شده و این بههمریختگیها، در مجموع ذهن، فکر و دیدگاه فرد را نیز تحتتأثیر قرار داده و فرد علاوه بر عدم تعادل، افکار و اندیشههای منفی و مأیوسکننده دارد. جناب مهندس فرمودند: «فرد، اگر سالم و متعادل باشد، هرگز مصرفکننده نمیشود. هرگاه به پوچی و بیهودگی برسد و راه درست را نداند، به ناامیدی و بیانگیزگی میرسد.»
ما زمانی میتوانیم حس بیهودگی را از خود دور کنیم که ناامید نباشیم و موقعی میتوانیم ناامید نباشیم که مسئولیت خودمان را بپذیریم. برای بهدستآوردن حال مطلوب، دو مسئله مطرح است:
ابتدا جسم که با داروی شفابخش OT قابلدرمان است و به تعادل میرسد.
و بعد مسئلهٔ روان است که فرد با مصرف مکرر مواد مخدر و تخریب در جسم، آن را دچار اختلال و نابسامانی کرده و به همین خاطر نمیتواند ویژگیهای روانی و اخلاقی مناسبی داشته باشد و درد و رنج حاصل از آن، اجازهٔ رسیدگی به کارها و فعالیتهای گوناگون را به شخص نمیدهد.
من باید بدانم که جسم با دارو درمان میشود، ولی مشکلات ناشی از تفکر اشتباه و اندیشههای غلط، همچنان ادامه دارد و من باید با آموزش، تجربه و تفکر صحیح، میزان دانایی خود را بالا ببرم و تغییراتی اساسی در خود ایجاد کنم. با آموزش و تفکر، گرههای زندگی و مشکلاتم را برطرف کنم.
بسیاری از همسفران در کنگره ۶۰، از بیماریهای گوارشی و مشکلات درونی خود قبل از آموزش جهانبینی صحبت میکنند و کسب تعادل نسبی پس از آگاهی و تغییر نگرش آنها، بیانگر این است که دیدگاهشان نسبت به موضوعات گوناگون متفاوت شده است و جهان درون و بیرون را با دید مثبت مینگرند. در اثر کسب آگاهی، از ضد ارزشها دوری میکنند، تزکیه و پالایش شده و گنجایش ظرف وجودی آنها افزایشیافته است.
در سفر اول، مسافر با راهنمای خود پیمان میبندد که فرمانبردار راهنما باشد و آموزشها را فراگیرد تا به مرحلهٔ رهایی و تزکیهٔ نفس برسد. جناب مهندس در سیدیهای اخیر در مورد جهانبینی و حلقههای آفرینش، عشق و محبت، تزکیه و پالایش، بسیار صحبت کردند و ما در مورد جهانبینی باید دریافتهایی داشته باشیم، آگاه باشیم و بدانیم که چه رسالتی بر عهدهٔ ماست.
از تجربهٔ خودم صحبت میکنم که دو هفته قبل در مصاحبه شرکت کردم و بر سر موضوعی جزئی پذیرفته نشدم و تسلیم نبودم، ولی با شرکت مجدد، متوجه مسائل بزرگی شدم و دریافتهای بیشتری را کسب نمودم. به لطف خداوند، سه تا از مشکلاتی که مدتها درگیر آن بودم، در همان جلسه برطرف شد.
امیدوارم ارزش کنگره ۶۰ را بدانیم و همکاری لازم را داشته باشیم و تلاش کنیم که در صراط مستقیم باشیم، در حفظ و نگهداری این سیستم، کوشا و صادق باشیم. در وادی چهاردهم میگوید: «ساکنان آباد، ویرانهها و خرابهها را هم آباد میکنند...» و به نظر من آقای مهندس جانشینی هستند که ما ساکنان ویران را آباد نمودند و با آموزش جهانبینی و ترغیب در جهت سازندگی، همهٔ ما را به رهایی، آرامش و آسایش رساندهاند.
امیدوارم بتوانیم دریافتهای لازم را از این سیستم داشته باشیم و در راه خدمت به انسانها، از هیچ کوششی دریغ نکنیم. ممنونم که به صحبتهای من گوش کردید.
تایپ: همسفر نادیا - لژیون دوازدهم، نمایندگی نسترن اصفهان
ویرایش: مسافر کبری - لژیون یکم، نمایندگی نسترن اصفهان
- تعداد بازدید از این مطلب :
41