English Version
This Site Is Available In English

اصلاح جهان بینی با عمل به آموزش ها

اصلاح جهان بینی با عمل به آموزش ها

دهمین جلسه از دوره ششم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره‌۶۰ نمایندگی صبا به استادی مسافر مجید، نگهبانی مسافر مهدی و دبیری مسافر حیدررضا با دستور جلسه «جهان‌بینی۱و۲» دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

سلام دوستان مجید هستم مسافر، لطف خدا شامل همه انسان‌ها می‌شود بستگی به دریافت و ادراک ما دارد که چگونه آن را می‌گیریم سپاسگزاری کردن به حرف خیلی راحت است به عمل کردنش که می‌رسی به درون خودت که می‌روی، سخت می‌شود همین که من از راهنمای خودم سپاسگزاری می‌کنم همین که خداوند اجازه داده در این هستی یک گوشه کار را من انجام بدهم خیلی جای شکر دارد. دستور جلسه ما جهان‌بینی۱و۲ است جهان‌بینی آن چیزی است که ما از هستی دریافت، برداشت، ادراک و احساس می‌کنیم این یک چیز ساده و روان است که استاد امین بارها آن را در جزوه و سی‌دی‌ها تکرار کرده‌اند مثلث‌های مختلفی درونش هست در ابتدا مثلث درمان را مطرح می‌کنند که می‌گوید در ابتدا باید صورت مسئله اعتیاد را بشناسیم و بعد از آن مثلث دانایی و مثلث جهالت. مهم این است که از موضوعاتی که درون این دستورجلسات هست چقدرش را من عمل کرده‌ام؟! عمل کردن من به چه چیزی بستگی دارد به آموزشی که من می‌گیریم برای درمان هم جسم و  هم جهان‌بینی باید اصلاح شود حالا این جهان‌بینی چیست؟ این نگرش ما چیست؟ چه عمقی باید درک شود؟ یک عمر به ما گفتند مصرف نکن ولی در کنگره گفتند دارو مصرف بکن بیا بشین رو صندلی ما به تو می‌گوییم چه کار کنی تا درمان بشی ولی شرط آن، این است که خواسته را باید خودت داشته باشی تا ادامه راه را با کمک ما طی کنی.

برای جسم ده، یازده ماه، سفر نیاز است ولی جهان‌بینی را چه چیزی درست می‌کند؟ آن عملی که نتیجه دانایی موثر ما باشد که این خودش را در اجرای صحیح قوانین و حرمت‌ها نشان می‌دهد. وقتی بپذیریم که کارهای درست کوچک زیادی را انجام بدهیم، درست سفر کنیم ، آشغال نریزیم، موجودات هستی را دوست داشته باشیم، شکرگزار داشته‌هایمان باشیم و در یک کلام بفهمیم خوبی برای خودمان خوب است و بدی هم برای خودمان بد است آن وقت دیدگاه ما به مرور به خودمان و هستی تغییر پیدا کرده و جهان‌بینی درست و محکمی پیدا می‌کنیم. در ابتدای کار ما باید بفهمیم که در چه نقطه‌ای ایستادیم بعد با تفکر صحیح و شناخت مسیر، شروع به حرکت کنیم. ضلع مقابل تفکر در مثلث جهالت ترس است پس از اشتباه کردن، از قضاوت دیگران و از حرکت کردن نباید ترسید و در هر شرایطی تلاش کرد تا شرایط زندگی خود و اطرافیانمان را بهتر کنیم چرا که جهان‌بینی را یاد می‌گیریم که زندگی بهتر و با کیفیت‌تری داشته باشیم و نکته آخر اینکه اگر بخواهیم بسنجیم که چقدر جهان بینی درستی پیدا کردیم باید نگاه کنیم به درون خودمان و ببینیم چه قدر حس خوب داریم؟ چقدر آرامش و اطمینان داریم؟ چقدر کارهایی که می‌خواهیم انجام بدهیم به سرانجام می رسد؟ هر قدر به این‌ها نزدیک باشیم معلوم است که جهان‌بینی بهتری پیدا کرده‌ایم و این چیزی است که هر کسی خودش متوجه می‌شود و اصولا جهان‌بینی فنی است که باید روی خود زده شود. از اینکه به حرف‌های من گوش کردید از همه شما متشکرم

عکس: مسافر مهدی
تایپ و ارسال: مسافر حیدررضا
خدمتگزاران سایت نمایندگی صبا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .