سلام دوستان من سمیرا هستم راهنما یک همسفر
جهانبینی، یعنی خوب دیدن. آقای مهندس در سیدی «حلقههای آفرینش» میفرمایند: «موضوع مهم جهانبینی ماست، یعنی دیدگاه ما نسبت به جهان و استنباط ما چه هست و چه کار کنیم تا بتوانیم بهتر زندگی کنیم.»در جزوه جهانبینی، استاد امین جهانبینی را به دو بخش تقسیم کرده است:۱ـ جهانبینی درون که به ما کمک میکند تا جایگاه و نقش خود را در کائنات پیدا کنیم. ۲ـ جهانبینی بیرون ما را در یافتن راه و مسیر حرکت تا رسیدن به مقصد یاری میکند.
در جزوه (جهانبینی۱) استاد امین از مدل استفاده کردند. ۱ مدل شهر وجودی(نفس) ۲.مدل قلعه عقل( جایگاه عقل) عقل را دانایی زیاد میکند و لازمه آن دانش است. فردی که درس میخواند دارد برای تکامل عقلش تلاش میکند؛ پس باید دانش، تجربه و تفکر باشد تا عقل به تکامل لازم برسد.
حس اولین شروع به کارگیری عقل است. گاهی مواقع ما قادر نیستیم، برخی پیامها و امواج را حس کنیم؛ چون حس ما بسته است و این بسته شدن حس به سه دلیل اتفاق میافتد.۱.پایین بودن سطح انرژی ۲.نبودن ساختار در درون ما ۳.طبق فرمان حس بسته میشود؛ چون اگر حسی در تکامل و تعادل ما نقش مخربی داشته باشد، طبق فرمان آن حس بسته میشود. در جهانبینی، ما با قوانین زندگی کردن راهی میآموزیم و به دلیل اینکه قوانین زندگی کردن را نمیدانیم، مدام خطا میکنیم و برای خود و دیگران مشکلات درست میکنیم.
سلام دوستان بدری سادات هستم یک همسفر
جهانبینی برای این است که ما ریشه مشکلات را پیدا کنیم، علم جهانبینی مانند، یک طناب و کلیدی است که انسان با کسب دانش و آگاهی به ظرفیت درونی، یعنی همان دانایی میرسد و دینورفین در بدن انسان ترشح میشود و تعادل در انسان به وجود میآید. برای رسیدن به آرامش، زندگی اصولی، درست و حرکت در مسیر الهی لازم و ضروری است. جهانبینی الفبای یک زبان را برای ما میشکافد. نیروهای مخرب کاری بلد نیستند، جز آلوده کردن حس. حس انسان وقتی آلوده میشود، عقل هم آلوده میشود.
سلام دوستان مهین هستم یک همسفر
استاد امین میگوید: «خودم به این نتیجه رسیدم که علم پیچیده نیست. هر مطلبی یک بنای عظیمی دارد، اگر استاد و راهنما درست آموزش بدهند، این بنا محکم میشود. برای اینکه یک موضوع را درک کنیم، به ابزارهای مختلفی احتیاج داریم که یک ابزار هم تصویر هست. در کنارش صوت و جهانبینی برای همه انسانها است.» جهانبینی قوانین را به ما میگوید، باید این قوانین را بدانیم، فکر کنیم و راه حل را پیدا کنیم. در مثلث دانایی ترس، ناامیدی و منیت جلوی آن را میگیرد.
سلام دوستان مرجان هستم یک همسفر
در جهانبینی ما به دنبال یادگیری قوانین زندگی هستیم. برای اینکه زندگی خوبی داشته باشیم، باید دانایی و آگاهی خود را زیاد کنیم. این امر بستگی به تفکر، تجربه و آموزش دارد که این سه ضلع مثلث دانایی هستند. اضلاع این مثلث بایستی متقارن باشد تا به دانایی مؤثر دست پیدا کنیم؛ پس ابتدا باید تفکر ما درست کار کند چیزی که مانع تفکر صحیح است، حس ترس است. ترس مانع تفکر کردن میشود. خلاقیت و ابتکار کاملاً در ترس از بین میرود.
سلام دوستان زینب هستم یک همسفر
جهانبینی، یعنی آنچه ما نسبت به کل هستی برداشت، ادراک، دریافت و احساس میکنیم. سفر در کنگره۶۰، یعنی حرکت از یک مبدأ معلوم به مقصد معلوم و مثلث درمان اضلاعش از روان، جسم و جهانبینی تشکیل شده است. یک شباهت بسیار زیادی بین علم شیمی و جهانبینی وجود دارد. مهمترین مسئلهای که همواره در مقوله فلسفه، دین و جهانبینی مطرح بوده است، وجود خداوند یا خالق هستی است.
سلام دوستان عفت سادات هستم یک همسفر
مثلث جهالت از ترس، منیت و ناامیدی تشکیل شده است. این سه موضوع ابزارهای بازدارنده، قطبهای منفی و نفس اماره، مانع از رشد دانایی در انسان میشوند، اینها باعث میشوند که انسان از صراط مستقیم به تاریکیها وارد شود، به همین جهت منشأ بهوجود آمدن حسهای منفی، ترس، منیت و ناامیدی بسیار مهم است. ترس مانع میشود که انسان نتواند درست فکر کند و دچار استرس میشود. منیت باعث میشود که آموزشپذیر نباشد و آموزشها را درست فرا نگیرد و ناامیدی، باعث متوقف شدن تجربه و زمینگیر شدن انسان میشود.
سلام دوستان خورشید هستم یک همسفر
جهانبینی درست دیدن جهان است، یعنی دریافتی که نسبت به جهان بیرون و درون خود داریم. مقوله جهانبینی اولین بار در کنگره۶۰ به عنوان یکی از مؤلفههای درمان اعتیاد مطرح شده است و در آن از مدل و تصویر استفاده میشود و شبیهسازی میشود تا بتوانیم مطلب را بهتر درک کنیم. استاد امین میگویند: «فردی که اعتیاد دارد تا یک پنجم داناییاش زیاد نشود، نمیتواند یک پنجم از مواد مخدر را کم کند و حالش خوب نمیشود.»
ویرایش: همسفر مرجان رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون پانزدهم)
عکاس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر نجمه (لژیون هشتم)
ویراستار: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون هجدهم)
ارسال: راهنمای تازهواردین همسفر فریناز نگهبان سایت
همسفران نمایندگی میرداماد اصفهان
- تعداد بازدید از این مطلب :
731