ششمین جلسه از دوره نهم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی رضا مشهد با استادی همسفر فاطمه، نگهبانی همسفر زینب و دبیری همسفر منصوره با دستور جلسه «جهانبینی ۱ و ۲» روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
در مورد جهانبینی میتوان گفت که هر بازی قوانین خاص خود را دارد و اگر بخواهیم خوب بازی کنیم، باید قوانین آن را یاد بگیریم؛ در غیر این صورت برای همبازیهای خود مشکل ایجاد کرده و خود ما نیز کلافه میشویم.
تمام مشکلات ما در اثر یاد نداشتن قوانین زندگی است؛ به همین دلیل مدام خطا میکنیم و برای خود و دیگران مشکل ایجاد میکنیم. جهانبینی به ما چگونه زندگی کردن را میآموزد و اگر بخواهیم خیلی ساده بیان کنیم، جهانبینی به ما میآموزد که برداشت، دریافت و احساس ما نسبت به خود، خانواده و جامعه چگونه باشد تا درون ما تخریب ایجاد نشود و قادر باشیم که درست مدیریت کنیم.
مشکلات الفبای یاد گرفتن هستند و انسان تا زمانیکه دچار مشکل نشود، به دنبال چاره نیست، هیچ قصدی برای حل آن ندارد و به دنبال استاد نیست، پس به نتیجه خوبی نمیرسد؛ برای مثال: اگر مسافر من اعتیاد نداشت و با رنجهای متعددی روبهرو نبودیم، هیچگاه راه کنگره۶۰ برای ما نمایان نمیشد.
در یادگیری قوانین، باید دانایی مؤثر وجود داشته باشد؛ دانایی مؤثر شامل سه ضلع تفکر، تجربه و آموزش است که باید هر سه ضلع با هم به تکامل برسند تا رشد کنیم. اگر در مثلث دانایی ضلع تجربه از سایر اضلاع بزرگتر باشد، مدام دست به تجربه بزنیم و به تجربیات خود بیافزاییم، روزبهروز این مثلث نامتقارنتر شده و دانایی مؤثر فرد رشد قابل توجهی نمیکند.
ضلع دوم مثلث دانایی تفکر است که ترس مقابل آن قرار میگیرد؛ همانگونه که در کتاب ۶۰ درجه بیان شده ترس، تفکر را میخورد و تفکر خورده شده مانند غذای فاسد غیر قابل استفاده میباشد و زمانیکه دچار ترس میشویم، نمیتوانیم بین دادهها ارتباط برقرار کنیم و از مجهولات به معلومات برسیم؛ مثل زمانیکه شیر میخواهد به یک شکارچی حمله کند و شکارچی چند لحظه بیشتر زمان ندارد که تفنگ خود را پر کند، ولی ترس باعث میشود که از عهده این کار ساده بر نیاید.
آموزش ضلع آخر این مثلث میباشد و در مقابل آموزش حس منیت وجود دارد؛ منیت همان احساسی است که شخص خود را بالاتر از جایگاهی که قرار دارد، میپندارد؛ این شخص وقتی که در یک جمع قرار میگیرد، نمیتواند ارتباط و آموزش لازم را کسب کند و این امر باعث جلوگیری از رشد و توسعه فرد میشود.
نیروهای بازدارنده اصولاً دانایی مؤثر را مورد هدف قرار میدهند؛ زیرا عدم توانایی در انجام عمل سالم مهمترین مسئله برای آنها است.

مرزبانان کشیک: همسفر فاطمه و مسافر قاسم
تایپ: همسفر ریحانه رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون هفتم)، همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
ویراستاری: همسفر نجمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون پنجم)
عکاس: همسفر الهام مرزبان خبری
ارسال: همسفر شهربانو رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی رضا مشهد
- تعداد بازدید از این مطلب :
83