English Version
This Site Is Available In English

آموزش جهان بینی در کنگره 60 باعث شد جهان اطراف خود را به شکل دیگری ببینم

آموزش جهان بینی در کنگره 60 باعث شد جهان اطراف خود را به شکل دیگری ببینم

پنجمین جلسه از دوره پنجم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی رازی، با استادی مسافر حسین، نگهبانی مسافر جواد و دبیری موقت مسافر علی اکبر با دستور جلسه « جهان بینی1و2 » روز دوشنبه پانزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ راس ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

 

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان حسین هستم یک مسافر، خدا را شاکر هستم امروز در این جایگاه قرار گرفتم برای آموزش گرفتن  وخدمت کردن، دستور جلسه این هفته جهان‌بینی ۱ و ۲ می‌باشد، اگر بخواهیم  جهان بینی داخل کنگره و محیط بیرون را باهم مقایسه کنیم متوجه تفاوت های بسیاری می شویم، در کنگره یاد گرفتم  در سفر اول باید جسم خود را به تعادل برسانم در کنار این موضوع باید جهان بینی خود را هم تغییر دهم، اگر این اتفاق نیوفتد هیچ پیشرفتی در درمان من هیچ تغییری صورت نمیگیرد، اعتیاد‌ بالاترین نقطه تاریکی می باشد که یک شخص مصرف کننده میتواند آن را تجربه کند که این تاریکی شامل درد و رنج بسیاری است، در کنگره 60 جزوه جهان‌بینی به زبان خیلی ساده وراحت بیان شده است که این ساده بودن به من کمک می کند تا بتوانم تغییرات خوبی در زندگی خود و دیگران ایجاد کنم،

این آموزش ها باید به صورت عملیاتی صورت بگیرد تا نتیجه خوبی حاصل شود، ممکن است در خارج از کنگره 60 در مورد جهان بینی کتاب های زیادی وجود داشته باشد اما ممکن است با خواندن این کتاب ها چیزی متوجه نشویم فرقی نمیکند خواننده این کتاب دکتر باشد یا یک  کارگر باشد، جزوه جهان بینی در کنگره 60 می تواند الگو خوبی برای مسافران باشد این یکی از ویژگی های جهان بینی کنگره ۶۰ می باشد که هم قابل اجرا در عین حال ساده می باشد،  این جزوه  جهان بینی سرنخ های درست زدگی کردن را به ما آموزش می دهد، جزوه جهان بینی در سفر دوم می تواند بسیار به ما کمک کند  تا با اموزش هایی که میگیریم از مسیر خود خارج نشوم، آموزش جهان بینی در کنگره 60 باعث شد جهان اطراف خود را به شکل دیگری ببینم، جهان بینی در کنگره۶۰ از همان روز های اول با پوشیدن لباس سفید و رعایت نظم درون جلسه و بیرون جلسه و اموزش هایی که داده میشود آغاز می گردد،  فرد مسافر با ورود به لژیون توسط راهنما اموزش جهان بینی میبیند و شاید در ابتدا این موضوع به چشم نیاید اما کاربرد آن را در زندگی خود به وضوح میتوانیم حس کنیم، ما جهان بینی را باید در تمام سطوح زندگی خود به کار بگیریم و استفاده کنیم تا به آرامش و آسایش و تعادل برسیم، کنگره 60 خیلی راحت جهان بینی را به صورت جزوه در اختیار ما قرار داده است که هیچ جایی نمیتوانیم این مطالب زیبا را پیدا کنیم و با کمک جهان بینی میتوانیم مسیر زندگی خود‌را به راحتی طی کنیم، از اینکه به صحبت های من توجه کردید سپاسگزارم.

لژیون درمان سیگار

تایپ و ویرایش: مسافر سعید

عکس و بارگذاری: مسافر بهمن

مرزبان کشیک: مسافر حمید رضا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .