دومین جلسه از دور پنجم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره۶۰؛ ویژه مسافران با نگهبانی مسافر محمد ، دبیری مسافر حمید رضا و استادی مسافر علی با دستور جلسه " جهانبینی 1 و2 " دوشنبه 15 اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.
سخنان استاد:
سلام دوستان علی هستم یک مسافر. خداوند را شاکر هستم که یک بار دیگر اذن داده تا این جایگاه را تجربه کنم و از نگهبان و راهنمای محترم آقارضا دهقان سپاسگزارم که این فرصت را در اختیار من قرار دادند تا خدمت کنم و آموزش بگیرم.
دستور جلسه جهان بینی است جهان بینی الفبای یک زبان است که کمک می کند ما در کنگره ۶۰ مطالب آموزشی را بهتر درک کنیم و اگر الفبای جهان بینی را خوب بشناسیم و یاد بگیریم مطالب آموزشی کنگره۶۰ برای ما قابل درک، فهم و لمس خواهد بود. جهان بینی در کنگره به آنچه ما نسبت به کل هستی ادراک، احساس، برداشت و دریافت می کنیم، گفته می شود استاد امین جزوه های جهان بینی را در دو جلد به زبانی ساده به رشته تحریر در آورده تا برای عموم انسان قابل درک و فهم باشد در جهان بینی درمان اعتیاد را به شکل مثلث در سه بخش جسم، روان و جهان بینی تشریح کرده است که هرکسی برای رسیدن به درمان و تعادل بایستی در هر سه ضلع این مثلث به موازات هم به رشد و آگاهی برسد و در ادامه جسم انسان و شهر وجودی را به یک قلعه تشبیه کرده است که توسط سربازانی مواظبت و نگهبانی می شوند.
جهان بینی به ما کمک می کند که راه درست زندگی کردن را بیاموزیم و برای اینکه بخواهیم در زندگی به آرامش و تعادل برسیم بایستی قوانین درست زندگی کردن را بدانیم و برای رسیدن به دانایی باید با حوصله قوانین را بپذیریم و در زندگی خود کاربردی کنیم و اگر بتوانیم دانایی خود را به دانایی موثر تبدیل کنیم نیروهای باز دارنده و مخرب تبدیل به نیروهای مکمل می شود. جهان بینی برای همه مردم نیاز است و مانند یک طناب می ماند که انسان را از قعر تاریکی به افق و روشنایی هدایت و رهنمون می سازد.

تایپ: مسافر بهمن خدمتگرار سایت
ویراستاری: مسافر علی خدمتگرار سایت
ارسال: مسافر امیر خدمتگزار سایت
عکس: مسافر بهمن خدمتگرار سایت
مسافران نمایندگی صفادشت
- تعداد بازدید از این مطلب :
57