English Version
This Site Is Available In English

دانستن قوانین در هر نقطه و زمان الزامی است

دانستن قوانین در هر نقطه و زمان الزامی است

جلسه هشتم از دوره چهاردهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی دکتر مسعود، به استادی مسافر عرفان، نگهبانی مسافر امیررضا و دبیری مسافر محمدرضا با دستور جلسه «جهان‌بینی ۱ و ۲» یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان عرفان هستم یک مسافر؛ خداوند را بابت توفیق خدمت در این جایگاه شکر می‌کنم. روز معلم را به تمام راهنمایان کنگره 60 تبریک عرض می‌کنم. امروز اولین روز می‌باشد که گروه لژیون مرزبانی جدید خدمتگزار است. از طرف خودم و گروه مرزبانی جدید از ایجنت محترم و تمام مرزبانان دوره قبل تشکر می‌کنم. روزهای اولی بود که وارد کنگره شده بودم که ایجنت محترم زحمت خرید سی‌دی‌های من را کشیدند و همین شروع آموزش جهان‌بینی من شد.
دستور جلسه امروز جهان‌بینی ۱ و ۲ است. آنچه ما نسبت به کل جهان هستی دریافت، احساس، ادراک و برداشت می‌کنیم را جهان‌بینی می‌گوییم. این موضوع هم از درون و هم از بیرون مورد بررسی قرار می‌گیرد. قصد ما از آموزش جهان‌بینی این است که فرد بتواند مبدأ خود را به درستی پیدا کند.
جناب مهندس دژاکام توانستند با نظم دادن به زندگی خود متد DST را کشف کنند و ابتدا خود و بعد دیگران را به درمان برسانند. دانستن قوانین در هر نقطه و زمان الزامی است. برای مثال ما قبل از اینکه بخواهیم فوتبال بازی کنیم باید قوانین آن را بدانیم و از آن پیروی کنیم تا هم خود و هم ديگران از بازی کردن لذت ببریم. در رانندگی هم به همین شکل است ما باید از قوانین پیروی کنیم تا به خود و جامعه آسیب وارد نکنیم.
از قدیم گفته‌اند آنچه برای خود نمی‌پسندی برای دیگران هم نپسند. درواقع ما با دانستن و رعایت کردن قوانین زندگی به بالا بردن سطح آرامش خود کمک می‌کنیم. در کلام‌الله خداوند اشاره می‌کند که دروغ نگویید، غیبت نکنید و همه این را می‌دانیم و باید این‌ها را در زندگی خود اجرا کنیم تا دیگران هم رعایت کنند.
با جهان‌بینی مناسب و صحیح و عملی کردن آن در زندگی ما با آرامش در زمان حال زندگی می‌کنیم و از خود و جهان هستی لذت می‌بریم؛ گویی که در بهشت هستیم. ترس و منیت می‌تواند آرامش ما را به هم بزند و ما را از خداوند دور کند. تنها راه مبارزه با ترس رو به رو شدن با خود ترس است. از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید از همه شما سپاسگزارم.

تایپ: مسافر امید
عکس: مسافر محسن
ویرایش: مسافر علی
تنظیم: مسافر ابوالفضل

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .