English Version
This Site Is Available In English

عقل، نفس، روح و حس از اصول و مبانی جهان بینی می باشد.

عقل، نفس، روح و حس از اصول و مبانی جهان بینی می باشد.

هفتمین جلسه از دور پانزدهم سری کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی بیرجند، ویژه مسافران با دستور جلسه " جهان بینی ۱ و ۲ " با استادی راهنمای محترم مسافر علیرضا، نگهبانی مسافر مجتبی و دبیری مسافر علی در تاریخ ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۶ آغاز بکار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

خیلی خوشحالم که این جایگاه را تجربه می‌کنم. حس امروز من همانند روز افتتاح نمایندگی بیرجند می باشد که من در جایگاه نگهبانی جلسه نشسته بودم و استاد جلسه آقای فلاح بودند. پس از آن سعی کردم تا تجربه این جایگاه را به رهجوهای خودم انتقال دهم.
جناب مهندس می‌فرمایند: تن مناره، علم و دانش همچو مرغ.      خواه یک مرغ گیر، خواه چند مرغ.

سیستمی که ما وارد آن شده‌ایم و به آن کنگره می‌گوییم و توسط بنیان کنگره راه‌اندازی و طراحی شده است، سیستمی است که علم و دانش را مانند مرغ‌های آسمان به پرواز در می‌آورد. اگر من برای خودم تصویرسازی نمایم، هرچه تعداد پرندگان بیشتر باشد، زندگی راحت‌تری خواهم داشت. علم جهان بینی علمی است که چگونه زندگی کردن و چگونه برخورد کردن با سایر پارامترهای زندگی را به ما می‌آموزد. علم رانندگی، علم نشستن، علم تغذیه، تمام این علوم اگر با آگاهی نباشد، بدون شک به مشکل برمی خوریم. در فهم بعضی مسائل، مشکلاتی داریم که جناب مهندس با مثال های روشن و عینی، مسئله را برای ما در جزوه های جهان بینی ۱ و ۲ کاملا"  واضح توضیح داده است. در این جزوه‌ها شالوده و اساس و پایه علم جهان بینی آمده است و  این علم، مانند مصالح ساختمانی است که برای بنا نمودن ساختمان استفاده می گردد. پس می توانم کلبه کوچکی برای خودم بسازم یا ویلا و ساختمان بزرگی و این به فهم و برداشت من از جهان بینی می باشد.

عقل، نفس، روح و حس از اصول و مبانی جهان بینی می باشد و نقش فونداسیون این ساختمان را دارند. هرچه این اصول را بهتر فرا بگیرم، ساختمان زیباتری خواهم داشت.
یکی از مهم‌ترین پارامترهای اصلی جهان بینی، نفس می‌باشد که اگر رشد نکند و به آگاهی نرسد، می تواند بسیار مخرب باشد. اگر بتوانیم نفس خود را مهار کنیم و از  عقل استفاده کنیم، لحظات خوشی برای ما رقم خواهد خورد و این به بهشت تعبیر شده است. ولی اگر به خواسته‌های نفس عمل کنیم، در طول روز و هر لحظه در جایگاه جهنم قرار می‌گیریم و این همان حال بد ما است که از رفتارها و تصویر سازی ضد ارزشی ما نشات می گیرد.

دوزخ شرری زرنج بیهوده ماست، فردوس دمی زوقت آسوده ماست. یعنی هر لحظه که در رنج و عذاب باشم، همان لحظه در جهنم می باشم. گاهی اوقات عصبانی می‌شوم، چه چیزی مرا عصبانی نموده است؟ نبود جهان بینی باعث شده است. ما در کنگره نفس را پرورش و آموزش می‌دهیم و همانند درخت خرما آن را به بار می نشانیم و با اختیاری که خداوند به ما داده است، جایگاه خود را ارتقا می دهم تا به جایگاه واقعی و والای انسانی برسم که شایسته انسان می باشد‌.

همان طور که در وادی دوم آموختیم و با ناامیدی مبارزه نمودیم، می توانیم از فرشتگان نیز بالاتر باشیم. جهان بینی هر فردی تعیین کننده آن بنایی است که خود آن را می سازد. اگر مفاهیم اصلی جهان بینی را به خوبی بیاموزیم، سفر ما سهل و آسان خواهد بود. همانند علوم دیگر اگر اصول و مبانی آن را کامل درک کنیم، به آسانی از آن علم استفاده خواهیم نمود. هر چه به جهان بینی اهمیت بیشتری بدهیم، با تمام مشکلاتی که وجود دارد، زندگی راحت‌تری تری خواهیم داشت.
ازینکه به صحبت های من گوش فرا دادید، از همه شما ممنونم.

تایپ و ارسال خبر: مسافر جواد لژیون سوم

عکاس: مسافر محمدرضا لژیون ششم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .