English Version
This Site Is Available In English

آرامش و تعادل زندگی با جهان‌بینی

آرامش و تعادل  زندگی با جهان‌بینی

زمانی که آقای مهندس دژاکام در سال 1375 به درمان اعتیاد دست یافتند و تصمیم گرفتند که این روش درمانی را برای تمام مصرف‌کنندگان به‌ صورت قطعی به اثبات برسانند، مثلث درمان اعتیاد را ترسیم نمودند. اضلاع این مثلث شامل جسم، روان و جهان‌بینی است؛ زیرا اعتیاد تنها به جسم فرد آسیب نمی‌زند، بلکه روان و جهان‌بینی او را به‌طور جدی تخریب می‌کند.

شخص مصرف‌کننده باید هم‌ زمان با دور شدن از مواد، روان و جهان‌بینی خود را مورد آموزش قرار دهد؛ زیرا افکار و اندیشه‌های او افیونی و بیمار شده‌اند. زمانی که همه بیدارند و مشغول کار، او در خواب است؛ زمانی که دیگران در حال استراحت‌ هستند، او می‌خواهد کار کند و زمانی که؛ باید بخرد، می‌فروشد و برعکس عمل می‌کند چرا؟ زیرا تمام اندیشه‌اش بیمار و گرفتار است.

مصرف‌کننده همان‌قدر که از مواد مصرفی خود حس می‌گیرد، به همان میزان از جهان‌بینی نادرست خود نیز حس می‌گیرد؛ زیرا گمان می‌کند هر آن‌چه می‌بیند، حس می‌کند یا انجام می‌دهد، عین حقیقت است و درست عمل می‌کند. در حالی‌ که چنین نیست.

همان‌طور که در جهان‌بینی با سه نوع نفس اماره، لوامه و مطمئنه روبرو هستیم، می‌توان متوجه شد که فرد مصرف‌کننده در اغلب موارد تحت سلطه‌ نفس اماره قرار دارد؛ یعنی هرچه نفس اماره می‌گوید و بدون چون‌ و چرا انجام می‌دهد. بنابراین، تا زمانی‌ که جهان‌بینی او تغییر نکند و آموزش نبیند، نمی‌تواند به فردی سالم با افکاری سالم تبدیل شود.

 آقای مهندس و استاد امین، شاه‌کلید جهان‌بینی را در اختیار همسفران و مسافران قرار دادند تا با شناخت بهتر خودمان و جهان اطراف و یادگیری روش صحیح زندگی، نیروی از‌ دست‌ رفته‌ خود را بازیابیم و به اندیشه‌های انسانی برسیم.

تمامی انسان‌ها حتی آن‌هایی که در سطح پایین‌تر قرار دارند وقتی عمل ضدارزشی انجام می‌دهند، حالشان خراب می‌شود؛ اما از آن‌جا که این اعمال ضدارزشی کشش بسیاری دارند، انسان را به سمت خود می‌کشند. با وجود آگاهی به نادرستی آن‌ها، باز هم تکرارشان می‌کند. این‌جا است که نبردی میان عقل و نفس شکل می‌گیرد. اگر نفس پیروز شود، نفس اماره غالب شده و نتیجه‌ آن رنج خواهد بود؛ اما اگر عقل پیروز شود، انسان به صلح و آرامش دست خواهد یافت.

انسان با بالا بردن سطح دانایی و آگاهی، بهتر می‌تواند از ضدارزش‌ها فاصله بگیرد و نگرش خود را نسبت به دنیای اطرافش تغییر دهد و این جهان‌بینی درست، تنها مخصوص مصرف‌کنندگان نیست؛ بلکه همه‌ انسان‌ها با داشتن جهان‌بینی سالم می‌توانند زندگی بهتر، آرام‌تر و متعادل‌تری داشته باشند؛ زیرا بسیاری از انسان‌هایی که مصرف‌کننده هم نبوده‌اند، تنها به دلیل جهان‌بینی نادرست، دچار مشکلات بسیاری در زندگی شده‌اند.

بسیاری از کسانی که به  مصرف‌ مواد روی آورده‌اند، پیش از آن به‌ دلیل داشتن نگرش اشتباه، دچار پریشانی و ناامیدی شده و مسیر را گم کرده‌اند؛ پس نگرش سالم به جهان و داشتن جهان‌بینی آگاهانه، برای همه‌ انسان‌ها لازم و ضروری است و این مسیر با افزایش هر چه بیشتر دانایی و آگاهی هموارتر می‌شود.

منابع:

سایت و سی‌دی‌های کنگره60

 

تایپ: همسفر نیره رهجو راهنما همسفر زهرا (لژیون چهارم)

ویراستار: همسفر مینا (دبیر سایت)

ارسال: همسفر مریم( نگهبان سایت)

همسفران نمایندگی صبا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .