به نام قدرت مطلق الله
کنگره ۶۰ با ریشههای عمیق در عشق و محبت، یک جنبش نوآورانه و حرکتی نوین در عرصه انسانیت است که دریچههایی بهسوی زندگی بهتر برای ما فراهم آورده و با توام نمودن علوم راستین و عمل سالم، با تکیه بر معرفت، شناخت و دانایی، چگونه زیستن را به ما آموزش میدهد.آری! تقدیر الهی بر این رقم خورد که حکمت رحمتش به روزگار ما گشایشی عظیم در شناخت و درمان یکی از مهیبترین و مهلکترین بیماریها بشری گردد.
با تحقیق و کاوش خستگیناپذیر و تلاش علمی و عملی به دست و اندیشه توانای محققی فرهیخته و دانشمندی حکیم به نام مهندس حسین دژاکام «درمان اعتیاد پیدا و از دیدگاه عمیقتر کشف و خلق شود که به قول» استاد رعد «زمینه اصلی این امر، برگرداندن رویاهای بر باد رفتهی آن انسانهای از یاد رفته، در قالبی نو و نیرومند باشد، قالبی به نام متد DST.
روز پانزدهم آذرماه ۱۳۷۶ او فردی است که برای اولین بار در تاریخ جهان (از آدم تا خاتم) با متد DST و داروی OT به درمان اعتیاد میرسد و نیز کمی بعد برای اولین بار در تاریخ علوم پزشکی و غیر پزشکی با ترسیم مثلث درمان اعتیاد، موضوع جهانبینی را وارد این مقوله نموده و با یک برنامهریزی منظم، منسجم، علمی و تجربی به درمان گروهی (اعتیاد مصرفکنندگان مواد مخدر) میپردازد.
از آن زمان تاکنون نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر از مصرفکنندگان مواد مخدر در کنگره ۶۰ به درمان قطعی از این بیماری رسیدهاند و اکنون نیز بین ۱۶ تا ۱۷ هزار نفر در حال درمان میباشند. در مقوله جهانبینی، ۱۴ وادی کنگره ۶۰ راهنما و شاه کلیدی است که توسط مهندس حسین دژاکام پیرامون شناخت انسان و کائنات آموزش داده میشود تا نادیدنیهای جهالت و اهریمن یعنی تخریبهای ناشی از مصرف مواد مخدر را ببینیم و بشناسیم و راه و روش درست زندگی کردن را بیاموزیم.
جناب امین دژاکام (جانشین بنیان) با تأسی از آموزشهای پدر و تهیه و طراحی جزوههای جهانبینی (۱ و ۲) به ما میآموزد که چگونه نیروی از دست رفته خویش و رسیدن به اندیشههای انسانی را پیدا کنیم تا دیگربار از بخشش بیکران رحمت الهی جان دوباره بیابیم. در وادی دوم میخوانیم: ما به دلایلی که خود هم شاید ندانیم، جهت را سالها گمکرده بودیم و اکنون برای پیدا کردن خود راه بسیار مهمی در پیش داریم، باید فکر کنیم و در انجام آن کوشش نماییم ...
من که سالها، خود و دنیای پیرامون خود را از دریچه مصرف مواد مخدر و از پشت عینک نشئگی، خماری و افکار و اندیشههای منفی ضد ارزشی و معتاد گونه میدیدم اکنون باید فکر کنم (وادی اول) و در انجام آن کوشش نمایم (وادی پنجم) تا بتوانم علاوه بر درمان جسم و روان با تغییرات اساسی به تعادل و آرامش نسبی برسم و این میسر نمیشود مگر با فراگیری جهانبینی کاربردی.
جهانی بینی کاربردی، هنر زندگی کردن که بالاترین و والاترین هنرهاست را به من میآموزد. اینکه چگونه به صلح و آرامش برسم و حداقل درگیری را با سایر انسانها داشته باشم و با دست خود خودم را به مسلخ نکشانم و پایههای زندگیام را بر مبنای شناخت و معرفت بنا نهم و بهسوی وادی فهم یا شهر دانایی رهنمون شوم. همانکه قاعده انسانی است.
با احترام: مسافر خیام
منابع مورد استفاده در این مقاله:
_کتاب عشق
_چهارده مقاله (مقاله دهم)
_مقالات و نوشتارهای سایت کنگره ۶۰
عکس: مسافر مهدی لژیون پنجم
ویرایش و ارسال مطلب: دستیار مرزبان خبری، مسافر حجت لژیون سوم
گروه خدمتگزاران سایت نمایندگی گیلان
- تعداد بازدید از این مطلب :
60