مشارکت همسفر ندا:
در سیدی جهانبینی، کاربرد مهمی که ذکر شده این است که زبان و الفبا را برای ما میشکافد. خیلی از افراد ممکن است چه در بیرون کنگره و چه در داخل کنگره نوشتارها را بخوانند و برای آنها مطالب معنی نداشته باشد و گیجکننده باشد.
هدف سیدی جهانبینی ۱ این است که برای مخاطب یک تصویر ذهنی بسازد؛ مانند یک فیلم یا انیمیشنی که برای مخاطب از ابزار تصویر و صوت استفاده میکنند.
اگر ما بتوانیم با توجه به علمی که داریم از مثالهایی که زده میشود استفاده بکنیم و سعی کنیم در ذهن مخاطب یک تصویر ذهنی به وجود بیاوریم، مخاطب برای فهمیدن و درک مطالب به آن تصویر ذهنی مراجعه و از آن تصویر شبیهسازی کرده و در نهایت میتواند به درک آن موضوع ومطلب برسد.
با توجه به مثالی که استاد امین در این سیدی یادآور شد، نفس مثل یک شهر است و مراتبی دارد که شامل: نفس اماره، نفس لوامه و نفس مطمئنه است. نفس اماره مانند یک قبیله وحشی میماند که حمله ور هستند. آدمهای دانشمند و حکما مانند ذرات الهی هستند و آدمهای خلافکار مانند نفس ناخالص هستند. وقتی انسانی با این دید به مسئله نگاه کند و در ذهن خودبه تصویر بکشد خیلی چیزها را درک میکند.
انسان زمانی که به مشکلی برمیخورد شروع میکند به حرکت کردن و ضربه خوردن و آسیب دیدن، این فرآیند ادامه دارد تا زمانی که به مرحلهای برسد که بتواند تفکر کند و بیندیشد تا راهحل و کلید مناسب را پیدا کند. وقتی به این فرآیند رسید که مشکلات خود را حل کند یعنی در جهت رشد کردن و تکامل پیدا کردن است.
مشارکت همسفر زهرا:
جهانبینی به معنی شناخت جهان درون و بیرون است. جهانبینی بیرون شامل: درک و احساس ما نسبت به کل هستی است و جهانبینی درون شامل: درک و احساس ما نسبت به درون خودمان است. برای اینکه جهانبینی من تغییر کند، ابتدا باید دانایی من افزایش پیدا کند و برای بالابردن دانایی من باید از مثلث جهالت که ترس، ناامیدی و منیت است عبور کنم تا به دانایی موثر برسم. ما تنها میتوانیم با دانایی و شناخت جهان درون و بیرون به اهدافمان برسیم.
در کنگره ۶۰ به ما آموزش میدهند که برای رسیدن به خود و خالق هستی سفر الزامی است. سفر اول درمان اعتیاد و رسیدن به سلامتی جسم و روان، سفر دوم رسیدن به جهانبینی و رسیدن به خود و دوری از منیت و دوری از ضدارزشها و حرکت به سوی ارزشهاست. ما باید این دو سفر را طی کنیم تا بتوانیم به سفر سوم که از رسیدن خود به خالق هستی است برسیم. جهانبینی متعلق به تمام انسانهاست؛ به خصوص برای کسایی که در تاریکی هستند و میخواهند بیرون بیایند. جهانبینی که ما در کنگره آموزش میبینیم مانند یک طناب و کلیدی است که انسان با کسب دانش و آگاهی به آن دانایی لازم که باید برسد میرسد.
وقتی که دینورفین و اندورفین در بدن انسان ترشح میشود یا به اصطلاحی هورمونهای لازم در بدن شروع به ترشح شدن میکند در اینجاست که انسان میتواند تعادل لازم را به وجود آورد و کنترلش کند.
کل جهان بینی روی مسئله دانایی و روش شناخت حس است؛ اینکه چگونه انسان میتواند تشخیص دهد و حسهای خود را پالایش کند. اگر این قضیه به درستی پیش رود انسان نجات پیدا میکند و میتواند به راحتی مسائل خود را حل نماید.
تایپیست: همسفر مبینا رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون ششم) رابط خبری
ویراستاری و ارسال: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر سهیلا (لژیون دوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی ایران
- تعداد بازدید از این مطلب :
61