English Version
This Site Is Available In English

با جهان‌بینی به صلح درونی می‌رسیم

با جهان‌بینی به صلح درونی می‌رسیم

در ابتدا خداوند را بسیار شکر می‌کنم‌ که فرصت زندگی‌کردن را به من داده است و از آقای مهندس سپاسگزارم که کنگره۶۰ را بنا نهادند تا انسان‌های دردمند و نیازمند درمان شوند و به آرامش نسبی برسند. در اینجا لازم است که از راهنمای خوبم، ایجنت و مرزبان‌ محترم و از همه خدمتگزاران نمایندگی ایران تشکر کنم. 
من اولین بار کلمه جهان‌بینی را در کنگره ۶۰ شنیدم که مربوط به مثلث درمان می‌شود یعنی: برای درمان یک مصرف‌کننده مواد مخدر، به تعادل رسیدن این مثلث الزامی است.
قبل از صحبت کردن در مورد جهان‌بینی خواستار این هستم که در مورد جمله (اول ندانی را بدان تا بدانی را بدانی) صحبت کنم، بایستی اول بدانیم چه می‌خواهیم و هدف ما از آمدن به کنگره ۶۰ چیست؟ تا کجا می‌خواهیم ادامه بدهیم؟ یعنی باید مفهوم این جمله را درک کنیم که به مقوله جهان‌بینی می‌پردازد. خیلی از مشکلات انسان‌ها این است که ناآگاه هستند وناآگاهی انسان‌ها به خاطر این است که آموزش نمی‌گیرند. ما در کنگره ۶۰ با آموزش‌گرفتن، آگاهی خود را بالا می‌بریم و ذره‌ذره جهان‌بینی ما رشد می‌کند.
آن‌چه که مربوط به مثلث درمان می‌شود با توجه با بیان ساده آقای مهندس به راحتی می‌توانیم آن‌ها را متوجه شویم و درک کنیم. به طور مثال در مورد جسم انسان؛ وقتی به آگاهی رسیدیم متوجه می‌شویم باید درمان فرد ۱۰ یا ۱۱ ماه طول بکشد و سفر کند. سفر کردن در کنگره ۶۰ به این منظور است که فرد مصرف‌کننده در کنگره ۶۰ حضور داشته باشد، درجلسات شرکت کند، شربتOT  که داروی درمان اوست را به مقدار مناسب، در زمان مناسب و منظم طبق دفترچه‌ای که راهنمای او نوشته است مصرف کند.
ادراک و احساس ما از دنیای درون و دنیای بیرون در کنگره ۶۰ به معنای جهان‌بینی است. آن‌چه که ما انسان‌ها با چشم می‌بینیم، لمس و درک می‌کنیم را صور آشکار ما در بر می‌گیرد؛ ولی صور پنهان ما قابل دیدن نیست. نمی‌شود لمس کرد، نمی‌شود درک کرد. مانند: روح، نفس، حس‌های درونی، قالب‌های مثالی و.....
بخش دوم جهان‌بینی مربوط به ادراک، احساس، دریافت، برداشت ما به جهان هستی می‌شود. اگر ما جهان‌بینی را درک بکنیم خیلی از مشکلات و مسائل ما حل می‌شود؛ در نتیجه به بیهودگی دچارکارهای ضد ارزشی که ما را از تعادل خارج می‌کنند نمی‌شویم.
به نظر من در یک مفهوم کلی جهان‌بینی یعنی: دانش، آگاهی، آموزش، صلح با خود، صلح با مردم، صلح با جامعه و در نهایت صلح با جهان هستی و یا قدرت مطلق الله است.
همه آن‌چه که در آفرینش کل موجودات، از ازل تا ابدیت و یا بی نهایت است مربوط به جهان‌بینی می‌شود. لازم و ضروری است که انسان درباره این مواردی که گفته شد آگاهی لازم را کسب کنند تا بتواند یک زندگی سالم داشته باشند.
لازم به ذکر است که بگویم: انسان نمی‌تواند در ۲۴ ساعت روز یا در همه روزها حالش کاملاً خوب باشد. به دلیل این‌که جسم انسان خیلی پیچیده است. ما در دو دنیای متفاوت زندگی می‌کنیم، یک دنیای درون ما که شامل سیستم ایکس ما می‌شود و دنیای بیرون ما که شامل افکار و اندیشه است. هر اتفاقی که در اطراف ما می‌افتد یا افکار و اندیشه ما بر روی جسم ما اثر می‌گذارد، به طور مثال: اگر خبر خوب یا بدی بشنویم یا بترسیم روی سیستم ایکس ما اثر می‌گذارد. اگر ما خبر خوبی بشنویم در بدن ما هورمون‌های شادی‌آور ترشح می‌شوند و حال ما خیلی بهتر می‌شود؛ ولی اگر خبر بدی بشنویم هورمون کورتیزول ترشح می‌شود که مانند سمی عمل می‌کند و بر ساختار سیستم بدن ما تاثیر بسزایی دارد و حال ما بدتر می‌شود. ما انسان‌ها نمی‌توانیم فعل و انفعالات درون خودمان را کنترل کنیم و همین‌طور نمی‌توانیم مسائل زندگی و جامعه را کنترل کنیم پس نتیجه می‌گیریم که اگر حالمان بد می‌شود این جزئی از ساختار بدن ماست؛ بایستی تلاش کنیم افراط و تفریط نداشته باشیم تا دوباره خودمان را به تعادل نزدیک کنیم.
دانش و آگاهی‌های ما در مورد مسائلی که گفته شد می‌تواند در به آرامش رسیدن ما کمک شایانی کند. اگر این مثلث از تعادل خارج شد بدانیم که موضوعی طبیعی است و بایستی به دنبال راهکار باشیم و راهکار کلی پیشنهادی در کنگره ۶۰، جهان بینی می‌باشد.
در آخر از بخش سایت نمایندگی بسیار ممنون و سپاسگزارم. مثل سبزه‌های بهاری شاداب و سبز و پر از زندگی باشید .

نویسنده: همسفر مرزبان فریده
تایپیست: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون ششم) رابط خبری
ویراستاری و ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر سهیلا( لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ایران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .