English Version
This Site Is Available In English

هاله تابان

هاله تابان

سلام دوستان کیمیا هستم یک همسفر

جهان‌بینی نوری است که راه زندگی ما را روشن می‌کند. با درک درست از جهان درون، جهان بیرون، شناخت بهتر نفس و مراحل آن می‌توانیم زندگی‌ آگاهانه‌تر، آرام‌تر و سعادتمندتر داشته باشیم. هرچه شناخت ما از خود و پیرامونمان عمیق‌تر شود، قدرت ما در مواجهه با چالش‌های زندگی نیز افزایش می‌یابد.

جهان‌بینی نه‌تنها برای فهم زندگی؛ بلکه برای ساختن زندگی بهتر، ضروری است. جهان‌بینی نوع نگاهی است که تعیین می‌کند چگونه زندگی کنیم، تصمیم بگیریم و در برابر چالش‌های دنیا واکنش نشان دهیم. جهان‌بینی تنها به جسم، روح یا شناخت دنیای درون و بیرون محدود نمی‌شود.

طبق سخنان آقای مهندس در سی‌دی وادی دوازدهم «امروزه اعضاء یک خانواده کم‌تر کنار هم‌ غذا می‌خورند». به‌عنوان نمونه، دختر خانواده می‌گوید: «من ژامبون می‌خواهم»، پدر: «من بیرون غذا خورده‌ام» و مادر: «من غذای شب قبل را می‌خورم». درحالی‌که همین دورهم جمع شدن‌های خانواده، خود نمادی از جهان‌بینی مثبت و درست است.

جهان‌بینی به دو بخش تقسیم می‌شود: جهان‌بینی درون: آنچه ما نسبت به دنیای درون خود دریافت، احساس و ادراک می‌کنیم. جهان‌بینی بیرون: شامل دیدگاه ما نسبت به دنیای بیرون از خودمان می‌شود. در تعریف کلی، جهان‌بینی نوع نگاه ما به زندگی است در تعریفی دیگر آمده، آموختن قوانینی که باعث می‌شود زندگی با آرامش و آسایش بیشتری همراه شود و با تشخیص خواسته‌هایمان بتوانیم، دریابیم که در کدام مرحله از نفس قرار داریم.

طبق جزوات آموزشی، نفس به سه مرحله تقسیم می‌شود:
۱- نفس امّاره و یا نفس امر کننده، مانند: نفس یک بز که صرفاً به خوردن علف توجه دارد بدون اینکه به صاحب زمین و رضایت او اهمیت دهد. هدف فقط رفع خواسته، بدون توجه به درست یا غلط بودن عمل است.
۲- نفس لوّامه یا نفس سرزنش کننده، فرد ممکن است پس از گفتن سخنی نادرست یا حتی ارتکاب جرم، دچار عذاب وجدان و سرزنش شود. این مرحله آغاز حرکت به سمت دانایی است. (دانایی؛ یعنی توانایی تشخیص ماهیت واقعی خواسته‌ها در هر ظاهر و قالبی).
۳- نفس مطمئنه، در این مرحله عقل فرمانروا می‌شود و فرد تنها خواسته‌های معقول خود را دنبال می‌کند. همچنین باید توجه داشت که گاهی نیروهای منفی در لباس خیر و تقوا ظاهر می‌شود.

یکی از مهم‌ترین فواید جهان‌بینی این است که ما را با معانی واقعی واژه‌هایی که پیش‌تر بدون درک عمیق به کار می‌بردیم، آشنا می‌کند. برفرض، واژه‌ لذت. همیشه آن را به کار می‌بردیم؛ اما کمتر اطلاع داشتیم که لذت چگونه و چرا ایجاد می‌شود. در جزوه‌ جهان‌بینی توضیح داده‌شده که لذت بر اثر اختلاف‌ پتانسیل به وجود می‌آید و با ترسیم استخر انرژی به زیبایی آموزش داده‌اند که چگونه می‌توان سطح انرژی خود را بالا برد.

یکی دیگر از مباحث مهم، مفهوم هاله تابان است. هاله به میدان انرژی‌ای گفته می‌شود که بدن ما را احاطه کرده فرم، رنگ و ارتعاشات آن نمایانگر وضعیت جسمی، روانی و روحی ما است. وجود بیماری‌ها، گره‌های روانی و ناراحتی‌های جسمی، همگی در وضعیت هاله قابل‌ مشاهده‌ است. هاله مانند سپر، اطراف بدن را در برمی‌گیرد و مانع ورود هر نوع انرژی منفی می‌شود. توهمات، کابوس‌ها و اختلالات روانی، اغلب براثر آسیب دیدن این میدان انرژی به وجود می‌آید.

سلام دوستان ستاره هستم یک همسفر

در جزوه جهان‌بینی قوانین زندگی با مقررات انواع بازی‌‌ها مقایسه شده است. هیچ‌کس نمی‌تواند بدون شناخت و اصول بازی وارد آن شود؛ چون در آن صورت هم برای خود و دیگران مشکل‌ساز می‌شود و از لذت واقعی بازی محروم می‌ماند. یکی از مباحث کلیدی در این جزوه مثلث دانایی است که از سه ضلع: تفکر، تجربه و آموزش تشکیل می‌شود. نیروهای بازدارنده (حس‌های منفی) تلاش می‌کنند این اضلاع به‌درستی رشد نکنند تا دانایی مؤثر در ما شکل نگیرد. هدف اصلی این نیروها توقف عمل سالم است. اگر یک ضلع از مثلث به‌قدر کافی رشد کند؛ اما دو ضلع دیگر ضعیف باشند، مثلث نا‌متقارن شده و کارایی لازم را ندارد.

سه حس بازدارنده که مانع رشد اضلاع مثلث دانایی می‌شوند عبارت‌اند از:
۱- ترس، مانع تفکر می‌شود، به‌گونه‌ای که در مواجهه با مجهولات یا موقعیت‌های خطرناک فرد نمی‌تواند داده‌ها را به هم ربط دهد و تصمیم‌گیری درست انجام دهد.
۲- ناامیدی، جلوی تجربه‌ را می‌گیرد. به‌عنوان ‌مثال: انسانی که پس از تلاش‌های مکرر برای ترک اعتیاد یا حل مشکلات درها را بسته می‌بیند، در غم و اندوه غرق می‌شود و از حرکت بازمی‌ماند.
۳- منیّت، از آموزش جلوگیری می‌کند. انسانی که خود را بالاتر از آنچه هست تصور می‌کند و پذیرای هیچ آموزشی نیست، درواقع فرآیند یادگیری‌ در او متوقف‌‌ می‌شود.

کیفیت دنیا و احساسی که نسبت به آن داریم، بسته به سطح انرژی و ارتعاشات ما دارد. ارتعاشات بالاتر، امکان دریافت نگاهی شفاف و لطیف را می‌دهند و ارتعاشات پایین‌تر، حس خشونت ایجاد می‌کند. برای درک بیشتر، مثالی از استخر آب آورده شده است. حجم آب نشان‌دهنده، کمیت انرژی و تمیزی آن، کیفیت را بیان می‌کند. حفره‌های دیوار استخر مانند ساختارهای درونی ما نشان‌دهنده حس است. اگر سطح انرژی پائین آید، این حفره‌ها بسته می‌ماند و هیچ جریانی رخ نمی‌دهد. زمانی‌ که بدون در نظر گرفتن ظرفیت خویش ذخایر انرژی خود را افزایش دهیم، جریان موجود صرفاً باعث تخریب می‌شود. ظرفیت این استخر به میزان دانایی ما وابسته است.

لذت نیز بر مبنای مبادله انرژی تعریف می‌شود. بسیاری از خوشی‌هایی که بدون زحمت به دست می‌آیند، درنهایت رنج و گره‌های عمیق‌تری ایجاد می‌کنند. بدن انسان دارای هفت مرکز انرژی یا چاکرا است که ورودی و خروجی انرژی را تنظیم می‌کنند. مصرف مواد مخدر و روان‌گردان‌ها (خصوصاً اکستازی) به دلیل تغییر جهت یا سرعت چرخش این چاکراها، موجب پاره شدن جدار آن‌ها و تخریب در بلندمدت می‌شود. هاله تابان (انرژی اطراف بدن) بازتاب وضعیت جسمی و روانی ما است و آسیب دیدن آن منجر به کابوس‌ها، توهمات و درنهایت مرگ می‌شود.

رابط خبری: همسفر ستاره رهجوی راهنما همسفر نازنین (لژیون یازدهم)
ویرایش و ارسال: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر بهجت (لژیون ششم)
همسفران نمایندگی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .