English Version
This Site Is Available In English

ناامیدی آنتی ایکس است

ناامیدی آنتی ایکس است

هشتمین جلسه از دور چهاردهم کارگاه‌های عمومی  کنگره ۶۰ نمایندگی گرگان ویژه مسافران و همسفران با استادی راهنما مسافر مجید و نگهبانی موقت راهنما مسافر حسین و دبیری راهنما مسافر حسین با دستور جلسه " وادی دوم و تاثیر آن روی من "  روز پنج‌شنبه  11 اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان مجید هستم یک مسافر، خوشحالم در جمع شما دوستان با محبت هستم سپاسگزار خداوند هستم که در این جایگاه قرارگرفته‌ام و خدمت می‌کنم. از کلیه خدمتگزاران کنگره ۶۰ نمایندگی گرگان متشکرم.

دستور جلسه وادی دوم و تولد آقا علیرضا را داریم که به ایشان تبریک می‌گویم و از ایشان می خواهم خودش را معرفی کنند . در مورد وادی دوم از مشارکت دوستان استفاده کردم ناامیدی نابود کننده‌ترین آنتی ایکس است و از نیروهای منفی می باشد و تخریب دارد. برای انسان، انگار دست و پای انسان را قفل و زنجیر زده است و نیروهای بازدارنده هم از این استفاده می‌کنند و کار خودشان را انجام می‌دهند.

این وادی بیان نگر این می‌باشد، انسان دارای اختیار است و می‌تواند انتخاب کند و در تمام کارها و مسیر‌ها دارای قدرت انتخاب است، گاهی انسان راه درست را نمی‌داند. در موضوع مواد مخدر رفته رفته در عمق مواد فرو رفتیم  و یک جا متوجه شدم کار من اشتباه است و جسم و روانم از تعادل خارج شده بود و هر چقدر سعی کردم از این وادی بیرون بیایم، امکان نداشت و دائم تکرار می‌شد و در من اعتماد به نفس به وجود آمد و چون راه درست نبود.

با ورود به کنگره در جلسه تازه واردین کم کم جسم من به تعادل رسید و با تمرین‌های مکرر بهتر شد و با گوش کردن و نوشتن وادی دوم به امید و جایگاه خودم رسیدم و در هستی خودم را پیدا کردم و متوجه شدم هیچ مخلوقی جهت بیهودگی نیست و در سه ماه سفر اول خدا را شکر کردم که کنگره را پیدا کردم و از تاریکی‌ها به روشنایی‌ها رسیدم .

در خصوص قسمت دوم جلسه تولد آقا علیرضا را تبریک می گویم . زمانی که در بهشهر راهنما تازه واردین بودم به ما گفتند تازه وارد هرچه دلش می خواهد بگویید و بعد از آن صورت مسئله را برایش باز کنید، تا جذب شود. راهنما تازه واردین آقا علیرضا، آقا یاسر بوده که در سه جلسه موضوع را برای ایشان توضیح دادند و بعد از آن وارد لژیون شدند و بسیار منظم بود. اما حرف، حرف خودش بود اما در ادامه تغییر کرد و سی‌دی‌های استاد امین به ایشان کمک بسیاری کرد و چهل سی‌دی و 30 سی دی خود را تحویل داد و کامل همه رانوشته و خدمتگزار خوبی برای کنگره است. الان برای مرزبانی شرکت کرده و برای ایشان خوشحالم و یک الگو خوب است و وجودش برای ما ارزشنمد می‌باشد و امیدوارم در آینده به جایگاه راهنمایی دست یابد. از اینکه با سکوت‌تان به حرف‌های من گوش دادید از همه شما سپاسگزارم.

و در ادامه جشن یک‌سال رهائی مسافر علیرضا:

آرزوی مسافر علیرضا: 

آرزو می‌کنم تمام مسافرین در سفر اول به درمان برسند، چون رهائی یک مسافر یعنی رهائی یک خانواده است.

خلاصه سخنان مسافر علیرضا:

خدا را شاکر و سپاسگزار هستم که در کنگره شصت حضور دارم و این جایگاه قابل ستایش و سپاسگزاری است و از راهنمای عزیزم سپاسگزارم که من را از تاریکی‌ها عبور دادند. اصلا باورم نمی‌شود که یک‌سال رها و آزاد هستم. من با بزرگ‌ترین اساتید نشست و برخاست داشتم و از تفکرات‌شان استفاده کردم. گاها به آن‌ها می‌گفتم چرا به من تعظیم می‌کنید؟ می‌گفتند علم ما یک علم تئورییک است و من 5 ساعت برای شما سخنرانی می‌کنم و شما کف می‌زنید، اما علم شما یک علم تجربی است و شما این علم را تبدیل به علومی کردید که می‌شود از آن استفاده کرد . علم تئوری فوق آن یک ساعت ، یا دو ساعت بعد فراموش می‌شود، اما علم شما را هزار نفر، پنج‌هزار نفر می‌توانند از آن استفاده کنند.

ممنونم از اینکه به حرف‌های من گوش کردید.

 

تایپ: مسافر حسن لژیون هفتم، مسافر جواد لژیون یکم

عکس: مسافر مهدی لژیون هفتم

ارسال: مسافر حسن لژیون هفتم

نمایندگی گرگان 

11 اردیبهشت 1404

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .