English Version
This Site Is Available In English

برداشت از سی‌دی تاریکی(امین)

برداشت از سی‌دی تاریکی(امین)

استاد امین در سی‌دی تاریکی در مورد سه موضوع صحبت می‌نمایند؛ ابتدا در مورد نقطه صفر و پیدا کردن اندازه‌ها، سپس در مورد زندگی پیامبران که بسیار مهم هست و دانستن آن‌ها باعث آرامش دلها می‌شود و در انتها در مورد معنای خاص و عام واژه‌هایی که در کلام الله استفاده شده که به شرح آن می‌پردازیم.

پیدا کردن نقطه صفر یا همان نقطه توانایی انسان یکی از نکات کاربردی و مهم در زندگی بشر است، همان متدی که آقای مهندس برای درمان Dst پیدا کردند؛ یعنی اینکه من بدانم در کجای کار قرار دارم، مثلاً یک مصرف‌کننده بداند تخریب در او تا چه میزان است.

پیدا کردن نقطه مبدأ با کمک اندازه‌ها در هر کاری نیاز و ضرورت دارد؛ حتی برای خوردن یک بستنی که بدانیم آیا قیمت آن نسبت به ارزشی که دارد به‌صرفه است یا نه؟ یا اینکه در چه مکان‌هایی بهتر عرضه می‌شود و هر چیزی را به‌اندازه‌ای که ارزش دارد پول پرداخت کنیم، نه کمتر و نه بیشتر؛ زیرا ما با خرید و استفاده از آن چیز، آن را تأیید می‌کنیم و مراقب باشیم مبادا به رشد ظلم و بی‌انصافی کمک کنیم. آیا فیلمی که نگاه می‌کنیم ارزش دیدن دارد؟ آیا طبق اصول ساخته‌شده است؟ آیا ارزش‌های اخلاقی را به ما نشان می‌دهد؟ آیا بر اساس نیاز و خواسته و علاقه انسان‌ها ساخته‌شده است؟ رعایت این اصول حسی در انسان به وجود می‌آورد که به انسان انرژی و روحیهٔ مثبت می‌دهد و همچنین صاحب‌هنر می‌شود. درنتیجه کاری که انجام می‌شود باید بازخورد و نتیجه سازنده داشته باشد. انسان با تغییر خواسته‌هایش می‌تواند شرایط را تغییر دهد، مثلاً اگر فیلمی که اصولی نیست نگاه نکند کارگردان به خود اجازه ساختن چنین فیلم‌هایی را نمی‌دهد، پس ما باید آموزش بگیریم اندازه هر چیز را بررسی کنیم و اگر منصفانه بود استفاده کنیم در غیر این صورت بابت آن هزینه نکنیم. ((جامعه‌ای که افرادش اندازه‌ها را بدانند فریب نمی‌خورد و به‌مرورزمان این دانایی در زندگی انسان تأثیر گذاشته و حس ارتقا می‌یابد)) پس کسانی را حمایت کنیم که بابت تولیداتشان زحمت می‌کشند و دلسوزانه کار می‌کنند؛ که این، هم برای اقتصاد کشور مفید است و هم برای بالا بردن سطح فرهنگی خودمان.

در قسمت دوم در مورد پیامبرانی صحبت می‌کند که ویژگی‌های مشترکی داشتند؛
۱- زندگی بسیار سخت‌تری نسبت به انسان‌های معمولی داشتند
۲- همهٔ آن‌ها خیرخواه و دلسوز مردم بودند و پیام‌رسان فرمان‌های الهی بودند
۳- ابتدا در آزمون‌هایی الهی وارد شدند و بعد از گذراندن سختی‌ها و قبول شدن در آزمون‌ها به رسالت برگزیده شدند؛ یعنی ابتدا گره‌های درون خود را باز کردند و از رنج و تاریکی خارج شدند و بعد از کارآزموده شدن شروع به آموزش دادن به انسان‌ها می‌کنند؛ زیرا انسان وقتی تزکیه و پالایش را از خود شروع کند ایمانش چند برابر می‌شود.

درنهایت استاد امین در مورد واژه‌هایی صحبت کردند که در کلام‌الله استفاده‌شده و هرکدام هم‌معنای خاص و هم‌معنای عام دارند، یعنی جاری هستند و هم در زمان خود و هم برای آیندگان مورداستفاده و آموزش می‌باشد. در مورد ویژگی‌هایی از قوم‌های مختلف که اگر در این زمان، ما گرفتار آن خصلت‌ها باشیم یعنی مانند آن‌ها هستیم؛ مانند کم‌فروشی که در قوم مَدیَن رواج داشت یا قوم عاد که آیات الهی را انکار می‌کردند و از پیامبران نافرمانی می‌کردند و از زورگویان و جباران زمان خود تبعیت می‌کردند و در تاریکی و ظلمت فرومی‌رفتند. در کلام‌الله می‌فرماید: (به‌راستی کافران همان ظالم‌ها هستند). کافر کسی است که روی حقایق را می‌پوشاند و از ابزاری به نام تاریکی استفاده می‌کند که حقیقت مخفی بماند. چنین افرادی از دریافت نور هدایت الهی و القاء الهامات محروم می‌شوند و دیگر یاورانی ندارند و در نتیجه تلاش‌های دنیوی آن‌ها بی ثمره است و شکست می‌خورند.

نویسنده: همسفر طاهره رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون ششم)
ویراستاری و ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون سوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی ایران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .