English Version
This Site Is Available In English

همه چیز با نظم خاصی پدید آمده‌ است

همه چیز با نظم خاصی پدید آمده‌ است

به نام قدرت مطلق الله
با وجود اینکه می‌دانم برای رسیدن از ظلمت و جهل به سوی آگاهی و نور راهی طولانی و پر پیچ و خم در پیش دارم، اما وادی دوم باعث شد بدانم که کنگره۶۰ بیهوده بر سر راه من قرار نگرفته است و این راهی برای آگاهی پیدا کردن و برطرف کردن نواقص شخصیتی‌ام است. گاهی اوقات می‌پنداشتم که چرا به این دنیا آمده‌ام؟! چرا این اتفاق‌ها و اهریمن اعتیاد بایستی گریبان مسافرم را بگیرد؟! اکثر اوقات از وجود داشتنم و زندگی‌ام ناراضی بودم، در برابر خداوند ناسپاسی می‌کردم، ناامیدی تمام وجودم را فرا گرفته بود و در تمام مشکلات غرق شده بودم، تنها به افکار منفی همچون اینکه آینده چه بلایی بر سرمان خواهد آمد فکر می‌کردم!
زمانی که اذن ورودم به کنگره‌ صادر شد، فهمیدم برای بهتر شدن زندگی و همچنین حال مسافرم بایستی قدم اول، خودم را بشناسم و در این راه کوشش کنم تا بتوانم از خلل وارد کردن به توانایی‌هایم جلوگیری نمایم. به دیگر سخن ذهنم را درگیر صحبت‌های بیهوده دیگران نکنم، با یک کلمه از جانب دیگران تمام زندگی را به کام خود و خانواده‌ام تلخ نکنم و در زندگی مثبت‌نگر، امیدوار و سپاسگزار داشته‌هایم باشم. من با خود قرار گذاشته‌ام از این همه موهبت الهی که خداوند بر سر راهم قرار داده است نهایت استفاده را ببرم و با اراده و تلاش بسیار، خودم را بشناسم؛ همچنین با نیروهای منفی بجنگم تا در پایان کار بتوانم لذت شیرین رهایی مسافرم، آگاهی پیدا کردن و تغییر مثبت خود را بچشم.
تا زمانی که تاریکی‌ها را تجربه نکنیم به عظمت روشنایی‌ها پی نخواهیم برد! به دیگر سخن سختی‌ها بایستی در زندگی وجود داشته باشند تا ما بتوانیم طعم شیرین آرامش و خوشی را درک کنیم. هیچ چیز در جهان هستی بیهوده خلق نشده و همه چیز با نظم خاصی پدید آمده‌ است. قدرت مطلق همیشه و همه جا پشتیبان ماست، ما هیچ‌گاه بدون پشتیبان در این جهان رها نشده‌ایم و خداوند همیشه یاری‌رسانمان می‌باشد. ما با دوری از ضد‌ارزش‌ها و قرار گرفتن در مسیر مستقیم می‌توانیم از حمایت خداوند بهره‌مند شویم. کنگره۶۰ به من آموخت که بعضی مسائل مهم است، اما مهمتر این است که آن مسائل بر اثر تکرار و تمرین ملکه ذهن و روحم شود و هرگز آموزه‌های ناب را از یاد نبرم و در تمام لحظات زندگی‌ام از آن‌ها به بهترین نحو استفاده نمایم.
به خودم قول داده‌ام و با خداوند پیمان بسته‌ام حال که در مسیر سبز کنگره قرار دارم از آموزش‌های ناب و باارزش آن استفاده کنم و ذره‌ذره آن‌ها را کاربردی نمایم تا تمام زندگی‌ام سرشار از عشق به قدرت مطلق باشد. کنگره‌۶۰ بهترین موهبت خدا در این مرحله از حیات من است، امیدوارم که بتوانم با تاثیر گرفتن از آموزش‌های جناب مهندس و راهنمای خوبم همسفر آیسان ذهن و زندگی زیبایی بسازم!

نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر آیسان (لژیون نهم)
رابط خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر آیسان (لژیون نهم)
ویراستار و ارسال: همسفر مریم نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دکتر علیرضا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .