برداشت از سیدی "سختی ها"
در ابتدا خدا را شکر میکنم که فردی؛ همانند جناب مهندس دژاکام وجود دارند. با اینکه بشر، امروزه در تمام علوم از نظر توصیف خیلی پیشرفتها داشته است؛ ولی از درمان خبری نیست، در مهندسی پیشرفت کرده از جمله سفر به کره مریخ و کرات دیگر و همچنین پیشرفتهای علوم پزشکی که از تلفات زیادی جلوگیری میکنند و بسیار مفید و مؤثر میباشد؛ ولی در طب و شناخت انسانها پیشرفت نکرده و هنوز در کشف حقایقی؛ چون بیماری اعتیاد، چاقی و سرطان موفق نبودهاند. آقای مهندس دژاکام به راحتي این ۳ مشکل بزرگ؛ یعنی (اعتیاد، چاقی، سرطان) را حل کردند و ما تا ابد از این ایشان سپاسگزاریم.
تکتک وادیها و سیدیهای آقای مهندس به من جهانبینی و علم زندگی کردن را میآموزد؛ برای اینکه به آرامش و آسایش برسم. بیش از ۲۰۰ نوع بیماری سایکوماتیک یا روانتنی وجود دارند که در اثر افکار پریشان در ساختار جسم ما اثر میگذارند و انسان را به تباهی میکشند. مسئله بعدی که من متوجه شدم، این است که ما پس از مرگ دو مرتبه پا به حیات میگذاریم و به جهان پس از مرگ اعتقاد داریم. درس جهانبینی را میآموزیم تا بتوانیم به آسایش و آرامش برسیم و از بیماریهای مختلف جلوگیری کنیم و هنر زندگی کردن را یاد بگیریم؛ چون بالاترین هنر، درست زندگی کردن است.
وقتی که وارد جهان دیگری شدیم، آنجا در مشکلات و سختیها نباشیم و شرط آن پرهیز از کارهای ضدارزشی و درست زندگی کردن است. راه مستقیم به ما آرامش و آسایش که همان جنت (بهشت) است را هدیه میدهد. زمانیکه در رنج و سختی هستم، انگار در دوزخ قرار دارم. اصولأ انسان تا زمانی که یک سری سختیها را متحمل نشود، به چیزی نخواهد رسید؛ مانند من که در رنج و سختی اعتیاد مسافرم، کنگره۶۰ را پیدا کردم تا بتوانم هنر زندگی کردن را یادبگیرم و همچنین آموزش بگیرم تا به انسانهای مقرب پروردگار نزدیک شوم.
منبع: سیدی سختیها
نویسنده: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر ژیلا (لژیون اول)
رابط خبری: همسفر محبوبه رهجوی راهنما همسفر ژیلا ( لژیون اول)
ویراستاری: همسفر شایسته رهجوی راهنما همسفر ژیلا (لژیون اول)
ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر ژیلا (لژیون اول) نگهبان سایت
عکس: همسفر منیره مرزبان خبری
همسفران نمایندگی صفادشت
- تعداد بازدید از این مطلب :
165