English Version
This Site Is Available In English

ناامیدی، مختص مصرف کنندگان مواد مخدر نیست

ناامیدی، مختص مصرف کنندگان مواد مخدر نیست

نظر به این‌که دستورجلسه این هفته «وادی دوم و تاثیر آن روی من» است مصاحبه‌ای در این راستا با همسفر مریم ترتیب داده‌ایم که شما عزیزان را به مطالعه این گفتگو دعوت می‌کنیم.

همسفر مریم به‌همراه مسافر خود با آنتی‌‌ایکس مصرفی هروئین به‌روش DST همراه با دارو OT مدت‌زمان ۱۳ماه و ۷روز با کمک، راهنمایان محترم، مسافر منصور و همسفر مهین سفر کرده‌اند و درحال‌ حاضر مدت ۱۷روز است که به‌دستور آقای مهندس آزاد و رها هستند. رشته ورزشی ایشان در کنگره دارت و مسافرشان فوتبال است. 

با توجه به آموزه‌های وادی دوم، بفرمایید ریشه ناامیدی‌های انسان در چه چیزی بوده و ویژگی‌های انسان امیدوار چیست؟ 

بنده پیش از ورود به سیستم درمانی کنگره، بسیار ناامید بودم، احساس پوچی و بیهودگی می‌کردم و با خود می‌گفتم: چرا من باید چنین زندگی‌ای داشته باشم؛ بنابراین همیشه از خداوند و اطرافیان خود طلبکار بوده، روز‌به‌روز بیشتر در نا‌امیدی فرو می‌رفتم و با انجام این عمل در حال از بین بردن زندگی خود بودم تا این‌که با ورود به کنگره و دریافت آموزش‌های وادی اول و دوم، متوجه شدم که تفکرات غلط و حرکت در مسیر ضدارزش‌ها باعث شده است تا تخریب‌های فراوانی به جسم و روان خود وارد کنم و در زندگی احساس نا‌امیدی و پوچی داشته باشم؛ اما با فراگرفتن وادی دوم، متوجه شدم که بایستی در همه‌حال با نگرشی مثبت به زندگی نگاه کنم و با اعتماد به توانایی‌های خود همراه با تلاش، کوشش و حرکت در مسیر صراط مستقیم، مشکلات خود را حل کرده، در برابر سختی‌ها تسلیم نشوم و از آن‌ها به منظور رشد و یادگیری استفاده کنم تا زندگی‌ مملو از آرامش داشته باشم. 

آیا احساس ناامیدی و بیهوده انگاشتن، تنها در مصرف‌کنندگان مواد مخدر شکل می‌گیرد؟

ابتدا در پاسخ به این سؤال باید بیان کنم خیر؛ زیرا از نظر بنده، بسیاری از انسان‌ها به‌علت دارا بودن خواسته‌های نامعقول به هر دلیلی به آن‌ها دسترسی پیدا نمی‌کنند، احساس نا‌امیدی در وجود آن‌ها شکل گرفته، زندگی را برای خودشان تمام شده و بیهوده تصور می‌کنند، اعتمادبه‌نفس خود را از دست داده و در تاریکی و نا‌امیدی فرو می‌روند؛ بنابراین ناامیدی تنها مختص مصرف‌کنندگان مواد مخدر نمی‌باشد.

از نظر شما مفهوم جنگ نرم در این وادی چیست؟ 

در ابتدا وادی، سخن از جنگ نرم به میان آمده است؛ جنگ نرم، جنگ بین اطلاعات و آگاهی، افکار و اندیشه و محبت و عشق می‌باشد و تنها جنگی است که در آن از سلاح استفاده نمی‌شود. این جنگ، جنگی است که انسان در آن، دنیا درون خود را به جهانی آباد تبدیل کرده، اثری از پوچ و بیهوده بودن در آن وجود ندارد و هر شخصی در درون خود تکاپو و جنبشی بر علیه نیروهای اهریمنی دارد که بدون پریشانی و آسیب خواهد بود.

لطفاً بفرمایید چرا انسان برای جلوگیری از ناامیدی باید جایگاه خویش را بشناسد؟

شناخت جایگاه خود در جهان، راهی مهم برای جلوگیری از نا‌امیدی است؛ چراکه به انسان کمک می‌کند تا انتظارات واقع‌بینانه‌ای از خود و جهان داشته باشد. زمانی‌که انسان جایگاه خود را بشناسد، متوجه می‌شود که هر انسانی نقشی خاص در دنیا اطراف خود دارد؛ بنابراین شناخت این موضوع، انسان را از احساس نا‌امیدی ناشی از بی‌معنا بودن زندگی رها می‌کند. زندگی مجموعه‌ای از لحظات مثبت، منفی، موفقیت‌ها و شکست‌ها است. شناخت پیچیدگی‌های زندگی، انسان را برای مواجهه با چالش‌ها و ناکامی‌ها آماده می‌کند و از نا‌امیدی و عدم کنترل بر شرایط پیش‌گیری می‌کند؛ همچنین مسیر رشد و تکامل را برای انسان روشن می‌کند. این شناخت مانع از تلاش‌های بی‌حاصل و ناامیدی‌ از عدم پیشرفت سریع می‌شود و به انسان این امکان را می‌دهد که به طور هدفمند و با برنامه‌ریزی برای زندگی خود تلاش کند که در نهایت، شناخت جایگاه، خود به انسان کمک می‌کند تا با واقعیت زندگی مواجه شده، از انتظارات غیر معقول دوری کند و به سمت هدف‌های معقول گام بردارد. این شناخت در انسان حس امیدواری را افزایش داده و او را از نا‌امیدی دور نگاه می‌دارد.

از این‌که فرصت انجام مصاحبه را در اختیار سایت نمایندگی ملاصدرا قرار دادید سپاسگزار هستیم.

طراح سؤالات: همسفر میترا رهجوی راهنما همسفر ندا (لژیون سوم)
تایپ و ویراستار: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر مهین (لژیون هشتم)
عکاس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر ندا (لژیون سوم)
ارسال: همسفر بیتا رهجوی راهنما همسفر ندا (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیک‌آباد)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .