English Version
This Site Is Available In English

مشکل در گفتن کلمه " نَه " باعث اعتیاد من شد

مشکل در گفتن کلمه

سلام دوستان حسن هستم یک مسافر.

قبل از اعتیاد به مواد مخدر زندگی شاد و خرمی داشتم، تفریح با دوستان، مسافرت و دورهمی‌های خانوادگی‌ام  به جای خود بود.
آگاهی این‌که موادمخدر خطرناک و خانمان‌سوز است را هم می‌دانستم.
اغلب با کسانی در ارتباط بودم که مصرف کننده مواد بودند، گاهی تعارف می‌کردند و متاسفانه، به دلیل این‌که مشکل نه گفتن را داشتم و فکر آخر و عاقبت کار نبودم با آن‌ها مصرف می‌کردم، شاید دانایی کافی را مانند انسان‌های عاقل که همیشه، آخر کار را اول می‌بیند، نداشتم.
اولین بار در خاطرم هست که بر اثر مصرف مواد، مسموم شدم و مدت 48 ساعت حالت عادی نداشتم، ولی به محض این‌که خوب شدم مجدداً شروع به مصرف کردم، هفته به هفته، روز به روز و در آخر تبدیل به یک عادت شبانه‌روزی در‌آمد.
اولین مواد مصرفی، تریاک و بعد از مدتی به هرویین روی آوردم.
این‌قدر تخریب زیادی پیدا کرده بودم که نزدیک بود جان خود را از دست بدهم.
دیگر را چاره‌ای نداشتم، هزینه زیادی چه مادی و جسمی، بابت مواد پرداخت می‌کردم،  از نظر من؛ هروئین جزء بدترین ماده مخدری می‌باشد که انسان با مصرف آن به اعماق تاریکی‌ها می‌رود و جسم و روانش را نابود می‌کند.
به‌خاطر مصرف بیشتر، مجبور می‌شدم بعد از پایان شیفت‌کاری، 48 ساعت زمانی که می‌بایست استراحت می‌کردم را صرف کارکردن در جایی دیگر کنم تا هزینه مواد تامین شود.
دیگر؛ خسته شده بودم، خانواده، در عذاب بودند و روز به روز تنهاتر می‌گشتم، حتی حاضر نبودند با من به مهمانی و مسافرت بروند.
تصمیم گرفتم ترک کنم. اسم کنگره رو کم و بیش شنیده بودم و آدرس آن را داخل گوگل پیدا کردم.
بعد از ورود به شعبه خواجو، صحبت‌های راهنمای تازه‌واردین به من امید داد و بعد سه جلسه توجیهی و شرکت در جلسات عمومی با حسی که در من ایجاد شد، راهنما انتخاب کردم و وارد لژیون شدم.
راهنمای گرامی از من استقبال گرمی کرد و من را کنار‌ خودش نشاند.
از این رفتار راهنما نسبت به خودم که همراه با مهربانی و فداکاری بود، خیلی لذت بردم.
اکنون بعد از 6 ماه سفر، متوجه آن شدم که چقدر برای رهایی یک شخص مصرف کننده  زحمت کشیده می‌شود.
خدا را شکر، با وجود فراز و نشیب‌هایی که در طول سفر داشتم، توانستم از آموزش‌هایی کنگره استفاده کنم و به مسیر خود ادامه دادم.
در پایان از بنیان‌گذار کنگره60 ، آقای مهندس دژاکام، خانواده متحرم‌شان، مرزبان‌ها، ایجنت، راهنمایان گرامی خود و تمامی خدمتگزاران نمایندگی خواجو، کمال تشکر و قدردانی را دارم.

تایپ: مسافر جهانشاه، لژیون هفدهم
ویرایش: مسافر حجت، لژیون شانزدهم
تنظیم و ارسال: مسافر نوید، لژیون بیست و یکم

نمایندگی خواجو

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .