جلسه دهم از دوره سی و نهم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی کاسپین، با استادی مسافر محمد، نگهبانی مسافر مصطفی و دبیری مسافر مرتضی با دستور جلسه " وادی دوم و تاثیر آن روی من " یکشنبه 7 اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت۱۷ آغاز به کارکرد

سخنان استاد:
از نگهبان جلسه ممنونم که به بنده اجازه دادند در این جایگاه آموزش بگیرم. از راهنمای محترم اکبر آقا ممنونم که به بنده اجازه دادند تا در این خدمت کنم. چند مدت پیش که به شعبه الوند که رفته بودم چندان سر و سامانی نداشت اما الان سر و سامان گرفته و بسیار خوب شده است. خانم خانه اگر در خانه کارش را درست انجام ندهد هرگز آن خانه به سر و سامان نخواهد رسید انسان هم وقتی قدم به این دنیا می گذارد جهت بیهودگی نیامده است. باید کار خود را در هستی درست به انجام رساند تا زندگی سر و سامان بگیرد. اگر من خودم را مخلوق خدا بدانم، برای داشتن آرامش و صلح در هستی باید خدمتگذار باشم.

در کنگره مدرک تحصیلی نشان دهنده دانایی و فهم شخص نیست در یک برنامه تلویزیون یک جراح بخاطر قصور پزشکی به دادگاه آمده بود بدلیل نداشتن فهم صحبت کردن از او خواستند بجای خودش وکیل او به دادگاه بیاید اما در کنگره یک رهجو با رعایت اصول آن به نحو احسن مشارکت می کند و به جایگاهی می رسد که آن دکتر فهم آن جایگاه را ندارد. کنگره به من آموزش درست زندگی و راه رسیدن به تعادل و آرامش را آموخت . از اینکه در کنگره مانده ام، و کنگره ای محسوب می شوم به خودم می بالم. از اینکه به حرف های بنده گوش دادید ممنونم.
-
مرزبان کشیک: مسافر رمضان
-
تایپ: مسافر اکبر
-
تنظیم: مسافر احمد
-
تهیهشده در سایت مسافران کاسپین
- تعداد بازدید از این مطلب :
190