استاد امین در ابتدای سیدی «تاریکی» به یکی دیگر از رمزهای کشف متد DST اشاره کردند و فرمودند آقای مهندس با پیدا کردن اندازهها توانستند با مشخص کردن مبدأ یا نقطه صفر خود، این متد را کشف کنند و در نهایت درمان اعتیاد صورت گرفت. قطعاً میتوانیم این موضوع را در تمامی مسائل زندگی تعمیم دهیم؛ وقتی با مشکلی روبهرو میشویم ابتدا بدانیم مبدأ ما کجاست، میزان توانایی ما چه قدر است و ظرفیت و پتانسیل ما جهت حل آن مسئله تا چه حد قابل قبول است؛ دانستن این اصل درجهت حل آن موضوع بسیار تا بسیار مهم و کلیدی میباشد. شناخت مبدأ با در نظر گرفتن اندازه و توانایی، باعث ایجاد تغییر و ساخته شدن ما خواهد شد به شرطیکه بر مبنای آن، تصمیمگیری و حرکت کنیم و در ادامه باعث میشود بتوانیم وادی نهم (ایجاد نقطه تحمل) را در خودمان اجرا و عملی کنیم؛ همچنین این موضوع میتواند ما را در رسیدن درست به مقصد کمک بسیار نماید و از اتلاف انرژی ما خودداری کند. در وادی اول هم عنوان شده که ممکن است ما سالها گرفتار مشکلاتی شدهایم ولی مهم این است که میخواهیم آنها را حل کنیم؛ در این مقطع کافی است فکر کنیم در کجای کار قرار گرفتهایم و به کجا میخواهیم برویم. دانستن اندازهها در تمام مسائل زندگی از جمله خریدکردن، محبت کردن و .. باید در نظر گرفته شود. ایجاد تعادل در زندگی به واسطه رعایت کردن اندازهها به وجود میآید؛ بنابراين دانستن این مسئله بسیار در ثبات و آرامش ما و دیگران تاثیر دارد. وقتی کاری را انجام میدهیم باید بدانیم هدف ما از انجام این کار چیست؛ داشتن هدف و جهت درست باعث انتقال حس خوب به دیگران خواهد شد و نشاندهنده این است که مقصد و مسیر ما درست است.
خواستههای من شرایط زندگیام را تعیین میکند بنابراین اگر در شرایط خوبی قرار ندارم؛ اولین قدم این است که خواستههای من تغییر کنند چرا که به واسطه تمایلات درونی من شرایط بیرونی به وجود میآیند. در کلام الله هم عنوان شده است: «خداوند سرنوشت هیچ قومی (انسان) را تغییر نمیدهد مگر آنکه آنان خواستههای خود را تغییر دهند». اگر به داستانهای پیامبران دقت کنیم میتوانیم نقاط مشترکی در همه آنها پیدا کنیم؛ از جمله شباهتهای زندگی آنها این است که ۱. زندگی سختی داشتند که نشان میدهد یکی از شرایط کامل شدن انسان، تحمل سختیها است. ۲. خیرخواه انسانها بودند و تمام تلاش خود را برای بیداری آنها میکردند پس داشتن حس خوب به دیگران و کمک به آنها یکیدیگر از رموز رشد میباشد. ۳. در معرض امتحانهای الهی قرار میگرفتند تا به این واسطه در شرایط سخت قرار گیرند و توانایی آنها در حل آن مسائل زیاد شود و در ادامه بتوانند به دیگران کمک کنند؛ بنابراین باید در نظر داشته باشیم که تزکیه، پالایش و ساختن را همیشه از خودم شروع کنم و انتظار تغییر از دیگران کاری بیهوده و غلط است. در صورتی تذکر من میتواند در دیگران تأثیر داشته باشد که خود من، عامل به آن عمل باشم.
یکی از خاصیتهای مهم کلامالله این است که مطالب آن جاری است یعنی مربوط به زمان خاصی نمیباشد و در همه اعصار خاصیت دارد. اگر مطلبی در کلامالله عنوان میشود تنها به شخص یا قوم خاصی اشاره نمیکند بلکه یک سنت الهی را عنوان میکند و سرنوشت آن قوم میتواند برای من به عنوان یک تمثیل باشد. در این سیدی آقای امین به قوم عاد و پیامبر آنان، حضرت هود اشاره میکند و خصوصیات و نشانههای آنها را عنوان میکند؛ اولین ویژگی آنها این بود که حکمتهای الهی را انکار میکردند و جای حق و باطل در نظر آنها تغییر کرده بود؛ دوم اینکه در مقابل پیامبران و فرامین الهی مخالفت و سرکشی میکردند و سوم از افراد ستمگر و عناد پیروی میکردند و این نشانهها برای هر جامعهای صدق میکند. در ادامه در کلام الله عنوان شده است که اگر چنین جامعهای اصلاح شد که هیچ؛ در غیر اینصورت این افراد به واسطههای مختلف نابود میشوند و افراد دیگری جایگزین آنها خواهند شد. یکی از لغاتی که در کلام الله و در آیات آخر سوره هود ذکر شده است لغت «ظلموا» میباشد؛ این کلمه به معنای افرادی است که تاریکی را به وجود میآورند و میدانیم تاریکی ابزار نیروهای منفی است تا به این واسطه حقایق را پنهان کنند و به اهداف خود برسند و در ادامه عنوان شده است که دوستی و اطاعت از این گونه افراد چه تبعات و نتایجی را به همراه دارد؛ دوستی و معاشرت با افرادی که ظالم و منشا ایجاد تاریکی هستند موجب میشود ارتباط انسان با افرادی که منشا خیر هستند و در جهت درست قرار دارند قطع شود و در نهایت باعث ناکامی و شکست انسان در زندگی خواهد شد. اگر از چنین افرادی فرمان بگیریم و از این عمل خود راضی باشیم؛ در خطا و اشتباه آنها شریک بوده و جزو دسته مجرمین هستیم؛ بنابراین میتوان نتیجه گرفت که هر عملی انجام میدهیم عکسالعملی در پی خواهد داشت. برای رشد و داشتن زندگی خوب و آرام باید بهای آن را پرداخت کنیم چنانچه اگر الان در شرایط سخت قرار دارم به واسطه بذرهای تلخی است که قبلا کاشتهام اما با پیدا کردن اندازه، توانایی و دانستن مبدأ خود و حرکت در جهت درست، میتوانم مسائل و مشکلات خود را حل کنم و در شرایط مساعدی قرار بگیرم.
منبع: سیدی «تاریکی»
نویسنده: راهنما همسفر زهرا (لژیون بیست و چهارم)
رابط خبری: همسفر مهشید رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون بیست و چهارم)
ویراستاری: همسفر مینا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون هفدهم)
ارسال: همسفر معصومه خدمتگزار سایت
همسفران نمایندگی شیخبهایی
- تعداد بازدید از این مطلب :
156