English Version
This Site Is Available In English

بزرگترین هنر مهندس دژاکام؛ کشف اندازه ها و فن تنظیم گری سیستم های مختل شده است.

بزرگترین هنر مهندس دژاکام؛ کشف اندازه ها و فن تنظیم گری سیستم های مختل شده است.

هفتمین جلسه از دوره ششم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی صالحی تهرانپارس،به استادی مسافر جمشید و نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر علیرضا و خزانه داری مسافر جواد با دستور جلسه "ظرفیت، مسئولیت و قبله گم کردن"  در روز دوشنبه یکم اردیبهشت ماه ‌1404 ساعت 15:30 آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
ابتدا خدا را شاکرم که این توفیق را نصیب من کرد تا برای اولین بار جایگاه مقدس استاد جلسه در لژیون استاد سردار را تجربه کنم. قبل از ورود به بحث، جلسه را با یکی از پیام های استاد سردار مزیّن می‌کنم. این پیام از صفحه 273 کتاب عبور از منطقه 60 درجه زیر صفر انتخاب شده: "در هر زمینه فکری می‌توانید در ژرفای آن فرو بروید و چون آیه های الهی، مفهوم واقعی را دریافت کنید". اغلب پیام های سردار با ادبیات دستوری و تحکُمی به نگهبان ابلاغ شده و کاوشگری و نکته سنجی وجه مشترک اغلب پیام های استاد سردار است. حال با این مقدمه به دستور جلسه "ظرفیت، مسئولیت و قبله گم کردن" می‌پردازم.

                                                                                                      

طبق پیامهای استاد سردار، من از اواسط سفر اولم سعی می‌کنم که قبل از باور یک مطلب؛ ابتدا آن را ارزیابی کنم. چند وقت پیش آقا شاهرخ برادر لژیونی‌ام، کلیپی از متخصص باستان شناسی را در گروه لژیون نهم بارگزاری کرد که درجه بندی یک ساغر عتیقه را توضیح می‌داد و همین مطلب دستمایه تحقیق من شد و دریافتم که در دوره ساسانیان؛ پادشاهان به میمَنت تاج گذاری، فتوحات، اعیاد و جشن ها بزم شاهانه ای تدارک می‌دیدند که ساقی خردمند و مجربی در بین سران کشوری، لشگری، شخصیت ها و دیوانسالاران، میدان داری و دُردی کشی می‌کرده است. نکته ظریف بحث اینجاست که به غیر از ساغر زرین پادشاه، مابقی مسئولین و مدعوین در شاخهای میان تهی می گساری می‌کرده‌اند و قبل از بزم شاهانه؛ در مراسمات مقدماتی ابتدا ساقی دُزِ مصرفی هر شخصیت را معین می کرده (مثل پروتکل OT) و این ساغرها هفت درجه داشته و بر مبنای ظرفیت هر شخصیت ساغرش پر شده تا با بَدمستی و خروج از تعادل بزم شاهانه را مختل نکند و آداب مراسم را مراعات کند. در همین راستا ادیب الممالک فراهانی سروده است:
هفت خط داشت جام جمشیدی                                               هر یکی در صفا چو آیینه             
جور و بغداد و بصره و ارزق                                                        اشک و کاسه گر و فرودینه

اگر از من بپرسید شاه بیت غزل 28 ساله مهندس چیست؟ عرض می‌کنم کشف اندازه ها و هنر تنظیم گری سیستم های مختل شده. ابتدا در صورت مساله اعتیاد حجم و میزان تخریب و نقطه مبداء را مشخص نمود سپس با ابداع روش DST تخریب ماشین بدن و ساختمان جسم را با شراب شفا بخش اپیوم مرمت کرد و به موازات آن با آموزش و سی‌دی‌ها، جهان بینی صحیح را به ما آموخت و در ادامه افکار پریشان و رفتار نابخردانه ما را سامان بخشید. مهندس به ما آموخت اگر در واگذاری مسئولیت ها، ظرفیت افراد را نسنجیم و متناسب با ظرفیت افراد آنها را در جایگاه ها قرار ندهیم، به فرد و ساختار کنگره 60 خیانت کرده و باعث تخریب فردی و سازمانی خواهیم شد.
حال یک سوال مطرح است. من جمشید چطور ظرفیت خودم را افزایش دهم؟
الف: روش سَلبی: با اجتناب از ضد ارزشها و تزکیه و پالایش، از ظرفیت موجودم استفاده بهینه را کنم. فرض کنید این سالن ظرف وجودی من باشد و برای بهره وری می‌بایست وسایل اضافه، ضایعات و آلودگی ها را از آن خارج کنم و اجازه ورود هر وسیله بُنجول یا افراد بزهکار را به سالن ندهم. در صور باطن مصداقش می‌شود اینکه از رذایل اخلاقی مثل منیت، هرزگی، دروغ، رشوه، خیانت، و ... دوری کنم.
ب: روش ایجابی: بخواهم ظرفیت سالن را گسترش بدهم و متراژ آن را اضافه کنم. از این رو املاک همجوار را به تدریج خریداری کرده و مساحت را توسعه می‌دهم. در صور باطن و ظرفیت وجودی این سعه صدر و افزایش ظرفیت با افزایش آگاهی و انجام خدمت و عمل سالم مُیَسر است.
مادامی که تناسب بین ظرفیت و مسئولیت را سرلوحه قرار بدهیم؛ از برکاتی همچون پاسخگو بودن مسئولین و روان بودن روش جاریها برخوردار می‌شویم. یعنی خدمات و محصولات با حداقل هزینه ها انجام شده و کمترین بی تعادلی و انحراف از معیار در ساختارها ایجاد می‌شود. در غیر اینصورت همواره شاهد دور شدن از اهداف، سلیقه محوری، خودشیفتگی و خودکامگی مسئولین در جایگاه های مختلف خواهیم بود.
در آخر اقرار می‌کنم من در بدو ورود به کنگره، مملو از رنجشها، حسادت، خشونت، کینه جویی، اوهام، احساس انتقام جویی، افراط و تفریط بودم و یقین دارم که شرکت در لژیون سردار در سعه صدر  و افزایش نسبی ظرف وجودی‌ام تاثیر به سزایی داشته است. با تشکر از اینکه با سکوت خود به عرایضم گوش دادید.
تاایپ، ویرایش: مسافر جمشید لژیون نهم
بارگزاری خبر: مسافر فرهاد لژیون نهم
مرزبان خبری: مسافر احمد
مرزبان کشیک: مسافر هادی
اردیبهشت ماه 1404            شعبه صالحی (تهرانپارس)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .