English Version
This Site Is Available In English

برای به دست آوردن مسوولیت باید ظرف آن را داشته باشیم

برای به دست آوردن مسوولیت باید ظرف آن را داشته باشیم

جلسه سوم از دوره یازدهم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ ویژه مسافران نمایندگی دلیجان با استادی مسافر جلال، نگهبانی مسافر مصطفی و دبیری مسافر مجید،با دستور جلسه:"ظرفیت، مسوولیت، قبله گم کردن" در روز چهارشنبه مورخ 3 اردیبهشت ۱۴۰۴در ساعت ۱۷ آغاز به کار گردید.

سخنان استاد:

خداوند را شاکر و سپاسگزارم که امروز این فرصت را برایم فراهم کرد تا در کنار شما دوستان عزیز باشم. در ابتدا از صمیم قلب خدا قوت می‌گویم و از گروه مرزبانی، ایجنت محترم، راهنمایان عزیز و مسافرین گرامی تشکر می‌کنم. ان‌شاءالله که نور خدمات شما به زندگیتان بازگردد. شعبه‌ای که در آن حضور دارید، شعبه‌ای باصفا و عالی است؛ لذا قدر این شعبه را بدانید و سعی کنید روز به روز آن را پویاتر، بهتر و قوی‌تر کنید.

این وظیفه و ظرفیت بر دوش تک تک ماست که با هم همکاری کنیم تا نمایندگی هر روز بهتر از روز قبل باشد. امروز قصد دارم در خصوص ظرفیت، مسئولیت و گم کردن قبله صحبت کنم. بسیاری از ما برای اینکه مسئولیتی را به‌دست آوریم، باید ظرفیت آن را داشته باشیم. انسانی که ظرفیت نداشته باشد، اگر مسئولیتی به او واگذار شود، ممکن است حال او خراب شود و در نتیجه، آن مسئولیت به درستی انجام نخواهد شد.

اگر بسیاری از ما بخواهیم مسئولیتی را از روی تکبر و منیت بپذیریم، بدون اینکه ظرفیت لازم را داشته باشیم، در نهایت حال خودمان خراب خواهد شد و مسئولیت را به درستی انجام نخواهیم داد. شخصی که به درجه راهنمایی می‌رسد، حداقل ۸۰۰ ساعت آموزش دیده است؛ آموزش مداوم و تجربه‌های مختلف که او را به این درجه رسانده است. این آموزش‌ها و ظرفیت‌ها باعث می‌شوند که فرد به یک جایگاه بالاتر دست یابد.

در کنگره، آموزش‌ها و انرژی‌های مثبت همگی در کنار هم تکمیل‌کننده ظرفیت‌های افراد هستند. اگر شخصی مسئولیتی را بپذیرد اما انرژی لازم را نداشته باشد، قادر نخواهد بود آن مسئولیت را به‌درستی انجام دهد. استاد همین‌طور در یکی از سخنانشان نکته‌ای جالب گفتند؛ شاید شما انرژی داشته باشید، اما این انرژی مثبت است یا منفی؟

یعنی اگر شخصی ۱۰ هزار تومان انرژی داشته باشد، باید بداند که این انرژی به شکل مثبت است یا منفی. اگر این انرژی منفی باشد، به‌جای انجام کارهای مثبت، در کارهای منفی صرف خواهد شد. مثال: اگر من ۲۰۰۰ تومان از دیگران بدگویی کنم، ۲۰۰۰ تومان از جایگاه‌ها و افراد مختلف انتقاد کنم، ۲۰۰۰ تومان از قواعد و اصول عبور کنم، این مجموعاً ۱۰ هزار تومان انرژی منفی خواهد شد.

این انرژی منفی هیچ‌گاه در مسیر مسئولیت‌های مثبت صرف نخواهد شد و در نهایت باعث مشکلاتی در انجام کارهای مثبت خواهد شد. اما اگر شما قبل از ساعت ۵ به نمایندگی بیایید، وظایف خود را به‌موقع انجام دهید و به مسئولیت‌های خود عمل کنید، این کارها باعث صرف انرژی مثبت خواهد شد و در نهایت در کارهای خوب و مسئولیت‌های مثبت استفاده می‌شود.

وقتی که این انرژی به‌درستی مصرف شود، شما از کنگره با حال خوب و پر از انرژی مثبت بیرون خواهید آمد. کنگره همان‌طور که در قرآن آمده است، همان سلام‌هایی است که در آن تجربه می‌کنیم و همان نهرهایی است که در آن زندگی می‌کنیم. ما به‌واسطه روش‌های علمی‌ای که در کنگره داریم، توانسته‌ایم مشکلاتی را حل کنیم که بسیاری از مردم پیش از ما نتواسته‌اند. مقالات ما با مقالات دانشگاه‌های معتبر جهانی مقایسه می‌شود و نشان‌دهنده قدرت و توانایی کنگره است.

باید قدر جایگاه خود را در این شعبه بدانیم، چرا که این فرصت محدود است. اگر ما از این ظرفیت استفاده نکنیم، ممکن است این فرصت برای همیشه از دست برود. در نهایت باید بدانیم که ما در کنگره به‌عنوان خدمتگزار و مرزبان، می‌توانیم با تلاش‌های خود گام‌های بزرگی برداریم. در کنگره ۶۰، ما باید سعی کنیم مسئولیت‌هایی که به‌عهده می‌گیریم را به‌درستی انجام دهیم و برای ارتقای خود و دیگران همیشه آماده باشیم.

اگر ما به‌عنوان فردی تازه‌وارد این ظرفیت را در خود ببینیم که ۱۰ تا ۱۱ ماه در کنگره حضور داشته باشیم، می‌توانیم در نهایت به درجات بالاتر دست یابیم و مسئولیت‌های بالاتری را بپذیریم. به‌طور کلی، تمام این ظرفیت‌ها به خود ما بستگی دارد و ما هستیم که می‌توانیم حال خود را خوب کنیم. ان‌شاءالله که به‌جایی برسیم که ظرفیت‌های وجودی‌مان بیشتر شود تا بتوانیم مسئولیت‌های بالاتر و بالاتری را در کنگره ۶۰ تجربه کنیم. از اینکه به صحبت‌های من گوش دادید، از شما متشکرم.

برگزاری جلسه آموزشی اطفای حریق

تایپ:مسافر محمد-راهنمای لژیون دوم

عکس و بارگزاری خبر: مرزبان خبری

نمایندگی دلیجان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .