English Version
This Site Is Available In English

ظرفیت داشتن در هر جایگاهی یعنی رفتار درست و برخورد مناسب داشتن با اطرافیان

 ظرفیت داشتن در هر جایگاهی یعنی رفتار درست و برخورد مناسب داشتن با اطرافیان

جلسه سیزدهم از دوره بیست و سوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره 60 نمایندگی پاکدشت، با استادی مسافر علی، نگهبانی موقت مسافر ابراهیم، دبیری موقت مسافر مجتبی با دستورجلسه «ظرفیت، مسئولیت و (قبله گم کردن)» دوشنبه1 اردیبهشت 1404 ساعت 17 آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

سلام دوستان علی هستم یک مسافر
در ابتدا از تمام خدمتگزاران کنگره ۶۰ و همچنین خدمتگزاران شعبه پاکدشت سپاسگزارم که این فرصت را برای من فراهم کردند تا در این جایگاه قرار بگیرم و خدمت کنم.
در مورد ظرفیت؛ قبل از اینکه وارد کنگره شوم زمانی که مواد مخدر مصرف می‌کردم ر محل کارم برخورد درستی با مشتریان نداشتم و برخورد خیلی بدی با آنها داشتم و حتی در خانواده در جایگاه پدری نمی‌دانستم باید چگونه رفتار کنم به‌طور مثال با پسرم باید چگونه برخورد کنم همیشه با پرخاش و عصبانیت با او صحبت می‌کردم که باعث می‌شد همیشه هم خودم و هم او را ناراحت کنم، ظرفیت داشتن در هر جایگاهی یعنی رفتار درست و برخورد مناسب داشتن با اطرافیان که خدا را شکر با گرفتن آموزش‌های کنگره توسط راهنمای خوبم روش درست برخورد کردن و رفتار مناسب داشتن با دیگران را یاد گرفتم، بهترین روزهای خوب بعد از رهایی برایم اتفاق افتاد و از همه لحظه‌ها به‌خوبی لذت می‌بریم به‌طور مثال اگر درگذشته به من می‌گفتند که مسافرت برویم همش بهانه‌ای می‌آوردم و آن کاری که به میل خودم بود را انجام می‌دادم و همش به فکر مصرف مواد مخدر بوده است ولی امروز اگر قرار است به مسافرت برویم با آنها مشورت می‌کنم و پیشنهاد آنها را نیز در نظر می‌گیرم تا همه اعضای خانواده از آن مسافرت لذت کافی را ببرند که خدا را شکر خانواده از این بابت راضی هستند.
در مورد مسئولیت؛ وقتی فردی در جایگاهی کاندید می‌شود برای به دست آوردن آن جایگاه قبل از رأی‌گیری اگر با تمام اعضا رفتار صمیمانه‌ای دارد و باروی خوش با همه احوال‌پرسی می‌کند، بعد از آوردن روی و قرار گرفتن در آن جایگاه نباید رفتار و اخلاقش نسبت به قبل عوض شود و دیگر آن روی خوش را نشان ندهد اگر این اتفاق بیفتد یعنی آن فرد ظرفیت آن جایگاه را ندارد و در آن جایگاه هم برای خود و هم برای دیگر افراد تخریب ایجاد خواهد کرد چون آن مسئولیت را نمی‌تواند به‌خوبی انجام بدهد، منظور از قبله گم کردن یعنی گم کردن هدف مانند مسلمانی که باید بداند برای خواندن نماز قبله به کدام طرف است تا هدف او مشخص شود.
برای اینکه بتوانیم ظرفیت خودمان را بالا ببریم باید آموزش بگیریم تا آگاهی و دانایی خودمان را نسبت به مسائل مختلف ارتقاء بدهیم تا کم‌کم ظرفیتمان هم بالا برود که خدا را شکر کنگره بستر آموزش  را برای همه ما فراهم کرده است تا بتوانیم آگاهی‌مان را بالا ببریم، در آخر از آقای مهندس و خانواده محترمشان سپاسگزارم.

عکاس: مسافر رضا از لژیون 12

تایپ و ارسال: مسافر حامد از لژیون 2

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .