وادی یازدهم میگوید: «چشمههای جوشان و رودهای خروشان، همگی به بحر و اقیانوس میرسند.»
آقای مهندس در سیدی وادی یازدهم بخش ۱ اشاره میکنند که گاهی انسانها به دلیل نداشتن آگاهی، خودشان با دست خودشان برای خود، مشکل درست میکنند؛ مثلاً حرفهای دلشان و مسائل خصوصیشان را برای دیگران بازگو میکنند که این کار میتواند برایشان ایجاد مشکل کند یا ممکن است پیامها و نامههایی بدهند که بعداً بر علیه خودشان استفاده شود.
پیروی کردن از مدهای خاص مثل تاتو و یا سوراخ کردن اعضای صورت مثل بینی، گونه و ابرو در فرهنگ جامعه ما چندان پذیرفته نیست و مشکلساز است؛ مثلاً کسانی که خالکوبی دارند، ممکن است در جایی استخدام نشوند.
آقای مهندس میگویند: «تابع مد بودن اشکالی ندارد؛ ولی باید دقت کنیم که اگر آن مد از بین رفت، مشکلی برای شخص ایجاد نکند». پس باید دقت کنیم امروز کاری نکنیم که فردا باعث پشیمانی شود.
همچنین آقای مهندس در این سیدی میفرمایند که اختیار انسان محترم شمرده شده است؛ یعنی خداوند به انسان قدرت اختیار داده است و کسی نمیتواند انسان را برای انجام کاری مجبور کند. انسان موجود مختاری است. او اختیار دارد راهش را انتخاب کند؛ ولی باید پاسخگو باشد.
ما نمیتوانیم گناهمان را گردن این و آن بیندازیم. هیچ احدی، حتی شیطان و نیروهای منفی، مقصر نیستند؛ زیرا آنها انسان را دعوت به انجام کاری میکنند، کسی را مجبور نمیکنند. نیروهای منفی این کار را از طریق الهام و القاء انجام میدهند؛ به همین دلیل است که اهریمن به یاران خود میگوید: «شما تبلیغات خود را بکنید و مطمئن باشید که انسانهای زیادی به جرگه ما خواهند پیوست؛ چون انسان موجودی است با دو ویژگی خوبی و بدی و آنها موجوداتی حریص، زیانکار، ناسپاس و پنهانکننده خدای خود هستند؛ مگر اندکی که اعمال صالح انجام میدهند.»
آقای مهندس میفرمایند: « ما اگر بتوانیم بر مادیات سوار شویم، نیمی از قدرت اهریمن را شکست دادهایم.» ایشان بر این نکته نیز تأکید دارند که مهم است پایههای مالی خود را تقویت کنیم؛ همانگونه که به دست آوردن پول سخت است، دل کندن از آن نیز سخت است. ایشان میگویند: «از اسب پیاده شدن، به اندازه سوار شدن مهم است.»
در این سیدی آمده است: در این زمان، انگشت اهریمن بهسوی خطرناکترین موضوع نشانه رفت. او خاصیت خود را که مربوط به جادوی هفترنگ بود را رها کرد و آن را در قالب خمر نمایان ساخت. گلی زیبا به نام خشخاش که یکی از مفیدترین داروهای گیاهی به شماره میرفت، مطرح گردید. اهریمن گفت: «اگر این گیاه در دست حکیم باشد، شفا و زندگیبخش است؛ اما اگر در اختیار مردم عادی قرار گیرد، زهری شیرین خواهد بود.» در طول هزاران سال، انواع خمر گسترش یافتند. موادی مانند تریاک، حشیش، کوکائین و گل جای خود را در جامعه باز کردند و مردان و زنان را به اعماق تاریکی کشاندند.
در پایان، استاد میگویند: «ما برای خروج از این تاریکی هیچ راهی نداریم؛ مگر این که بر ریسمان الهی چنگ بزنیم و اصل ریسمان الهی، محترم شمردن و احترام بر اجرای قوانین و فرامین الهی است. بیدینترین و دیندارترین انسانها همگی، آن قوانین را قبول دارند؛ زیرا کاملاً پسندیده و عقلانی است.»
منبع: وادی یازدهم بخش یک
نویسنده و تایپ: همسفر انسیه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون اول)
ویراستاری و ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون اول) دبیرسایت
همسفران نمایندگی بندرعباس
- تعداد بازدید از این مطلب :
68