English Version
This Site Is Available In English

منیت باعث کاهش ظرفیت می شود

منیت باعث کاهش ظرفیت می شود

جلسه اول از دور دهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی مسافران نمایندگی معدن فیروزه با استادی مسافر علی‌اصغر نگهبانی مسافر مصطفی و دبیری مسافر علی‌اصغر با دستور جلسه ظرفیت مسئولیت و قبله گم کردن سه‌شنبه تاریخ 1404/2/2 ساعت ۱۶ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد
سلام دوستان علی‌اصغر هستم یک مسافر
از ایجنت محترم و نگهبان جلسه سپاسگزارم که استادی و مسئولیت جلسه را به من واگذار نمودند تا خدمت کنم.
خداوند را شاکرم که یک‌بار بار دیگر در این جایگاه قرار گرفتم، دستور جلسه ظرفیت، مسئولیت و قبله گم کردن است معنا و مفهوم آن این است که وقتی انسان به یک جایگاهی می‌رسد به‌جای شاکر و سپاسگزار بودن دچار منیت بشود و جایگاه اصلی خودش و هدفی که خداوند از اعطای آن جایگاه به او دارد را فراموش کند و مسیر دیگری را انتخاب نماید اصطلاحاً قبله یا بهتر است بگوییم هدف خود را گم‌ کرده است؛ یک انسان دانا و خردمند، دوراندیش و آینده نگر هیچ موقع هدف خود را گم نمی‌کند و همیشه به فکر فردایش و جایگاهش خواهد بود پس تا زمانی که صاحب جایگاهی باشد یا صاحب ثروتی باشد به‌گونه‌ای رفتار می‌کند که اگر روزی آن مقام و جایگاه و ثروت را از دست داد مردم او را با رفتار و منشش خوب یاد کنند و نه با جایگاه‌ی که قبلاً در اختیار داشته و یا جایگاهی که الان دارد پس تفکر و بازتاب آن در رفتار من تعیین‌کننده است که چگونه با من برخورد شود انسان هرچند هم دارای ثروت و دارایی و معلومات باشد اما دچار منیت شود مثل آن می‌ماند که منیت مانند دیواری بین او و تمام دنیا حائل باشد و مانع این بشود که دانایی که در اختیار دارد در اختیار طرف مقابل قرار بگیرد و بالعکس هم صادق است و سطح دانایی خودش هم دچار توقف می‌شود.

با مثال دیگری مسأله را توضیح می‌دهم درخت میوه‌ای را تصور کنید که شاخه‌های میوه آن روبه سمت بالا باشد در این حالت هیچ کسی نمی‌تواند از میوه این درخت بهره‌مند شود و درخت میوه زمانی می‌تواند سودمند باشد که شاخه‌های آن روبه سمت پایین باشد وضعیت در جایگاه‌های خدمتی کنگره هم به همین شکل است اگر ما صاحب جایگاهی در کنگره شدیم و رفتار ما با مسافران قبل از اخذ آن جایگاه خدمتی با بعد از گرفتن آن جایگاه خدمتی تفاوت داشته باشد نشانگر عدم ظرفیت در وجود ما خواهد بود و نکته آخر که اشاره کنم این است که برای افزایش ظرفیت من مسافر بسیار لازم است که اتصال خود را با کنگره بعد از سفر اول و رهایی از بند مواد حفظ نمایم و به ظرفیت و میزان آگاهی خود اضافه نمایم.
ممنونم که سکوت کردید و به صحبت‌های من نیز گوش دادید
عکاس: مسافر عباس لژیون یکم
تایپ: مسافر ابوالفضل لژیون یکم
ویراستاری، نگارش متن و ارسال خبر: مسافر لژیون دوم به راهنمایی راهنمای محترم مسافر ابوالفضل

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .