English Version
This Site Is Available In English

اگر خواسته انسان تغییر کند شرایطش نیز تغییر خواهد کرد

اگر خواسته انسان تغییر کند شرایطش نیز تغییر خواهد کرد

Hello friends, I am Homa, a fellow traveler Thanks for your time Agenda: Darkness

جناب مهندس دژاکام برای درمان روش DST نقطه صفر یا نقطه توانایی انسان را پیدا کردند و این موضوع بسیار مهم است و می‌تواند به ما کمک کند، که بدانیم در کجا قرار گرفته‌ایم. جناب مهندس با تفکر در مورد نظم در ماه مبارک رمضان روی مقدار مصرف مواد و تخریب آن به متد DST دست یافتند و توانستند آن را کنترل و سفر خود را آغاز و درمان شوند . پیدا کردن نقطه شروع و مبدا، با کمک اندازه‌ها قابل دستیابی است. تا زمانی که اندازه‌ها را متوجه نشویم نمی‌دانیم کجا هستیم، باید آنها را بشناسیم و طبق آن زندگی کنیم.

جناب مهندس بیان می‌کنند: خوبی خوب است و بدی بد، ما می‌خواهیم این را به شما آموزش دهیم. اگر خواسته‌های انسان تغییر کند شرایط او نیز تغییر خواهد کرد با پیدا کردن مبدا نقطه تحمل شروع به پیدایش می‌کند که در نهایت به موفقیت ختم می‌شود. حالا اگر انسان اندازه را پیدا نکند باید آن اختلاف را با انرژی ذخیره شده خود پُر کند که این موضوع باعث بیماری و تخریب می‌شود. برای تغییر شرایط، دانستن مبدا و اندازه‌ها ضروری است، اگر به سراغ سرگذشت پیامبران برویم خواهیم دید که این داستان‌ها حاوی مطالب مهمی هستند زیرا در کلام الله آمده است که باعث تثبیت فواد که همان آرامش دل است می‌شوند. پیامبران زندگی بسیار سختی داشته‌اند، همه آنها خیرخواه مردم بوده‌اند و سختی‌ها را تحمل کردند و از آنها آزمون گرفته شده است. زمانی که انسان تزکیه و پالایش را شروع می‌کند ایمان او کم کم زیاد می‌شود. زندگی پیامبران هم از مثلثی تشکیل شده که اضلاع آن عبارتنداز: رنج و دشواری، خیرخواهی و کمک به انسان‌ها، اجرای آموزش‌های الهی و انتقال به انسان‌ها.

آنها برای نجات ما برگزیده شده‌اند در این مسیر سختی‌های فراوانی را متحمل شدند پس شناخت زندگی آنان نیز برای ما ارزشمند است و می‌توانیم از آنها درس بگیریم. در کنگره ۶۰ هم جناب مهندس تلاش کردند تا راه را به ما نشان دهند. این مایه بسی خوشبختی است که عضو این خانواده عظیم و آگاه و می‌توانم از دریای بیکران آگاهی در کنگره آموزش بگیرم. این لطف را مدیون جناب مهندس هستم. آرزوی سلامتی و تندرستی برای ایشان دارم. قدردان راهنمای خوبم همسفر مریم هستم.

نویسنده: همسفر هما رهجوی‌ راهنما همسفر مریم (لژیون دوم)
ویراستاری: همسفر مینا رهجوی راهنما همسفر حدیقه (لژیون چهارم)
رابط خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوم)
ارسال: همسفر سحر رهجوی راهنما همسفر حدیقه (لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی گرگان 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .