English Version
This Site Is Available In English

همه ما باید ظرفیت رهایی را در خودمان بسازیم

همه ما باید ظرفیت رهایی را در خودمان بسازیم

جلسه سیزدهم از دوره دوم سری کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی گلمکان با استادی  مسافر جواد، نگهبانی مسافر شهریار و دبیری مسافر حمید، با دستور جلسه:"ظرفیت و مسئولیت (قبله گم کردن) " یکشنبه 31 فروردین ماه 1404 ساعت 17 آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد
سلام دوستان، جواد هستم، یک مسافر.
ابتدا از مسئول نمایندگی، مرزبان‌ها و نگهبان عزیز که اجازه خدمت در این جایگاه را به من دادند تشکر می‌کنم و بسیار خوشحالم که در جمع شما، در نمایندگی گلمکان هستم.
در مورد دستور جلسه "ظرفیت، مسئولیت و قبله‌گم‌کردن"، باید بگم همه ما به کنگره می‌آییم تا ظرفیت درمان اعتیادمان را بسازیم؛ همان‌طور که قبلاً ظرفیت اعتیاد را ساختیم، امروز باید با آگاهی، دانایی و پذیرش مسئولیت، ظرفیت درمان را بسازیم.
از زمان ورود به کنگره، باید مسئولیت درمان خودمان را بپذیریم؛ یعنی برای درمان اعتیاد، همیشه بتوانیم به‌موقع دارو بخوریم، سر ساعت در جلسه حضور پیدا کنیم و مهم‌تر از همه، فرمان‌بردار باشیم.
همین مسائل کوچک، ذره‌ذره کنار هم تبدیل به آگاهی و دانایی مؤثر می‌شوند، و با این دانایی است که به رهایی می‌رسیم. همه ما باید ظرفیت این رهایی را در خودمان بسازیم؛ در غیر این صورت، بدون آگاهی و دانایی، فقط قطع مصرف مواد اتفاق می‌افتد و انسان ناخواسته به حال خوش نمی‌رسد. چون امروز کنگره در مسیر رسیدن به آرامش است، تا بتوانیم با تعادل نسبی زندگی کنیم.
هدف کنگره این است که آینده‌ای برای ما بسازد؛ آینده‌ای خودآگاه، دانا و با دانش، که انسان خودش تصمیم‌گیرنده باشد. باید به جایی برسیم که بفهمیم اصلاً چرا نباید مواد مصرف کنیم؟ و چرا نباید در مسیر ضد ارزش‌ها قدم بگذاریم؟

امروز دیگر کنگره فقط از درمان اعتیاد صحبت نمی‌کند؛ به مرحله‌ای رسیده که از درمان سیگار، چاقی و حتی سرطان صحبت می‌کند و در همه این موارد هم به نتیجه رسیده است.
اما آنچه امروز برای من اهمیت دارد، مسئولیت‌پذیری خودم است؛ این‌که مسئولیت‌ها را کوچک نشمارم. من سعی کردم کوچک‌ترین مسئولیت را در کنگره به بهترین شکل انجام بدهم، از مشارکت‌ها درس بگیرم و هیچ‌وقت آن‌ها را به تمسخر نگیرم. بعد متوجه شدم که کوله‌باری از تجربه در همان مشارکت‌ها نهفته است، که من وظیفه دارم دریافتشان کنم تا تاریخ برایم تکرار نشود.
در آخر می‌خواهم بگویم مهم این است که بدانم چطور با نیروهای منفی یا مکمل کار کنم؛ از نیروی منفی درس بگیرم و از نیروی مکمل انرژی. چون تاریکی‌ها هیچ‌وقت از بین نمی‌روند، بلکه این آگاهی من است که تغییر می‌کند.
امیدوارم همه ما در راه کنگره خدمت‌گزار باشیم، راهنما شویم، مرزبان شویم... و انرژی خدمت را خودمان دریافت کنیم.
بیشتر از این صحبت نمی‌کنم. ممنونم که به صحبت‌های من گوش دادید.

گروه سایت گلمکان
مرزبان خبری : مسافر یامین
تایپ: مسافر رضا لژیون یکم
ویراستار: مسافر وحید لژیون یکم
عکاس: مسافر وحید لژیون یکم
تنظیم برای سایت: مسافر وحید لژیون یکم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .