آقای مهندس برای درمان DST نقطه صفر یا نقطه توانایی انسان را پیدا کردند. این موضوع بسیار مهم است و میتواند به ما کمک کند که بدانیم در کجا قرار گرفتهایم.
آقای مهندس؛ با تفکر در مورد نظم، در ماه رمضان روی مقدار مصرف مواد خود و تخریب آن، به متد DST دست یافتند؛ ایشان در این ماه توانستند، آن را کنترل کنند، سفر خود را آغاز نمایند و درمان شوند.
پیدا کردن نقطه شروع و مبدأ، با کمک اندازهها قابل دستیابی است، تا زمانی که اندازهها را متوجه نشویم، نمیدانیم، کجا هستیم. باید سعی کنیم اندازهها را بشناسیم و طبق آن زندگی کنیم.
آقای مهندس بیان میکنند: «خوبی؛ خوب است و بدی، بد است. ما میخواهیم، این را به شما آموزش دهیم؛ اگر خواستههای انسان تغییر کند، شرایط او نیز تغییر خواهد کرد». با پیدا کردن مبدأ، نقطه تحمل شروع به پیدایش میکند که در نهایت به موفقیت ختم میشود.
چنانچه انسان اندازه را پیدا نکند؛ باید آن اختلاف را با انرژی ذخیره شده خود پر کند که این موضوع باعث بیماری و تخریب میشود. برای تغییر شرایط، دانستن مبدأ و اندازهها ضرروی است.
اگر به سراغ سرگذشت پیامبران برویم، خواهیم دید که این داستانها حاوی مطالب مهمی هستند؛ زیرا در کلام الله آمده است که باعث تثبیت فؤاد که همان آرامش دل است، میشوند.
پیامبران زندگی بسیار سختی داشتهاند، همه آنها خیرخواه مردم بودهاند، سختیها را تحمل میکنند و از آنها آزمون گرفته شده است. پیامبر اکرم در بدترین وضعیت زندگی بودند و خداوند به ایشان لطف کرد که به پیامبری مبعوث شدند.
زمانی که انسان تزکیه و پالایش را شروع کند، ایمان او چند برابر میشود. زندگی پیامبران یک مثلث است که رنج و دشواری، خیرخواهی و کمک به انسانها، اجرای آموزشهای الهی و انتقال به انسانها، ضلعهای این مثلث هستند.
پیامبران برای نجات انسانها برگزیده شدند و در این مسیر، سختیهای بسیاری را متحمل شدند. شناخت زندگی آنان نیز برای ما ارزشمند است؛ زیرا میتوانیم، ببینیم آنها با چه مشقتی و مشکلاتی دست و پنجه نرم کردهاند که در آخر راه را به ما نشان میدهد.
در کنگره۶۰ آقای مهندس راه را به ما نشان میدهند و ما باید با به کارگیری آموزشها و خدمتگزار بودن در کنگره، شکرگذار خداوند، پیامبران و آقای مهندس باشیم.
تایپ: همسفر طاهره رهجوی راهنما همسفر عطیه (لژیون پنجم)
ویراستار: همسفر سعیده (لژیون هفتم) دبیر سایت
ارسال: همسفر منصوره (لژیون هشتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی خواجو
- تعداد بازدید از این مطلب :
167