English Version
This Site Is Available In English

مصاحبه با اردوبانان درختکاری

مصاحبه با اردوبانان درختکاری

لطفا به رسم کنگره خودتان را معرفی کنید؟

سلام دوستان علیرضا هستم یک مسافر، با ۱۷ سال تخریب وارد کنگره شدم آنتی‌ایکس مصرفیم تریاک بود دوازده ماه سفر کردم به راهنمایی استاد عزیزم  آقای محمد علی رضایی ورزش در کنگره والیبال و تیراندازی در حال حاضر سیزده ساله که آزاد و رها هستم.

 به نظر شما شرکت در اردوی درختکاری برای مسافران چه تاثیری دارد؟

این به حال خوب رسیدن نیاز دارد تا ما برایش تلاش کنیم، ما برای سفر اول تلاش کردیم گوش به فرمان بودیم گوش به فرمان راهنما بودیم و این تلاش باعث شد به آن حال خوب سفر دوم برسیم، حالا برای رسیدن در سفر دوم، برای رسیدن به حال خوب نیاز است که کارهای دیگری هم انجام بدهیم. ما باید برای طبیعت برای کائنات مثمرثمر باشیم ما در زمان تخریب و مصرف همیشه از طبیعت استفاده می‌کردم بدون اینکه توجهی به طبیعت داشته باشیم این خوی مصرف گرانه بودن در وجود ما بوده اما با آموزش‌های کنگره و آقای مهندس عزیز تو سفر دوم یاد گرفتیم که مصرف‌کننده بی‌مصرف نباشیم همونطور که دیگران کاشتند ما استفاده کردیم ما هم بکاریم دیگران استفاده کنند. همونطوری که خداوند وعده داده الله سریع الحساب وقتی شما در کاری درست قدم برمی‌دارید خدا آن حال خوب را سریع به وجودت واریز می کند و من فکر می‌کنم آن نشاطی که الان بین بچه های کنگره در سفر دوم است بیشترش برای همین کارهاست مانند؛ درختکاری و مشارکت در خدمت کردن و حال خوب دیگران.


در اردوی درختکاری چه نکاتی باید رعایت بشود تا درختکاری به نحو احسنت صورت بگیرد؟
  اردوبان ها آموزش های خاص درختکاری را دیده‌اند. اگه بچه ها همکاری کنند و طبق استانداردهایی که از اردوبان ها آموزش می‌گیرند درختان به خوبی کاشته می‌شود   و زحمت‌ها به هدر نمیرود. به قول آقای مهندس همه چیز در کنگره آزمون و خطاست خیلی آزمون و خطا شد، درخت‌های زیادی کاشتیم که سال بعد آمدیم خشک شد و اینها همه تجربه بود برای ما که بدونیم آقا تو چند متر باید درخت را بکاریم مخصوصا آن تشتی که دورش قرار می گیرد اگه بچه ها گوش به فرمان اردوبان‌ها درخت ها را بکارند میزان درصد از بین رفتن درختان خیلی کم می‌شود.


از تجربه خود در اردوی درختکاری برای کسانی که تا به حال در این اردو شرکت نکرده اند بفرمایید؟
همونطوری که همه ما خانواده داریم، بچه داریم، وقتی بچه‌ها را نگاه می‌کنیم که چگونه این بچه‌ها رشد می‌کنند آرام آرام قد می کشند، رعنا می‌شوند و از هر بار دیدنشان چقدر شور و حال می گیریم و خدا را شکر می کنیم. درختکاری هم دقیقا به من همیشه همان حس و حال را می‌دهد. درخت هایی که کاشتیم سال‌های بعد که می‌آیم می بینیم پا گرفتند و رشد کردند خیلی حس خوبی به انسان می دهد و واقعا من پیشنهادم به همه عزیزانی که الان پیام من را میخوانند زمین ما نیاز  به این درختان دارد سه ماه پیش آلودگی هوا همه را خفه می‌کرد ماشین همان ماشین‌ها است شلوغی همان شلوغی است اما چه اتفاقی افتاده. این درختان هوای آلوده را تبدیل به اکسیژن می کنند و هوای تازه را به ما هدیه می‌کنند و به نظر من خیلی خوب است که این یکی از بهترین و بی‌نظیرترین اتفاق هایی است که در سفر دوم برای سفر دومی اتفاق می‌افتد اینکه حتما در اردوی درختکاری شرکت کنند.

ممنون از وقتی که گذاشتید.

لطفا خودتان را معرفی بفرمایید؟

سلام دوستان مرتضی هستم یک مسافر آخرین آنتی‌ایکس مصرفی هروئین و شیشه، دوازده ماه و شش روز سفر کردم به روش dst با داروی اوتی به راهنمایی راهنمای عزیزم  آقای علیرضا فدایی رهایی از مواد هشت سال و چهار ماه و رهایی سیگار هشت سال


رابطه بین درختکاری و  وادی دوازدهم چیست؟
وادی‌ها؛ مسائل جهان بینی و مسیر ما را مشخص می کنند ما به واسطه تخریبی که به محیط زیست و سیستم هستی زدیم در  این وادی می‌گوید که ما باید جبران خسارتی از هستی داشته باشیم، که این مسئله را با درختکاری و دوستی دوباره با طبیعت و هستی برقرار می‌کنیم.


شما راهنمای سیگار هم هستید، چرا مسافرینی که سیگار می کشند نمی توانند در اردوی درختکاری شرکت کنند؟
مهم ترین مسئله در اردو و مسائل درختکاری، جبران خسارت از طبیعت و هستی است  کسانی که هنوز  بند ارتباطیشون با سیگار قطع نشده است یعنی هنوز یه جورایی سیستمشان آلوده است و کسی که حس و حال خوبی نداشته باشد مطمئنا نمی‌تواند آن ارتباط خوب را با طبیعت برقرار کند.


در اردوی درختکاری چه نکاتی باید رعایت شود؟
مهمترین نکته که در کنگره یاد می گیریم نظم و انضباط است و آشناییت با کاشت درخت و درختی که می‌کاریم را داشته باشیم .


از تجربه خودتان در اردوی درختکاری سال های قبل برایمان بگویید؟
همان پیامی که آقای مهندس عزیز همیشه می‌فرمایند؛ برای شکرانه رهایی، هر سال یک درختی کاشته باشیم. این شور و اشتیاق به من می‌دهد که من تا کنون چند سال و چند زندگی را توانستم احیا کنم. این شور و حال باعث می شود که انسان در دامنه هستی وارد شود و یکی از نشانه های بیداری معنوی این است که انسان بخشی از روزمرگی‌هایش را دامنه طبیعت باشد این باعث می‌شود ارتباط خوبی با هستی و درخت و طبیعت برقرار کند و اینکه حواسش هست شاخ و برگی نشکند درختی آسیب نبیند آشغالی در طبیعت نریزد.

خداقوت و ممنون از شما

 

مصاحبه و تهیه گزارش: مسافر حسین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .