English Version
This Site Is Available In English

رابطه اضافه‌وزن با بیماری‌های روحی ، روانی و جسمی

رابطه اضافه‌وزن با بیماری‌های روحی ،  روانی و جسمی

جلسه ششم از دوره بیست و پنجم  سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ روزهای  سه‌شنبه نمایندگی شیروان به استادی  راهنمای محترم مسافر ولی ، نگهبانی مسافر محمدرضا و دبیری مسافر فرشید   با دستور جلسه " تجربه من از اضافه وزن و تعادل آن با متد کنگره ۶۰ "   بیست و ششم فروردین‌ماه  ۱۴۰۴ساعت 16:30آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
خداوند را شاکر و سپاسگزارم که یک‌بار دیگر در سال جدید فرصت در اختیار من قرار گرفت تا از تک‌تک شما عزیزان و بزرگواران انرژی کسب نمایم .ابتدا از ایجنت و گروه مرزبانی تشکر می‌نمایم که به من اجازه دادند تا خدمت نمایم .همین‌طور که مستحضر هستید دستور جلسه امروز شامل دو بخش هست که در بخش اول ما طبق روال همیشگی دستور جلسات هفتگی راداریم و در بخش دوم رهایی پنجمین سال مسافر محمدجواد عزیز را جشن می‌گیریم . دستور جلسه امروز اضافه‌وزن و تعادل آن با روش dst در کنگره می‌باشد . امسال دومین سالی است که ما این دستور جلسه را در دستور جلسات سالیانه داریم و این برای ما جای سؤال دارد که چرا دقیقاً بعد از وادی اول و دومین جلسه سالیانه کنگره قرار می‌گیرد که این نشان‌دهنده تفکر خاصی است که بسیار حائز اهمیت می‌باشد که آقای مهندس احساس نیاز را متوجه شده است تا در دستور جلسات قرار داده . امروز به لطف و فضل پروردگار و تلاش  آقای مهندس و گروه تحقیقاتی ، در کنگره سه تا از مشکلات و معضلاتی را که بشریت با آن درگیر هستند را حل نموده است اول اعتیاد به انواع مواد مخدر، دوم سیگار و مشتقات مانند ناس و قلیان ، سوم اضافه‌وزن و چاقی مفرط که در نوع خودش بی‌نظیر است و راه‌حل قطعی و علمی برای این سه مشکل پیداشده است ،  نتایج قابل قبولی را کسب نمودند که قابل‌مشاهده و مستنداتش وجود دارد ولی برای این سه مشکل هنوز در دنیا راه‌حل علمی و معقول پیدا نشده است. اما اضافه‌وزن به‌طور مستقیم و غیرمستقیم ، خیلی بیماری‌ها و گرفتاری‌های روحی ،  روانی و جسمی را در نوع خودش به وجود می‌آورد اگر ما مازاد مواد غذایی را استفاده کنیم ، این اضافه در بدن باقی بماند بدن به‌صورت چربی در ران پهلو و شکم و قسمت‌های دیگر بدن انباشته می‌کند که اصطلاحاً در کنگره چاقی می‌گویند .برای هر فرد میزان مواد غذایی و انرژی را برای سوخت‌وساز و ادامه حیات دریافت نماید بستگی به جنسیت و شرایط فیزیکی و جسمی انسان دارد که برای افراد متفاوت می‌باشد که مقداری از این مواد غذایی در طبیعت موجود است که از آن‌ها تغذیه می‌نماییم و یک سری از مواد که در طبیعت وجود ندارد باید خود بدن انسان آن‌ها را تولید کند و در اختیار جسم قرار بگیرد که شامل مواد شبه افیونی و هورمون‌ها هست تحقیقاتی که انجام‌شده است ثابت کردند یک مرد در طول شبانه‌روز ۲۵۰۰ کیلوکالری انرژی و مواد غذایی احتیاج دارد تا بتواند به حیات ادامه دهد ولی برای خانم‌ها حدوداً ۲۰۰۰  کیلوکالری می‌باشد اگر ما در طول شبانه‌روز بیش از ۳۰۰۰ کیلوکالری مصرف نماییم به‌صورت چربی در بدن ذخیره می‌شود و قطعاً اضافه‌وزن و چاقی را به وجود می‌آورد .

آقای مهندس مثال ساده و تأمل‌برانگیزی در این مورد زدند و فرمودند جسم انسان یک ماشین فوق پیشرفته است یک ماشین ظرفیتی مشخصی دارد اگر ما به ماشینی که ظرفیت آن ۵۰ لیتر هست ۶۰ لیتر بنزین بزنیم 50 لیتر بنزین در مخزن و جایگاه خودش قرار می‌گیرد که به حرکت دربیاید و ۱۰ لیتر باقیمانده را در یک گالنی در داخل ماشین می‌گذاریم که عملاً اضافه‌وزن می‌باشد که مصداق این مثال در جسم و بدن ما نیز رخ می‌دهد اگر مازاد و اضافه کالری که بدن دریافت نماید به‌صورت اندوخته و اضافه‌وزن اندوخته شود هیچ راه‌حلی وجود ندارد مگر آنکه ما سوخت‌وساز و متابولیسم بدن خود را بالا ببریم و نسبت به ورودی این کالری‌ها کنترل کامل داشته باشیم که این کنترل با شناخت و آگاهی کامل و رسیدن به دانایی مؤثر ممکن است که در کنگره این روش dst روشی است کارآمد که ذره‌ذره و در طول زمان ما با تغذیه سالم ، درست و همراه با دریافت علم به تک‌تک سلول‌های بدن این اعتماد و اطمینان خاطر را به وجود می‌آوریم همیشه مواد غذایی در دسترس هست یا به‌نوعی آن زبان بدن را فرامی‌گیریم و یک پیوندی بین ما و سلول‌ها و اعضای بدن به وجود می‌آوریم ، مواد غذایی سالم و ارگانیک در اختیار جسم قرار می‌دهیم که بقیه کارها را خود جسم به‌صورت آگاهانه و هوشمندانه ، مواد غذایی موردنظر را می‌گیرد و چربی‌های اضافه را حذف می‌کند و آن تعادل را در بدن برقرار می‌کند و جالب این روش این است که اگر ما نظم و انضباطی در وعده‌های غذایی خود داشته باشیم در افراد چاق همراه با کاهش وزن خواهد بود و در افراد لاغر چاقی به وجود می‌آید.
یکی از فاکتورهای مهم در تغذیه این است که جسم فعالیت داشته باشد،  ورزش  فیزیکی منظم داشته باشد که این دو مکمل یکدیگرند که من با این دو مکمل وزن کم کردم و مسلماً این روش را تأیید می‌کنم ، آقای مهندس در مورد اضافه‌وزن می‌فرمایند ما جایی نه دیده‌ایم و نه شنیده‌ایم که بگویند فردی با ۵۰ کیلو یا ۶۰ کیلو اضافه‌وزن به سن ۷۰ سالگی رسیده است اصلاً امکان‌پذیر نمی‌باشد چون این افراد دچار مشکلات فراوانی از قبیل دیسک کمر،  دستگاه گوارش ، قلبی و غیره هستند امیدوارم دوستانی که از اضافه‌وزن رنج می‌برند حتماً این حال خوش را روزی تجربه کنند و امیدوارم از این علم و دانش که در کنگره هست و باعث کم کردن درد و رنج بشریت انجام می‌گیرد ما بتوانیم بهره لازم را ببریم و در زندگی خود کاربردی نماییم .
در ادامه رهایی ویلیام:

در ادامه جشن آزاد مردی:
سخنان راهنمای مسافر:
پنجمین سال رهایی محمد جواد را به خودش و خانواده محترمشان تبریک می‌گویم و آرزوی سلامتی برای ایشان دارم محمد جواد که معرف حضور همه ‌شما هست در جایگاه‌های مختلف خدمت کرده است . اخیراً هم دوره مرزبانی را به اتمام رسانده  است خدا قوت می گویم.من ایشان را قبل از ورود به  کنگره در زمان تخریب هم می‌شناختم وقتی آن  دوره را با الان مقایسه می‌کنم ۱۸۰ درجه از همه لحاظ تغییر کرده است به معنی واقعی کلمه ،در کنگره احیا شده و مشکلات زیادی داشت تا مرز نابودی هم رفت. اما از مسیر خارج نشد و در کنگره ماند و شکر خدا،با خدماتی که انجام داده  توانست ذره ذره مشکلاتش حل کندو الان هم زندگی شاد و آرامی در کنار خانواده‌اش دارد . محمد جواد می‌تواند الگویی برای همه ما و مخصوصاً سفر اولی‌ها که هنوزدر شک و ناباوری هستند مشکلات همیشه هست اما این ما هستیم که میتوانیم موقعیت‌های خوبی را خلق نماییم.

آرزوی مسافر :
آرزو می کنم که در جهان هیچ معتادی نباشد که شرمنده خودش و خانواده و بستگان باشد .

سخنان مسافر:
ابتدا از ایجنت محترم و گروه مرزبانی تشکر می‌کنم که اجازه دادند تا پنجمین سال رهایی را جشن بگیرم و از راهنمای محترم آقا ولی ، سپاسگزارم که چندین سال در کنارم بودند و بدون توقع حمایتم کردند واقعیت این است که من مشکلات زیادی داشتم و‌ خیلی درگیر بودم و همین کنگره بود که توانستم خودم را پیدا کنم و به زندگی برگردم ، خودم  را همیشه مدیون‌آقای مهندس و کنگره می‌دانم وامید دارم که این سعادت را داشته باشم از خدمات کنگره و افراد خدمتگزاری که به من خدمت کردن جبران کنم.


مرزبان خبری: مسافر صادق
عکاس مسافر مصیب  لژیون پنجم
تایپ: مسافر علی محمد لژیون یکم
ویراستاری و ارسال: مسافر محمدرضا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .