English Version
This Site Is Available In English

ارزش بخشش

ارزش بخشش

ششمین جلسه از دوره اول لژیون سردار نماینگی لواسان به استادی مسافر پهلوان بهروز نگهبانی مسافر مجتبی و دبیری مسافر حسین با دستور جلسه تجربه من از اضافه وزن و تعادل با متد کنگره 60 در تاریخ 25 فروردین 1404 آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان بهروز هستم یک مسافر. خیلی خوشحال هستم که امروز هم توفیق خدمت در لژیون سردار را دارم. هر کسی که محکم تر بگویید سلام دوستان بهروز هستم مسافر بیشتر انرژی کسب می‌کند و بحث ما همین انرژی است. روزی که وارد کنگره شدم به من گفتند کنگره رایگان است و هنوز هم رایگان است، کسی از کسی چیزی نمی‌خواهد. راجع به موضوع بخشش است و مهمتر از آن به تفاهم رسیدن است، مهم این است که من بدانم وقتی که بنام خدا می گویم با بنام بخشش تفاوتی ندارد.

شخصی که با راهنما‌یش به تفاهم نمی‌رسد همش فکر می کند که مشکل از راهنما است. ارزشمند‌ترین بخشش، بخشش به کسانی است که با نگاهشان به ما می‌گوییند که من نیاز دارم، دست فروشی که جلوی من استاده و منی که یک عالمه پول و زمین دارم؛ ولی دلم نمیاد کاری کنم. 

کنگره بسیار تا بسیار پول دارد، کنگره هم زمین را دارد و هم آسمان را، همه شما در کتاب عبور از مدار 60 درجه زیر صفر خوانده‌اید که این کتاب کاوشی است میان چند حلقه ی آفرینش، خنده دار است اگر فکر کنید کنگره به پول ما احتیاج دارد. آقای مهندس را هم همه میشناسیم، آقای مهندس هم مقاله های علمی چاپ می‌کند که در کشور های خارجی ولوله به پا کرده‌اند.

رهایی فقط تیپر کردن دارو نیست و بهش اشاره شده است که برای رهایی دو سفر لازم است. عشق داشته باشید و به هم نوع خودتان کمک کنید و برایتان مهم نباشد. 

اگر روز اول بگوییند مواد را کم میکنی و حالت بهتر می‌شود کسی باور نمی‌کرد اما حس می‌کرد و ما همه حس کردیم و به صورت مستند صد هزار رهایی داریم. انسان یک روح دارد و یک جن، خیلی مهم است که من با کدامشان تصمیم بگیرم.

کنگره برای هر چیزی یک سند دارد. هرویین، شیشه، تریاک از همه نوع در کنگره هستند که خوب شدند. همه چیز در کنگره وجود دارد؛ اما کنگره می گوید همه قطع مصرف می شوند اما چه کسی حالش خوب می شود؟ باید به تفاهم رسید.

ده درصد از پولی که برای مواد خرج می کنید سرمایه گذاری کنید، صد درصد سود خواهید کرد. بحث این محفل بحث خوشبختی است، بحث از خدایی است که آدم های بخشنده را دوست دارد. 

با روح درون بازی کنید، بدانید کوله بار را با خودتان می‌برید؛ اما زمین و ملک را نه، بدانید کینه و خشم را هرجا بروید با خودتان می‌برید، دلی که شکسته‌اید را با خودتان می‌برید. بین انسان های بخشنده و کسانی که نمی‌بخشند تفاوت زیاد است.

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .