English Version
This Site Is Available In English

تربیت نفس با آموزش

تربیت نفس با آموزش

جلسه نهم از دوره سی‌و‌پنجم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰؛ نمایندگی امین قم، با استادی راهنمای محترم، مسافر مهدی، نگهبانی مسافر امید و دبیری مسافر عباس، با دستورجلسه "تجربه من از اضافه وزن و تعادل آن با متد کنگره60" یکشنبه 24 فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان مهدی هستم یک مسافر؛
از گروه مرزبانی، دبیر جلسه، نگهبان و کسانیکه نوشتارها را خواندند تشکر می‌کنم.
خداوند را سپاسگزارم که به من توفیق داد تا در کنار شما دوستان، در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم.
دستور جلسه "تجربه من از اضافه وزن و تعادل آن با متد کنگره60" می‌باشد؛‌
من یک و سال و نیم قبل زمانی که لژیونم را تحویل دادم حدود 20کیلوگرم اضافه وزن داشتم که لژیون جونز را شروع کردم. من یازده سال بود که بخاطر مشکلات معده و گوارش، قرص امپرازول مصرف می‌کردم. خدا را شکر می‌کنم که جناب مهندس جواب تمام سؤالاتی که در ذهنم داشتم را با ارائة هدایایی ارزشمند به من داد. اول درمان اعتیادم بود که سیزده سال پیش در شعبه آکادمی سفرم را شروع کردم و بعد از آن سفر ویلیام بود. به سفر اولی‌ها سفارش می‌کنم که حتماً بعد از گذشت دو ماه از سفر اول، حتماً سفر ویلیام را شروع کنید تا معجزات درمانی سفر اول را کامل دریافت نمایید. زمان ما حتماً باید 8ماه از سفر اول می‌گذشت تا اجازه سفر ویلیام (درمان سیگار) به کسی می‌دادند، آن هم شرایطی داشت و به هرکسی اجازه نمی‌دادند. و یکی دیگر از نعمت‌هایی که جناب مهندس به ما ارائه دادند، D.SAP بود، که به وسیله این محلول در برابر بسیاری از بیماری‌ها مصون شدیم. هنوز خیلی مانده تا جوامع به تمام خواص D.SAP پی ببرند، خواص این محلول به مرور و در گذر زمان به گوش جهان خواهد رسید. اولین خاصیتی که از D.SAP به من رسید، این بود که دیگر به قرص امپرازول نیاز نداشتم و هر روز صبح با اجازه راهنمایم، D.SAP را مصرف می‌کردم و امسال اولین ماه رمضانی بود که بدون قرص افطار می‌کردم.

آخرین هدیه جناب مهندس هم درمان چاقی و سفر تغذیه سالم بود که به ما ارائه دادند. زمانی که من لژیون تغذیه سالم را شروع کردم، بخاطر داشتن 20کیلوگرم اضافه وزن، دکتر به من گفته بود که زانوهایم دارد به مشکل می‌خورد و این باعث شد که من واقعاً به فکر بیوفتم. در مورد سفر تغذیه سالم باید بگویم که من واقعاً همه چیز هم می‌خورم، حتی خیلی از غذاهایی که در رژیم‌های خارج از متد کنگره60 ممنوع می‌باشند، ما در سفر جونز خیلی راحت و بدون نگرانی می‌خوریم، حتی غذاهایی مانند کله‌پاچه و بستنی که در تمام رژیم‌های لاغری بسیار منع شده است. خودم امسال ماه رمضان یک دست کامل کله‌پاچه گرفتم و در خانه دور هم خوردیم. با متد کنگره60 یاد می‌گیریم که نفس‌مان را سیر کنیم. جناب مهندس می‌فرمایند: «نفس گرسنه خطرناک است!» در کنگره60 ما یاد می‌گیریم که با آموزش درست بتوانیم نفس خود را سیر کنیم. این آموزش‌ها دارند به ما اطلاعات و آگاهی می‌دهند. جسم ما مثل یک ماشین است، با اینکه این همه سال ما سوار این ماشین جسم بوده‌ایم، اما هنوز اطلاعات زیادی درباره آن نداریم. این‌جا اطلاعاتی دریافت می‌کنیم که در ظاهر خیلی ساده، ولی بسیار کاربردی هستند. مثلاً ما از کجا می‌خواستیم بدانیم که تخم‌مرغ با چهارونیم دقیقه جوشیدن عسلی و با شش تا هفت دقیقه جوشیدن سفت می‌شود؟ همین موضوع هم جای تأمل دارد.

قبل از متد کنگره60 با دو روش کلی وزن را کاهش می‌دادند؛ یکی با ورزش و رژیم و دیگری با عمل‌های جراجی انجام می‌شد. به افرادی که با این روش‌ها وزن‌شان را کاهش می‌دهند دقت کنید، اکثراً صورت‌هایشان لاغر و چشم‌هایشان گود رفته است و ظاهری مریض حال دارند. همینطور اکثراً پوست‌شان خراب می‌شود که ظاهری بسیار منزجرکننده پیدا می‌کند و خیلی وقت‌ها مجبور به جراحی پوست‌های اضافی می‌شوند. من 20کیلوگرم وزن کم کردم، یکی دیگر از مسافران 50کیلوگرم وزن کم کرده است، ولی ذره‌ای صورت‌مان نریخته و پوست‌مان چروک و شل نشده و حتی چشم‌هایمان نیز گود نرفته است. هیچ کدام از بچه‌هایی که با متد کنگره60 وزن خود را کاهش داده‌اند، نیازی به جراحی‌های زیبایی برای پوست‌ خود پیدا نکرده‌اند و این دستاورد بسیار مهمی می‌باشد. در کنگره60 یکی از مهم‌ترین نکات این است که؛ باید گوش به فرمان راهنمای خود باشیم و مطمئن باشیم که با حال خوب به مقصد مورد نظر می‌رسیم. من این حال خوب را مدیون کنگره60 و آموزش‌های آن می‌باشم.
ممنون که به صحبت‌های من گوش دادید.

تایپ و ویراستاری: مسافر حسن لژیون دوم
عکس: مسافر عادل لژیون یکم
ارسال خبر: مسافر عادل لژیون یکم
مرزبان خبری: مسافر جلال
تهیه و تنظیم: گروه سایت شعبه امین قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .