English Version
This Site Is Available In English

اضافه وزن در کنگره

اضافه وزن در کنگره

سلام دوستان معصومه هستم همسفر مرادعلی

این دستور جلسه‌ای است که برای اولین بار آقای مهندس گذاشته است دارای دو بخش یکی تجربه من از اضافه وزن و یک بخش دیگر تعادل آن با متد کنگر۶۰ است، خدا را شکر به خاطر اینکه بندگانش از اقیانوس شیطانی رهایی پیدا می‌کنند، این رهایی‌ها و ماندگاری در درمان واقعا ارزش بسیار بسیار بالایی دارد.

اما راجب دستور جلسه، برای درمان اضافه وزن باید جسم انسان را بشناسیم، جسم انسان نزدیک به ۴۰ هزار میلیارد سلول دارد، ۵۰ الی ۶۰ برابر این عدد باکتری در بدن داریم حالا تصور کنید، می‌خواهیم این را آموزش بدهیم.


بدن یک سیستم کاملا هوشمند است، جسم خودش بالاترین اطلاعات و آگاهی را دارد، شما اصلا هیچکاره هستید، مگر کارکرد قلب ما دست ما است؟ برای همین است که نمی‌توانیم اعتیاد را درمان کنیم، برای همین است که نمی‌توانیم چاقی را درمان کنیم. مسئله چاقی و سرطان و اعتیاد مسئله بسیار قدیمی است که حل نشده باقی مانده است و هیچ پیشرفتی در آن حاصل نشده است.

در چاقی همینطور باید علت را بشناسیم، چاقی یعنی ذخیره مقدار زیادی از چربی‌ها. گاهی یک سری افراد هر چقدر می‌خورند چاق نمی‌شوند؛ ولی یک سری افراد با یک پفک هم چاق می‌شوند، علت آن چیست؟؟ علت ذخیره چربی‌ها توسط نیروهای ترس بدن است برای روز مبادا، بدن وقتی بترسد چربی‌ها را ذخیره می‌کند.

در برنامه اضافه وزن ما وقتی افراد صبحانه بخورند چاق نمی‌شوند؛ اما اگرصبحانه نخورند چاق می‌شوند؛ اگر بدن انسان احساس کند هر موقع که نیاز دارد غذا سر وقت به او می‌رسد اصلا ذخیره نمی‌کند، وقتی ما سر زمان مشخص شده غذا را بخوریم بعدا متوجه این موضوع می‌شود و دیگر به فکر ذخیره کردن نمی‌افتد.

این یعنی به بدن به آرامی می‌فهمانیم غذا هست، در این زمان خود بدن چربی‌ها را به بیرون می‌ریزد، ورزش و سوزاندن انرژی که این باعث می‌شود وزن فرد کم بشود؛ اما پوست آن فرد آویزان می‌شود، پروتئین تنها چیزی است که در بدن ذخیره نمی‌شود.

زرده تخم مرغ دارای بسیاری از ویتامین‌ها است، نخوردن آن کار درستی نیست، اینکه زرده تخم مرغ ضرر دارد ثابت نشده است، در این برنامه گفتیم سالاد بخورید، سالاد یعنی استفاده از سبزیجات و دریافت انواع ویتامینها. این بدن انواع و اقسام ویتامین‌ها را می‌خواهد؛ پس نیم ساعت قبل از غذای اصلی بایستی سالاد خورد.

وقتی سالاد را نیم ساعت قبل غذا خورد دیگر نمی‌توانید غذای زیادی بخورید و حجم مصرفی غذای شما پایین می‌آید، فرمان سیری به مغز صادر می‌شود و ازخوردن تنقلات جلوگيري می‌کند، اعضاء کنگره تمام این کار را دارند انجام می‌دهند و کاهش وزن‌هایی مانند۳۰کیلو و۴۰کیلو دارند.

پیاده روی برای انسان لازم است، روزی۲۰الی۳۰دقیقه باید این کار را انجام داد وقتی خود بدن شروع کند به بیرون ریختن چربی‌ها، خودش می‌داند از کجای خود این کار را انجام دهد.

این سیستم یک شاخه‌ای است که درهیچ کجای دنیا وجود ندارد که ما انجام می‌دهیم، جالب این است که انواع و اقسام بیماری‌ها هم برای اضافه وزن است .ما در کنگره به فردی که اضافه وزن دارد هیچ مسئولیتی نمی‌دهیم زیرا باید خودش را درست کند، اضافه وزن عمر فرد را کوتاه می‌کند.

 

سلام دوستان زهراهستم همسفر مصطفی

زمانی که صحبت از کنگره60 می‌شود اولین چیزی که در ذهن من شکل می‌گیرد تعادل است چه برای مسافران که با آمدن به کنگره و درمان اعتیادشان دنبال تعادل جسم و روانشان هستند و چه منِ همسفر که خواستار آرامش و حس خوب هستم که این تعادل را کنگره 60 در هر مورد و کاری به ما پیشنهاد می‌کند.

برای انجام هر عملی نه افراط باید باشد نه تفریط، تناسب اندام هم به همین معنی است نه آنقدر مرتکب کارهای نادرست شوم که دچار اضافه وزن شوم و نه راههای اشتباه را بروم که دچار بیماری و کاهش وزن شوم، در هر مقطع و شرایطی باید تعادل حفظ شود جمله‌ای که اکثر ما شنیدیم و یا حتی به زبان می‌آوریم که به یک خانم باردار می‌گوییم و تعارف می‌کنیم که بیشتر بردار بیشتر بخور شما دو نفر هستید!!! که همه اینها با کم یا زیاد خوردن حل نمی‌شود، بلکه فقط و فقط با درست خوردن مشکل حل می‌شود.

من زمانی که شیوه درست درس خواندن را ندانم نمی‌توانم در مسیر تحصیل موفق شوم، من زمانی که نسبت به یک حرفه و شغل آگاهی نداشته باشم نمی‌توانم در آن حیطه به موفقیت و رضایت برسم و یا مثال ساده‌تر: من زمانی که شیوه پخت یک نوع غذا را ندانم نمی‌توانم توقع خوشمزه شدن آن غذا را داشته باشم، درست است غذا آماده می‌شود، من وقت و هزینه می‌گذارم برای آن غذا؛ اما نتیجه آنطور که باید رضایتبخش نمی‌شود چرا که تجربه و اطلاعات و آگاهی نسبت به آن را نداشتم.

اضافه وزن و چاقی هم همینطور است من در مرحله اول باید سیستم بدن خودم را کامل بشناسم که چطور عمل می‌کند، با چه کاری سیستم مختل می‌شود با چه روشی به درست‌تر کارکردن سیستم بدنم می‌توانم بیشتر کمک کنم که بعد ازآن بتوانم به وزن ایده‌آل خودم برسم.

ممکن است برای اکثر ما اتفاق افتاده باشد یا با چنین صحنه‌ای روبرو شده باشیم کسی که به دنبال کاهش وزن با روشهای مختلف است از اینکه ابتدا صورتش لاغر شده و فرم آن بهم ریخته و در مرحله آخر چربی شکم پهلو از بین می‌رود بنالد که این یک دلیل دارد و آن هم نداشتن آگاهی نسبت به عملکرد سیستم بدن است.

 

مرزبان خبری: همسفر سهیلا
ویراستاری و ارسال: همسفر عطیه رهجوی راهنما همسفر زهرا لژیون (سوم)
همسفران نمایندگی شیروان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .