هشتمين جلسه از دوره یازدهم از سری کارگاههای آموزشی عمومی ویژه مسافران و همسفران نمایندگی حافظ با نگهبانی مسافر احمد و استادی مرزبان محترم مسافر محمد و دبیری مسافر میثم با دستور جلسه ( تجربه من از اضافه وزن و تعادل آن با متد کنگره ۶۰ ) در روز شنبه مورخه ۲۳ فروردین ماه سال ۱۴۰۴ راس ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.

سلام دوستان محمد هستم یک مسافر، از گروه مرزبانی، ایجنت محترم و نگهبان جلسه سپاسگزارم که اجازه خدمت را به بنده دادند، ما در زندگی هر چیزی را با افکار و اخلاق خوب یا بد بکاریم همان را برداشت خواهیم کرد، تقدیر یا نامه پیشین و در برابر آنچه می خواهد پیش برود با خواست و تقدیر است که با فرمان الهی صورت می گیرد.
مسئله اصلی و اساسی ما همان خواسته است همه آدمها در گرو آن چیزی هستند که آن کار یا عمل را انجام می دهند، با خوردن مواد غذایی نامناسب و پرخوری های مداوم باعث به وجود آمدن افزایش وزن می شود و در آینده زندگی مان به این راحتی نخواهد بود.

اگر بخواهیم سالم زندگی کنیم و به وزن ایده آل برسیم باید بدانیم چه غذایی، چه مقدار و چه زمانی می خوریم که مربوط به تغذیه صحیح در لژیون جونز می باشد که در کنگره ۶۰ این امر به آسانی صورت می گیرد موضوع دیگر در تغذیه سالم ارتباط با اتوفاژی هست اتو یعنی خود فاژی یعنی خوردن و این یک نوع بازیافت جسم است، در این قضیه سلول های سالم شروع به خوردن سلولهای ضعیف سرطانی و از تعادل خارج شده می کنند.
در ماه مبارک رمضان از دوازده ساعت بگذرد عمل اتو فاژی انجام می گیرد و ما می دانیم جسم انسان از میلیاردها سلول تشکیل شده است حالا چرا سلولهای سرطانی توسط سلولهای سالم خورده می شوند؟چون سلولهای سرطانی دوازده برابر سلولهای سالم مواد اولیه را می گیرند و همه را روی هم انباشته می کنند و تبدیل به چربی های انبوه و غده ها می شود که بر اثر یک سرما خوردگی و در نتیجه تبدیل به عفونت و سرطان و مریضی های دیگر می شود.
.jpg)
رهایی مسافر محمد از بند اعتیاد و ورود به سفر دوم جهانبینی با راهنمای محترم مسافر آقا حیدر
.jpg)
رهایی مسافر اکبر از بند اعتیاد و ورود به سفر دوم جهانبینی با راهنمای محترم مسافر آقا حمیدرضا

.jpg)
تهیه و تنظیم مرزبان خبری مسافر علی.
متن خبر مسافر حمید لژیون دوم و مسافر سعید لژیون سوم.
ویرایش مسافر محمدصادق لژیون مرزبانی.
عکس مسافر یونس لژیون پنجم.
بارگزاری مسافر مهدی لژیون ششم.
- تعداد بازدید از این مطلب :
356