English Version
This Site Is Available In English

جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰ در حال احیای طبیعت

جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰ در حال احیای طبیعت

در روز درختکاری همسفران در منطقه طالخونچه اصفهان افتخار همراهی با دیده‌بان محترم مسافر مجید را داشتیم، فرصت را غنیمت شمردیم و با این بزرگوار گفت‌وگویی ترتیب داده‌ایم که از ایشان آموزش بگیریم که در ادامه می‌خوانید:

با توجه به این‌که مصرف مواد مخدر آسیب‌های زیادی برای مسافران و همسفران داشته، کاشتن یک درخت و نگهداری از آن، چه تأثیری برای مسافران و همسفران می‌تواند داشته باشد؟

همان‌گونه که همه ما مستحضر هستیم تأثیر بسیار مثبتی خواهد داشت و همه ما تخریب‌های زیادی به وجود آوردیم و مسئله درختکاری جزء یکی از قوانین و وادی‌هایی است که ما در کنگره آموزش می‌گیریم و برای خود من به‌شخصه خیلی انرژی دارد و حالم را خیلی خوب می‌کند. همیشه در تهران این عمل را انجام می‌دادم، امسال برای بار اول هست که درختکاری در اصفهان را تجربه می‌کنم. بنده چند سال پیش در تختی درختی کاشتم، چند دفعه‌ای که به آن محل سر زدم و دیدم که چقدر درخت رشد کرده، بسیار خوشحال شدم و بسیار انرژی گرفتم. به خاطر این قضیه و تأثیر بسیار خوبی که دارد و ما به‌پاس سلامتی که خداوند به ما عطا کرده، هرساله درختی می‌کاریم و به شکر خداوند با این عمل می‌توانیم آسیبی که به جامعه و طبیعت زده‌ایم را جبران کنیم؛ چراکه درگذشته اصلاً توجهی به این‌طور مسائل نداشتیم و امروزه با توجه به آموزش‌هایی که دیده‌ایم برعکس آن عمل را انجام می‌دهیم و در جهت رشد و شکوفایی و جبران خسارت از طبیعت و جامعه هستیم.

نگاه کردن به طبیعت و رسیدن فصل بهار چه نویدی به انسان می‌دهد؟

فصل بهار فصل زایش طبیعت و فصل نو شدن است. دریکی از پیام‌های آقای مهندس داریم که می‌فرمایند: بهار فصل زایش طبیعت و فصل رشد فصل و احیای طبیعت است که این مسئله با ما که جمعیت احیای انسانی هستیم و کاری که در کنگره انجام می‌دهیم، رابطه تنگاتنگی دارد. اینجا احیای طبیعت و احیای مکانی است که ما در آن زندگی می‌کنیم. همان‌طور که می‌بینیم در بهار همه‌چیز نو می‌شود و حتی شما خانم‌ها در منزل خیلی چیزها را تغییر می‌دید و این امر در همه موارد اتفاق می‌افتد و در کل فصل بهار، فصل نو شدن است و خیلی حس خوبی دارد.

هر کار معنوی، بار مادی نیز با خود به همراه دارد آیا این مسئله در ابعاد مختلف زندگی شما پس از سال‌ها خدمتگزار بودن در کنگره، تحقق پیداکرده است؟

صد درد صد؛ موارد و درس‌هایی که آقای مهندس می‌فرمایند، هیچ شکی در آن نیست و قطعاً در زندگی من هم تأثیرگذار بوده؛ کار معنوی همیشه بار مالی نیز به همراه دارد چراکه می‌بینیم خیلی از افراد در کنگره به هر صورتی که شده خدمت می‌کنند و در بیرون نیز وضعیت خوبی دارند و کار می‌کنند و اینکه وقتی آقای مهندس صحبتی و جمله‌ای را بیان می‌کنند این برای ما یک حکم است و قطعاً اتفاق افتاده و می‌افتد و سعی نکنید که تأییدیه آن را از ما بگیرید.

با الهام گرفتن از طبیعت چگونه می‌توان چشمه جوشان و رود خروشان بود و به اقیانوس پیوست؟

تجربه شخصی من این است که وقتی در طبیعت هستم به یک آرامش خاصی می‌رسم و برای تبدیل‌شدن به چشمه جوشان باید به یک آرامش و تعادلی برسیم. وقتی رود خروشان می‌شوید باید آموزش‌ها را دیده باشی و در مسیر حرکت کنید و آن سختی‌ها و بالا پایین‌ها را رد کنید تا به بحر و اقیانوس برسید. طبیعت همیشه به من آرامش می‌دهد و آرامش همیشه این فرصت را به من می‌دهد که بیشتر فکر کنم و بهتر انجام بدهم. به‌شخصه خیلی به طبیعت می‌روم و طبیعت گرد هستم و هر موقع که از طبیعت برمی‌گردم، یک برداشتی از طبیعت برای خودم دارم.

هدف ما این است که درخت‌کاری تبدیل به فرهنگ و علاقه انسان‌ها شود که این کار وظیفه معلمان یا مربیان است، نقش ما در انتقال این فرهنگ زیبا چه هست؟

قطعاً ما می‌توانیم که نقش به سزایی داشته باشیم، مسافران و همسفرانی که برای احیای طبیعت تلاش می‌کنند، این درس خیلی بزرگی برای اطرافیان می‌شود. در خانواده خودم و اعضای خانواده من وقتی‌که نزدیک درختکاری می‌شود، همه آن‌ها به این کار تشویق شده‌اند و همه با اشتیاق این کار را انجام می‌دهند و هرجایی که شده می‌روند و نهالی را می‌کارند به آن رسیدگی می‌کنند. قطعاً این فرهنگ‌سازی بسیار خوبی برای تمام ایران و یا حتی تمام دنیا هست و امیدوارم که این مانند یک رسم بشود، هرچند که درجاهای دیگر هست ولی انشالله در فرهنگ ایران نیز این قضیه جا بیفتد و ما فقط جز افرادی نباشیم که به طبیعت آسیب می‌زنیم و درخت‌ها را می‌شکنیم. ما نباید به طبیعت آسیب برسانیم بلکه باید در احیای طبیعت کمک‌کننده باشیم و تمام زندگی ما برگرفته از خود طبیعت است و می‌بینیم که آقای مهندس در آموزش‌ها همیشه از طبیعت، باغ و ... مثال می‌آورند.

مصاحبه کننده: راهنما همسفر بنفشه از نمایندگی خواجو دبیر سایت ورزش
طراح سؤالات: راهنما همسفر پریسا، (لژیون بیست‌و‌ششم) از نمایندگی شیخ‌بهایی رشته ورزشی والیبال، راهنمای تازه‌واردین همسفر ریحانه دبیر سایت رشته ورزشی والیبال نمایندگی دنا شهرضا، همسفر هانیه مرزبان خبری از نمایندگی غزالی، راهنمای لژیون تغذیه سالم همسفر اعظم از نمایندگی شفا مشهد
عکاس: همسفر سمیرا مرزبان خبری پارک امامزادگان زیباشهر مبارکه
ارسال: راهنما همسفر فاطمه از نمایندگی دنا شهرضا (رشته ورزشی ایروبیک) دبیر سایت
گروه ورزش همسفران کنگره۶۰

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .