English Version
This Site Is Available In English

جهان بینی به معنی شناخت اندازه هاست

جهان بینی به معنی شناخت اندازه هاست

جلسه پنجم از دوره ‌ پانزدهم سری کارگاه‌های آموزشی مسافران و همسفران نمایندگی جواد گلپایگان، به استادی دیده‌بان محترم مسافر احمد، نگهبانی مسافر منصور ودبیری مسافر مجتبی با دستورجلسه ( وادی اول وتاثیر ان روی من)پنج‌شنبه ۲۱فروردین ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

 سلام دوستان احمد هستم، یک مسافر

ابتدا سال نو را به همه شما عزیزان تبریک عرض می‌نمایم و امیدوارم همه ما بتوانیم سپاسگزار تمامی خدمتگزاران کنگره ۶۰ باشیم.

امیدوارم تمام سفر اولی‌های عزیز بتوانند امسال به رهایی برسند و سفر دومی‌های عزیز نیز بتوانند از لحاظ جهان‌بینی و عملکرد نسبت به سال گذشته پیشرفت کنند.

امیدوارم همه ما توانسته باشیم بهره کافی از ماه رمضان را برده باشیم ،به خاطر داشته باشیم ،علاوه بر اینکه روزه ما باید مورد قبول این سیستم قرار بگیرد باید مورد قبول خود ما نیز باشد؛ زیرا گاهی تصور می‌کنیم روزه گرفتن به این معناست که ما از لحاظ فیزیولوژی به سلامتی برسیم؛ البته سلامتی به معنای بهشت است.

اگر قوانینی که توسط خداوند برای ما وضع شده است را به درستی انجام بدهیم خود ما هستیم که به آسایش و آرامش می‌رسیم.

دقت داشته باشیم از خداوند برای ما نیرویی ساختند که ما را عذاب می‌دهد و اگر ما اشتباهی بکنیم ما را از تار مو آویزان می‌کند، در صورتی که خداوند در کلام الله خود راه را به ما نشان داده است و به ما هشدار داده است، اما ما را تهدید نکرده است و به ما گفته است که تا هستی وجود دارد انسان نیز وجود دارد و انسان با مرگ فقط جغرافیای او عوض می‌شود؛ در نتیجه ما باید شاکر خداوند باشیم که قوانینی را وضع کرده است که ما بتوانیم در زندگی از آنها استفاده کنیم و بتوانیم برای خود قدم‌های مفید و موثری همانند روزه گرفتن برداریم.

دستور جلسه این هفته« وادی اول و تاثیر آن روی من است».

 استاد امین در سی‌دی که در آینده منتشر خواهد شد در مورد قوم عاد صحبت کردند. ایشان در این کتاب در مورد کلام الله صحبت می‌کنند، البته بعضی‌ها امروزه تصور می‌کنند که کتاب قرآن مربوط به ۱۴۰۰ سال پیش می‌باشد و برای ما کاربردی ندارد، در صورتی که کتاب قرآن ام الکتاب است‌؛ همچنین کتاب قرآن دارای قوانینی است که تا هستی وجود دارد برای انسان کاربردی می‌باشند. از نظر من کتاب قرآن مربوط به همه ادیان است و خداوند تمام قوانین را در آن کامل قرار داده و به عنوان آخرین کتاب در اختیار ما انسان‌ها قرار داده است.

همانطور که می‌دانید هنگامی که افرادی در یک قومیت وجود دارند از یک سری قوانین و سنت‌ها تبعیت می‌کنند، حال هر کدام از این افراد وقتی به کشورهای دیگر مهاجرت می‌کنند باز هم صفات قوم خود را با خود به همراه دارند ؛همچنین این قوانین را فراموش نمی‌کنند و به آنها پایبند هستند.

وقتی خداوند در کتاب قرآن از قوم عاد به عنوان گروهی که به سمت تاریکی‌ها بازگشت کردن نام می‌برد؛ یعنی اگر ما هم دوباره به سمت تاریکی‌ها برگردیم مانند قوم عاد هستیم، به طور مثال رهجویی که از سخنان راهنمای خود تبعیت نمی‌کند و اگر راهنما توصیه‌ای به او می‌کند آن را با هم لژیونی های خود در میان می‌گذارد قطعاً به رهایی نمی‌رسد.

عقل سلیم به ما می‌گوید هرجا که صاحب نظر بودیم باید نظر خود را اعلام کنیم؛ در نتیجه نباید جایی که نظر ما مهم نیست نظر خود را اعلام کنیم.

وادی‌ها، نوشتارها و تمام آموزش‌های کنگره ۶۰ برای این است که یک سری اطلاعات و آگاهی به ما منتقل شود تا بتوانیم در خود تغییر ایجاد کنیم، به خاطر داشته باشیم که در انسان‌ها تغییر با سرعت پایین و تخریب با سرعت بالایی صورت می‌گیرد؛ همچنین سرعت سازندگی در انسان بسیار پایین است.

فردی که وارد کنگره ۶۰ می‌شود ابتدا باید بپذیرد که به خود تخریب ایجاد کرده است و از تخریب او خانواده نیز دچار مشکل شده‌اند ؛ علاوه بر آن گاهی ما نه تنها به جامعه کنگره خدمتی نکرده‌ایم بلکه گاهی آن جامعه را وارد تاریکی‌ها کرده‌ایم؛ همچنین مد نظر داشته باشیم که بالا رفتن سن سبب بالا رفتن دانایی ما نمی‌شود؛ همچنین جهان‌بینی و آموزشی که انسان باید در زندگی کسب کند چیزی نیست که انسان از روزگار بیاموزد ؛البته تجربه‌ای که ما از روزگار می‌گیریم بسیار گرانقدر است ، اما برای اینکه عمر ما تلف نشود تا روزگار چیزی به ما بیاموزد باید آن را توسط جهان‌بینی به دست بیاوریم.

گاهی تعجب می‌کنم که چگونه یک راهنما به رهجویی که هنوز سیگار وارد لژیون سیگار نشده است آموزش می‌دهد ؛زیرا از نظر من یک رهجو تا سیگار خود را کنار نگذارد نمی‌تواند به درمان و رهایی برسد ؛زیرا کسی که سیگار می‌کشد نمی‌خواهد خوب بشود و به دنبال درمان نیست؛ همچنین سیگار همانند یک ناخالصی می‌ماند که سفر یک رهجو را خراب می‌کند.

مصرف سیگار علاوه بر تخریب در سیستم ایکس باعث ایجاد تخریب در تمامی سلول‌های جسم ما می‌شود برای همین افرادی که سیگار مصرف می‌کنند شکل ظاهری خود را از دست می‌دهند؛ زیرا فردی که سیگار مصرف می‌کند درصد زیادی از سلول‌های جسم او نمی‌توانند از اکسیژن برخوردار شوند و مصرف سیگار سبب می‌شود تا سیستم ایکس به خوبی بازسازی نشود.به خاطر داشته باشیم هنگامی که در حین سفر سیگار می‌کشیم نیروی احیا در ما اتفاق نمی‌افتد.

میان باور تا ایمان فاصله بسیار زیادی است. گاهی ما باور داریم که نماز خوب است اما به آن ایمان نداریم یا باور داریم که دروغ بد است ،اما دروغ می‌گوییم؛ زیرا ما برای باورهای خود ارزشی قائل نیستیم ،اما راه حل آن این است که ما ذره ذره خود را تغییر دهیم.

ما در کنگره ۶۰ هیچ قدمی را برای کنگره ۶۰ انجام نمی‌دهیم ؛بلکه این قدم را برای خود برمی‌داریم، به طور مثال ما به کنگره ۶۰ خدمت نمی‌کنیم ؛بلکه ما با خدمت در کنگره ۶۰ به خود خدمت می‌کنیم ؛همچنین ما با خدمت کردن به کسی لطف نمی‌کنیم، چون ما به خود لطف می‌کنیم اگر فکر بکنیم که ما به دیگران لطف می‌کنیم این باعث توقع در ما می‌شود؛ همچنین ما مزد خود را قبلاً گرفته‌ایم و این مزد سلامتی است که در کنگره ۶۰ به ما اعطا شده است.

تعداد بسیار زیادی از رهجویانی که می‌روند و بعد از رهایی دوباره برگشت می‌خورند و انضباطی می‌شوند به خاطر این است که هنوز وارد لژیون سیگار نشده‌اند.

اگر کنگره ۶۰ روی جسم و فیزیولوژی ما تایید دارد به خاطر این است که جسم ما ماشین ماست که باید ۸۰ سال در اختیار ما قرار بگیرد؛ البته باید بدانیم که اگر مشکلی در جسم ما وجود داشته باشد و آن را حل نکنیم در جهان‌های دیگر باید با یک پیکره بیمار مسیر را ادامه دهیم. 

خداوند را شکر کنیم که رحمت الهی نصیب تک تک ما شده است زیرا به ما اجازه داده شده است تا بدانیم و به جای اینکه از روزگار با سختی و مشقت و مکافات بیاموزیم آن را از آموزگار به آسانی و در صلح و آسایش بیاموزیم.

در خاتمه جهان بینی به معنای شناخت اندازه‌ها است در نتیجه برای اینکه انسان را بهتر بشناسیم باید اندازه‌ها را بدانیم ،به طور مثال بدانیم اندازه فیزیولوژی ،سلامتی و محبت چقدر است؟

 اگر ما روی این صندلی نشسته‌ایم و در حال دریافت اطلاعات و آگاهی هستیم این چیزی جز رحمت خداوند نیست؛ در نتیجه ما باید قدردان محبتی باشیم که خداوند در اختیار ما قرار داده است و به جای اینکه به دنبال تغییر بیرونی باشیم به دنبال تغییر درونی باشیم.

تایپ و ویرایش مسافر رضا لژیون هفتم 

عکس مرزبان خبری مسافر مجید 

تنظیم و ارسال مسافر محمد لژیون سوم 

نمایندگی جواد گلپایگان

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .