English Version
This Site Is Available In English

اولین قدم برای من، فکر کردن بود

اولین قدم برای من، فکر کردن بود

جلسه دوم از دوره بیست‌ و هفتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی حسنانی به استادی همسفر مریم، نگهبانی همسفر جمیله و دبیری همسفر پروانه با دستور جلسه «وادی اول (با تفکر؛ ساختارها آغاز می‌گردد، بدون تفکر، آن‌چه هست رو به زوال می‌رود) و تأثیر آن روی من» روز سه‌شنبه ۱۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سال نو را به همه عزیزان تبریک می‌گویم. امیدوارم سال خوب و پرباری داشته باشید و ان‌شاءالله گل‌های رهایی زیادی ببینیم.

«نخست از فکر خویشم در تحیر/ چه چیز است آن‌که گویندش تفکر» وادی اول در مورد تفکر است و در مورد آن بسیار فکر کردم؛ اما تصور می‌کنم اگر از دل سخن بگویم، بسیار بهتر است؛ چراکه به دل می‌نشیند. شاید اولین سؤال برای هر فردی این باشد که چگونه به وجود آمده، خدا برای چه ما را خلق کرده و این هستی برای چه چیزی است؟ و این سؤالی بود که از دوران کودکی بارها و بارها در ذهن من آمده است و چون در این زمینه آگاهی نداشتم، پاسخی برای آن پیدا نمی‌کردم.

سال‌های زیادی به کنگره آمدم و بالغ بر پنجاه بار وادی‌ها را خواندم؛ اما به نتیجه‌ای نمی‌رسیدم؛ چون سفر درستی نداشتم و به صحبت‌های راهنمای خود توجه نمی‌کردم. ایشان بارها از من خواستند که باید رها کنم و تا رها نکنم، هیچ چیز درست نمی‌شود. خدا را شکر در یک سال اخیر با فرمان‌برداری از راهنما، به نتیجه رسیدم و اولین قدم برای من، فکر کردن بود. فکر کردم که من کجا هستم، در کجا قرار دارم و هدف من چیست و اگر هدفی نداشته باشم، فکر کردن امر بیهوده‌ای است. وقتی فکر کردم که من کی هستم و برای چی آمدم به نتیجه رسیدم. یکی از نتایج رهایی و نتیجه دیگر رسیدن به پاسخ بسیاری از سؤالات بود. نتیجه دیگر این بود که دریافتم هنگام مواجهه با مشکلات و مسائل، با فکر کردن می‌توان آن را حل کرد.

پیش از ورود به کنگره، در مورد مشکلات نیز فکر می‌کردم؛ اما آن یک فکر بدون عمل بود و به نتیجه‌ای نمی‌رسیدم. من در کنگره، به مدد آموزش‌های آقای مهندس عزیز و راهنمای خوبم، دریافتم که باید فکر همراه با هدف و عمل سالم باشد. وقتی تفکر و حرکت سالم باشد؛ پس عقل سالم نیز همراه می‌شود. ضمن این‌که با تفکر و حرکت سالم، کائنات با القائات درست به احیاء زندگی ما کمک می‌کنند و این مسئله در ادامه یاری‌رسان حرکت صحیح بعدی می‌شود؛ در حقیقت تعقل بال پروازی است برای آزادی از اسارت‌ و تاریکی‌های زندگی.

گاهاً در دوراهی‌های زندگی با اشخاصی مشورت می‌کنم که صاحب تجربه هستند و زندگی خود را روی اصول و خط مشی درستی بنا نهادند؛ مانند راهنمایان کنگره. بارها با راهنمای خوبم مشورت کرده‌ام؛ اما تصمیم آخر را خود گرفته‌ام. این‌گونه نیست که بگویم هر چه راهنما یا مادر من بگوید و این مسئله باعث شده نتایج خوبی در زندگی کسب کنم.

خدا را شاکرم که در این‌جا حضور دارم. ما همه بندگان خاص خداوند هستیم که اذن ورود به کنگره برای ما صادر شده است. ان‌شاءالله بتوانم از وادی اول به وادی چهاردهم یعنی عشق برسم و آن را به خوبی درک کنم.

 

حضور دستیار اسیستانت انتخابات مرزبانی همسفر آرزو

برگزاری انتخابات مرزبانی

رهایی ۳۰ سی‌دی همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر رضیه

مرزبانان کشیک: همسفر سمانه و مسافر رضا
تایپیست: پروانه رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون چهارم) و همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون دهم)
عکاس: همسفر منیره رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون چهارم)
ویرایش: همسفر نجمه رهجوی راهنما همسفر صنم (لژیون نهم) دبیر سایت
ویراستاری و ارسال: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون ششم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی حسنانی تهران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .