جلسه نهم از دوره چهاردهم کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی جواد گلپایگان، با استادی مسافر علی، نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافرامیر با دستور جلسه (وادی اول وتاثیر آن روی من ) در روز سه شنبه ۱۹ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان علی هستم، یک مسافر
از راهنمای عزیزم آقا امیرحسین سپاسگزارم که اجازه خدمت در این جایگاه را به من دادند تا آموزش بگیرم.
دستورجلسه این هفته« وادی اول و تاثیر آن روی من م»یباشد.
در ابتدا سال ۱۴۰۴ را به همه عزیزان تبریک عرض میکنم و امیدوارم سال خوبی را در پیش رو داشته باشید.
پیام وادی اول با تفکر ساختارها آغاز میشود و بدون تفکر آنچه هست رو به زوال میرود.
در وادی اول جناب آقای مهندس در مورد تفکر صحبت میکنند؛ همچنین واریها راه درست زندگی کردن را به ما میآموزند
وادی اول اولین پلهای است که ما با ورود در کنگره ۶۰ در آن قدم میگذاریم تا از تاریکیها به سمت روشناییها قدم برداریم؛ همچنین در ادامه سفر ما ۱۴ وادی را پشت سر میگذاریم تا به عشق و محبت برسیم.
تفکر یک حرکت درونی و ذهنی است به طور مثال ما قبل از هر کاری باید فکر کنیم؛ همچنین ما در گذشته قبل از شروع هر کاری درست تفکر نمیکردیم و همین امر باعث میشد که هیچ کاری از ما به سرانجام نمیرسید.
هنگامی که ما کارهای خود را درست انجام میدهیم سه نیروی القاء، احیا و تحرک به ما کمک میکنند.
منظور از نیروی القا، یعنی اگر ما به بدیها فکر کنیم به سمت تاریکیها و اگر مثبت فکر کنیم به سمت روشناییها میرویم.
نیروی احیا، به معنای حی، زنده شدن و ساخته شدن میباشد و نیروی تحرک به معنای حرکت کردن است، به خاطر داشته باشیم بدون حرکت هیچ کاری صورت نمیگیرد.
قبل از ورود به کنگره تنها دعا میکردم ،اما هیچ حرکتی در جهت درمان انجام نمیدادم اما با حضور در کنگره و راهنماییهای راهنمای خود یاد گرفتم که باید در جهت خواسته خود حرکت کنم.
ما باید همیشه به همه مسائل با دید مثبتی نگاه کنیم.
تفکر به معنای فکر کردن و روی موضوعی تمرکز کردن است، به طور مثال اگر بخواهیم ساختمانی بسازیم باید روی آن فکر کنیم که به چه مصالحی نیاز داریم.
تفکر به دو دسته مثبت و منفی تقسیم میشود، به طور مثال یک فکر مثبت میتواند عده زیادی را از دامان اعتیاد رها سازد و یا اینکه یک فکر منفی میتواند بمب اتم بسازد و یک کشور را نابود کند، در نتیجه باید در زمان حال زندگی کنیم و از افکار منفی دوری کنیم.
پاکترین انسانها، نزدیکترین آنها به خداوند هستند و برای خداوند فرقی نمیکند که هر فردی چه دین، زبان ،نژاد یا رنگ پوستی دارد ؛زیرا چیزی که مهم است این است که ما خود را تزکیه و پالایش کنیم تا به مراحل بالاتری از نفس دست پیدا کنیم.
در خاتمه جناب آقای مهندس میفرمایند: غذای نیمه پخته یا خام قابل خوردن نیست یعنی قبل از هر کاری باید صبور باشیم و به درستی تفکر کنیم تا به درک و آگاهی کامل برسیم.
تایپ و ویرایش مسافر رضا لژیون هفتم
عکس مرزبان خبری مسافر مجید
تنظیم و ارسال مسافر محمد لژیون سوم
نمایندگی جواد گلپایگان
- تعداد بازدید از این مطلب :
225