English Version
This Site Is Available In English

باید واقع‌بینانه به مشکلات نگاه کنیم

باید واقع‌بینانه به مشکلات نگاه کنیم

جلسه سوم از دوره پنجم جلسات لژیون سردار همسفران کنگره۶۰ نمایندگی باباطاهر همدان با استادی همسفر مریم، نگهبانی همسفر دنور سحر و دبیری دنور همسفر سمانه با دستور جلسه «وادی اول (با تفکر ساختارها آغاز می‌گردد؛ بدون تفکر آنچه هست رو به‌ زوال می‌رود.) و تأثیر آن روی من» روز دوشنبه ۱۸ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

وادی اول، اولین قدم در جهت رشد اضلاع مثلث جهان‌بینی است که می‌گوید: «با تفکر ساختارها آغاز می‌گردد؛ بدون تفکر آنچه هست رو به‌ زوال می‌رود.» تفکر و اندیشه ما ساختاری است که خود آن را به وجود آورده‌ایم. وقتی به مشکلی برمی‌خوریم باید دنبال راه‌حل آن مسئله باشیم نه‌ فقط به این فکر کنیم که چرا این مشکل برای ما پیش‌ آمده است؟ پس وادی اول به ما یاد می‌دهد، قبل از انجام هر کاری و گفتن هر حرفی لازم است اول تفکر کنیم؛ چون بعضی مواقع بعد از گفتن پشیمان می‌شویم.

انسان‌هایی که اندیشمند هستند کمتر دچار مشکل می‌شوند؛ چون عقلشان قبل از زبانشان است. در تفکر باید واقع‌بینانه به مشکلات خود نگاه کنیم؛ اگر به یک تفکر درست برسیم، درخواهیم یافت برای انجام هر کاری داشتن اراده به‌تنهایی کافی نیست؛ بلکه پارامترهای دیگری هم لازم است. مثلاً برای راه رفتن روی طناب علاوه بر اراده و انگیزه باید قدرت بدنی لازم را داشته باشیم، فوت‌ و‌‌ فن‌های آن را بیاموزیم و تمرین‌های لازم را انجام دهیم. گاهی ممکن است نتوانیم درست تفکر کرده و راه‌حلی برای مشکلات خود پیدا کنیم در‌ این‌ صورت می‌توانیم با دیگران مشورت کنیم؛ ولی تصمیم نهایی را باید خودمان بگیریم.

باید در نظر داشته باشیم که خلقت سازمان و تشکیلاتی است که با دقت کار خودش را انجام می‌دهد و یک نیروی مافوق بر آن نظارت دارد که به‌صورت خودکار عمل می‌کند؛ اگر شخصی به‌طرف فسق و فجور برود، نیروی مافوق به‌صورت خودکار او را در اعماق تاریکی‌ها فرو برده و اگر انسان به‌طرف تقوا و ارزش‌ها حرکت کند، این نیرو او را در جهت روشنایی‌ها یاری می‌رساند.

ممکن است بعضی از ما به این سخن ایمان نداشته باشیم؛ ولی اگر چشم دل را باز کنیم، این نیرو را به‌آرامی می‌توانیم احساس نماییم. هر چند تفکر هدایتگر است؛ ولی این خود انسان است که جهت تفکر را تعیین می‌کند. انسان باقدرت اختیار و انتخابی که دارد، می‌تواند در قعر گمراهی و ضلالت باشد که نتیجه آن نابودی یا در اوج کمال، بالندگی و رشد باشد که در نهایت آن تکامل است. وادی به معنای معبر، گذرگاه و آبادی است.

عکاس: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون نهم)
ارسال: همسفر آذر رهجوی راهنما همسفر فرشته (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی باباطاهر همدان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .