وادی به مرحله یا آبادی اطلاق میشود که ما در کنگره۶۰ برای خروج از مشکلات ۱۴وادی داریم با طی کردن درست این وادیها میتوانیم مشکلاتمان را حل کنیم. این وادیها زنجیروار به یکدیگر متصل هستند و شرط ورود به مرحله بعد گذر بهموقع و بهجا از آبادی قبلی است.
عنوان وادی اول این است که با تفکر ساختارها آغاز میگردد بدون تفکر آنچه هست رو به زوال میرود. اصلاً چرا باید تفکر کرد و یا خود تفکر کردن چیست؟ تفکر حرکت ذهنی و درونی است. بهطور سادهتر اینکه در طول شبانهروز افکار مختلفی به ذهن ما سرازیر میشوند و ما به آنها بهایی نمیدهیم. حال اگر فکری به ذهن ما رسید و ما روی آن متمرکز شدیم و در موردش تحقیق، بررسی و مطالعه انجام دادیم تفکر به مرحله عملی تبدیل میشود. در این موضوع سه نیروی القا، احیا و تحرک وجود دارند که به ما کمک میکنند. القا یعنی موضوعی را از یک چیز به چیز دیگر انتقال دادن، احیا یعنی: ساخته شدن، حیات دادن از حی میآید و تحرک به معنی حرکت کردن و به وجود آمدن حس نسبت به چیزی است.
تفکر به دو صورت میتواند باشد؛ تفکر مثبت و تفکر منفی. اگر ما در زندگی که مانند یک صفحه سفید نقاشی است تفکر مثبت بکار بگیریم و از نیروهای مافوق کمک دریافت نماییم، میتوانیم به سلامت از این وادی عبور کرده و به وادیهای بعدی برسیم؛ ولی اگر همیشه تفکر ما منفی باشد و به عبارتی نیمه خالی لیوان را ببینیم و بدون آگاهی و مطالعه کاری را انجام بدهیم آنوقت است که به قعر تاریکیها سقوط میکنیم و مشکلات صد چندان میشود و این نهتنها برای ما سازنده نیست؛ بلکه آنچه را که داریم از بین میبرد.
افکار به سه طریق وجود دارند که فکر در زمان گذشته، آینده و حال است. اگر همیشه فکرمان در گذشته باشد که چه بودیم و اکنون چه شدیم و چه چیزهایی را از دست دادهایم، اکنون چه چیزهایی داریم و چرا فلان اتفاق در زندگی ما افتاد، کاری را از پیش نمیبرد و باعث افسردگی میشود. به همین ترتیب اگر فکر ما روی آینده متمرکز شود که چه اتفاقاتی ممکن است در آینده برای ما بیفتد و نکند داشتههای را که داریم از دست بدهیم، باعث اضطراب میشود و مشکل روی مشکل میآید و کمکی به ما نمیکند. اگر فکر ما در زمان حال باشد و اکنون که معجزه حیات به ما داده شده است را بتوانیم دریابیم و از آن استفاده کنیم میتوانیم لذت ببریم و فکرمان را دچار مرض نکنیم.
بایستی هدف خود را در زندگی مشخص کنیم و برای رسیدن به آن تلاش و بررسی نماییم و مشورت با انسانهای صالح که اطلاعات و آگاهی دارند و سالها تجربه کسب نمودهاند را فراموش نکنیم. در انتخاب دوست و همنشین و همصحبت دقت کنیم؛ زیرا که کمال همنشینی در ما اثر خواهد نمود و ما با قرار گرفتن در کنار انسانها چه خوب و چه بد از آنها انرژی دریافت میکنم، اگر انسان خوبی باشد از طریق نیروی القا میتواند ما را در رسیدن به هدف راهنمایی کند و یا بالعکس.
به این موضوع هم باید توجه داشته باشیم مشکلی که اکنون در زندگی ما بهوجود آمده یکروزه نیامده که در یکشب حل شود. برای حل هر مسئلهای ما باید پارامتر زمان را در نظر بگیریم، بستر و شرایط لازم را مهیا کنیم و تفکر سالم داشته باشیم و توکل به قدرتمطلق را نیز در نظر بگیریم تا بتوانیم آن موضوع را درست برطرف کنیم. در زندگی به هر آنچه که فکر کنیم و بها بدهیم همان میشویم و تفاوت مهم بین انسان و حیوان همین تفکر است. شکر خداوندی را که به مخلوق خود انسان قدرت تفکر و تعقل را داده است تا مسیر زندگی را خود انتخاب نماید.
شکر بابت وجود آقای مهندس حسین دژاکام، کنگره۶۰ و همه دوستان به ویژه راهنما همسفر نازنین که همیشه پشت، پناه و حامی من در مسیر زندگی هستند.
نویسنده: همسفر سحر رهجوی راهنما همسفر نازنین (لژیون ششم)
ارسال: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر نازنین (لژیون ششم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی کاسپین قزوین
- تعداد بازدید از این مطلب :
165