English Version
This Site Is Available In English

عشق آفریدگار به آفریده بهترین شکل عشق

عشق آفریدگار به آفریده بهترین شکل عشق

پنجمین جلسه از دوره سی و نهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی رودکی، با استادی مسافر پیمان، نگهبانی مسافر اژدر و دبیری مسافر محمد با دستور جلسه« وادی چهاردهم و تاثیر آن روی من» روز دوشنبه ۲۷ اسپند ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.

چکیده گفتار استاد:
سلام دوستان پیمان هستم یک مسافر.
از نگهبان جلسه و حسین آقا محمدی سپاسگزارم که این فرصت را به من دادند تا امروز در خدمت شما باشم.
با دستور جلسه وادی چهاردهم و تاثیر آن روی من، در خدمت شما هستم.
وادی چهاردهم وادی عشق و محبت و مقصد ماست به طوری که از وادی یکم و تفکر شروع کردیم و به وادی چهاردهم که وادی محبت است رسیده ایم. هر نوع علاقه‌ای نسبت به هر یک از خویشان و اعضای خانواده محبت است اما در درجات و طیف‌های مختلف. اما کاربرد این وادی این است که من عشق و محبت را نثار دیگر مخلوقین کنم. پیش نیاز رسیدن به این مورد این است که من نخست خودم را دوست داشته باشم و به خود و بدنم احترام بگذارم، من چطور می‌توانم با مصرف سیگار یا مواد و یا به هر نحو دیگری به جسم خودم آسیب برسانم و همزمان مدعی باشم که دیگران را دوست می‌دارم؟!
برای همین درد وادی‌های کتاب عشق می‌آموزیم که نخست خودمان را دوست داشته باشیم و به خودمان احترام بگذاریم تا بتوانیم در مراحل بعدی دیگران را نیز دوست بداریم.
هیچ انسانی نباید دو روزش مانند یکدیگر باشد زیرا متضرر می‌گردد برای همین همه ما باید هر روز آموزش بگیریم و دیگران را دوست داشته باشیم. دقیقاً مانند رودخانه‌ای که با عبور از بستر خود به تمام موجودات درونش و پیرامونش عشق و زندگی می‌رساند.
انسان اگر آموزش ببیند می‌تواند مانند رودخانه عشقش را به تمام انسان‌ها و موجودات برساند دقیقاً مانند دوستان راهنما که همواره در حال آموزش دادن و رساندن پیام محبت به رهجوهای خود هستند. اگر انسان به این درجه برسد همیشه حالش خوب است. اگر کسی از زندگی و پیرامون خود خرسند باشد یعنی ضلع محبتش را ساخته است اما اگر همواره اعصابش خورد باشد و به خاطر رفتار دیگران ناراحت باشد هنوز به این امر مهم دست نیافته است.
بهترین گونه محبت این است که من وظایف و مسئولیت خودم را به بهترین شکل انجام بدهم و بهترین نسخه خودم باشم. بخش دیگری از محبت که کامل‌ترین شکل آن است، محبت آفریدگار به آفریده خود است به شکلی که اگر منِ پیمان هرچه باشم خالق مرا دوست دارد و با چشم محبت به من می‌نگرد اما یک آفریده به آفریده دیگر اینطور نمی‌نگرد و اگر شرایط را باب میل او فراهم کند او را دوست خواهد داشت وگرنه محبتش را از او دریغ می‌دارد. محبت باید بی‌دریغ باشد و به صورت قراردادی به کسی محبت نکنیم.
در مورد وادی چهاردهم بیش از این صحبت نمی‌کنم و می‌خواهم از مشارکت شما عزیزان نیز استفاده کنم.

بخش دیگر سخنانم سپاسگزاری و قدردانی از همه شما و خدمتگزاران عزیز است چرا که یک سال خوب و پربار را در کنار شما عزیزان مشغول خدمت بودم و امیدوارم سال آینده را به خوبی شروع کنیم و به همین شکل کنار همدیگر شاد و خرسند باشیم.
جا دارد از گروه مرزبانی و همه دوستانی که به هر گونه در کار تهیه و پخت افطاری یاری رسانیدند تشکر به عمل آورم.
امیدوارم سال آینده با نشانه گذاری اهدافمان بتوانیم با کمک یکدیگر به آنها دست پیدا کنیم.

نگارش و ویرایش و بارگذاری؛  مسافر حسن
عکس و صدا: مسافر بابک
تهیه؛ مرزبان خبری، مسافر امید

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .