اولین جلسه از دوره سی و چهارم کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره۶۰ شعبه میرداماد با استادی راهنمای محترم مسافر محمود ، نگهبانی مسافر عبدالله و دبیری مسافر محسن با دستور جلسه "نظم ، انضباط و احترام در کنگره 60 " در روز سه شنبه بیست و یکم اسفند ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱6 آغاز به کار کرد.
سلام دوستان محمود هستم یک مسافر
در ابتدا از نگهبان جلسه ، ایجنت محترم و گروه مرزبانی و ایجنت محترم تشکر می کنم و خدا قوت میگویم به بچه های آشپزخانه که در این ایام ماه مبارک رمضان بصورت شبانه روزدر تلاش هستند که ما که در کنار یکدیگر از افطاری خوردن لذت ببریم.
دستورجلسه این هفته " نظم ، انضباط و احترام در کنگره 60 " می باشد. وقتی ما به هستی نگاه می کنیم تمام هستی از قبیل شب و روز ، گردش زمین ، چیدمان کوه ها و رودخانه ها بر اساس نظم می باشد و همه اینها برای انسان آفریده شده اند و از این باید به قدر و عظمت انسان پی برد که همه اینها را خداوند برای انسان آفریده است که انسان در این جهان زندگی کند و بگذارد دیگران هم زندگی کنند.
حتی در جایی فرشتگان به خداوند گفتند که چطوری می خواهی انسانی که این همه خونریزی ، جنگ و درگیری و فساد به بار می آورد را به زمین بفرستی که خداوند در جواب گفت : من می دانم آنچه را شما نمی دانید . قطعا همه هستی به اینجا رسیده که ما کنگره 60 بیاییم ، کنگره و درمان به روش دی اس تی که توسط آقای مهندس از نظم بخشیدن به مصرف موادشان در ماه مبارک رمضان به وجود آمده است و خدا را شکر می کنم که راه درمان دی اس تی در این برهه از زمان به وجود آمد تا افرادی که با مصرف انواع آنتی ایکس در طول سال ها ، هم به جسم خود و هم به نظم داخلی بدنشان آسیب رساندند به درمان برسند .
چون ما با مصرف مواد ، سیستم مخدرطبیعی بدن و خمر درونی را از حالت طبیعی خارج کرده ایم و باعث بی نظمی در آن شدیم و اگر منِ نوعی دوباره این تنظیمات را به حالت اولیه و طبیعی بر نگردانم ، نمی توانم بقیه کارهایم را هم منظم کنم . چون اگر جسم من متعادل و منظم نباشد نمی توانم دیگر امور زندگی خود را منظم کنم و اگر شخص به این منظور به کنگره آمد باید منظم باشد و قوانین کنگره را رعایت کند چون 5 درصد درمان از طریق جسم انجام می شود و 95 درصد به آموزش جهان بینی برمی گرد و از این طریق می تواند نظم درونی خود را باز یابد.
چند روز دیگر نوروز را داریم و اگر این نظم " یعنی نظم در دارو خوردن و خوابیدن و مهمانی های شبانه و ... " را رعایت نکنیم خدایی ناخواسته بعد از چهارده روز این صندلی از من گرفته می شود.
اما اگر در کنگره با رعایت کلیه قوانین به یک رهایی با کیفیت برسم در کنار این رهایی خیلی از صفات نا پسند را از خود دور کرده و به جای آن خیلی صفت های با ارزش در من ایجاد می شود تا جایی که به سفر دوم می آیم و روزه هایم را می گیرم تا بتوانم صفت بخشش را در خود نهادینه کنم . تمام دوستان در آبان ماه این بخشش را در روز گلریزان از خود نشان دادند که امیدوارم این بخشش ها به سرداری ، دنوری و نهایتا به پهلوانی ختم گردد و در روزهای گذشته با این وضع بد اقتصادی خیلی از دوستان در تکاپو هستند که به تعهدات خود عمل کنند.
نظم ، احترام به دنبال دارد و به قول مهندس هر کس می تواند با احترام به دیگران برای خود احترام تولید کند و ما خدا را شکر می کنیم که با ورود به کنگره می توانیم از این آموزش ها بهرمند شویم و در کنار یکدیگر پیوند محبت ایجاد کنیم .از اینکه به صحبت های من گوش دادید تشکر می کنم.
نگارش : مسافر علیرضا
ویرایش : مسافر امیرحسین
ارسال : مسافر مهدی
نمایندگی میرداماد اصفهان
- تعداد بازدید از این مطلب :
151