English Version
This Site Is Available In English

برای هر کاری زمان مشخصی را تعیین کنیم

برای هر کاری زمان مشخصی را تعیین کنیم

جلسه دوم از دوره هفدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره60 نمایندگی باباطاهر همدان با استادی همسفر اکرم، نگهبانی همسفر مرضیه و دبیری همسفر مریم با دستور جلسه «نظم، انضباط و احترام در کنگره۶۰» روز دوشنبه ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۳ ساعت۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

برای اين‌که یک ساختار یا یک تشکیلاتی بخواهد به نتیجه خوبی برسد و در رسیدن به هدفش موفق باشد؛ باید مجریان آن ساختار و تشکیلات حتماً مقید به رعایت نظم و انضباط باشند؛ برای این‌که نظم و انضباط به‌خوبی رعایت شود اولین مقوله‌ای که باید در نظر گرفت بحث زمان است؛ وقتی‌که همه برنامه‌ها را که در اختیار ما است برنامه‌ریزی کنیم و برای هر کاری که داریم یک‌زمان مشخصی را تعیین کنیم؛ قطعاً با تفکری که برای کارها انجام می‌دهیم می‌توانیم به آن هدف و مقصدی که داریم برسیم.

مواقعی که زمان را در نظر نگیریم و به هر طرف پیش برویم، به فرض مثال که من می‌خواهم به کنگره بروم، می‌گویم اشکالی ندارد که هر ساعتی در کنگره حضور داشته باشم؛ وقتی مسئولیتی را قبول کردیم و خواستیم به کنگره بیاییم و به درمان برسیم؛ حتماً باید به قوانین و مقرراتی که کنگره تأکید کرده احترام بگذاریم. کسی که به قوانین و مقررات یک جامعه‌ای‌ یا مجمعی احترام بگذارد در رأس اول به خودش احترام می‌گذارد.

برفرض ما جایی می‌خواهیم به مهمانی برویم میزبان کلی تدارک دیده اگر ما نسبت به این مسئله زمان بی‌اهمیت باشیم بخواهیم دیر برویم یک‌جور بی‌احترامی به میزبان است و در رأس این بی‌احترامی به خود فرد می‌رسد؛ پس ما باید در زندگی شخصی و اجتماعی که درونش زندگی می‌کنیم باید برنامه‌ریزی‌های بهتری داشته باشیم. یک سری افراد هم هستند و فکر می‌کنند اگر سر موقع به‌جایی بروند به قول آقای مهندس بی‌کلاسی به‌حساب می‌آید؛ اگر قرار باشد مثلاً ساعت ۹ در جلسه حضور داشته باشند دیرتر از آن ساعت حضور پیدا می‌کنند، در اصل برای آن جلسه احترام قائل نشده که سر موقع حضور پیدا کند و این دیر رسیدن‌ها همیشه باعث مشکلات می‌شود و ما باید برای هر کاری به بحث زمان خیلی توجه کنیم.

اگر ما به جهان خلقت نگاه کنیم نظم در نظام آفرینش را می‌بینیم که خداوند متعال در آفرینش زمین و آسمان‌ها، نظم و انضباط بسیار زیادی به کار بردند؛ به‌طوری‌که شب‌ها اگر به آسمان خیره شده باشیم هزاران هزار ستاره ریزودرشت را می‌بینیم. وقتی ما دو خط موازی را در نظر می‌گیریم؛ اگر کوچک‌ترین خللی در مسیر حرکتشان نباشد تا جایی که ادامه دارد آن‌ها در موازی هم حرکت می‌کنند و هیچ برخوردی با هم پیدا نمی‌کنند؛ ولی اگر از آنجایی‌که شروع می‌شود یک‌هزارم میلی‌متر بخواهند از مسیر خودشان منحرف شوند صد در صد درجایی که به هم خواهند رسید به یک تقاطعی برخورد خواهند کرد؛ پس این موازی حرکت کردن هم نشانه‌های نظم و انضباط در جهان خلقت است.

من نوعی اگر بخواهم نظم و انضباط در زندگی‌ام را به کار ببرم یاد می‌گیرم که در برخورد با دیگران هم این نظم و انضباط را داشته باشم. اگر جایی و ساختاری مدیریت درست نداشته باشد کارکنان و عوامل آنجا نمی‌تواند از نظم و انضباط برخوردار باشند و هر کس مسیر خودش را ادامه می‌دهد. گردش چهار فصل هم یکی از نشانه‌های نظام خلقت است که خداوند خلق کرده که بلافاصله بعد از فصل بهار، تابستان، پاییز و بعد زمستان است، چراکه اگر آن‌ها جابه‌جا می‌شدند؛ بلافاصله بعد از بهار، پاییز می‌رسید؛ دیگر هیچ میوه‌ای نمی‌رسید و هیچ نتیجه‌ای نمی‌شد از این فصل‌ها گرفت. با مدیریت زمان ما می‌توانیم وقت‌شناسی را یاد بگیریم و در زندگی به کار ببندیم، نظم و قانون را رعایت کنیم و همین‌که بتوانیم ان‌شاءالله خداوند را از خودمان راضی نگه‌داریم.

تصاویر اهدای شال مرزبانان دوره جدید

مراسم افطاری ماه مبارک رمضان 

تایپیست: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون هفتم)
عکاس: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر فاطمه 
ارسال: همسفر آذر رهجوی راهنما همسفر فرشته نگهبان سایت
همسفران نمایندگی باباطاهر همدان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .