English Version
This Site Is Available In English

حال خوب

حال خوب

همان‌طور که می‌دانیم جهان هستی بر مبنای نظم و انضباط خاصی بنا شده است؛ به عنوان مثال تغییر فصل‌ها، شب و روز و همه‌ رویدادهای دیگر که در زمان و وقت مخصوص به خود اتفاق می‌افتد. اگر این اتفاقات در زمان مشخص شده رخ نمی‌داد، قطعاً همه‌ موجودات دچار مشکل می‌شدند و زندگی‌ها مختل می‌شد. نظم به معنی آرامش و سامان گرفتن است. نظم و انضباط داشتن ارتباط مستقیم با رسیدن به آرامش دارد.

ممکن است زندگی یک مسافر قبل از ورود به کنگره۶۰ بی‌نظم بوده و زندگی او از نظم برخوردار نبوده است؛ حتی مصرف مواد، زمان خواب و غذا خوردن او از زمان خاصی پیروی نمی‌کرده؛ اما با حضور در کنگره۶۰ و آموزش گرفتن روشDST زندگی او نظم و انضباط دوباره به زندگی آن‌ها برگشته و مقداری به تعادل رسیده است. رهجو وقتی نظم و انضباط داشته باشد، سر ساعت در جلسات حضور پیدا می‌کند، فرمانبردار می‌شود، سی‌دی‌های خود را می‌نویسد و با پوشش سفید حضور پیدا می‌کند؛ اگر این نظم و انظباط را رعایت کند، به درمان می‌رسد.

آقای‌‌ مهندس می‌فرمایند: یکی از پارامترهایی که بایستی همیشه رعایت شود "نظم و انضباط" است. تمام اعضای کنگره۶۰ از جمله ایجنت، مرزبانان‌، راهنمایان و دیگر اعضا نظم و انضباط را در کنگره رعایت می‌کنند. وقتی یک انسان بی تعادل وارد کنگره می‌شود، به مرور زمان با رعایت نظم و انضباط، تمرین و گذشت زمان می‌تواند از نظر روحی، روانی و جسمی به یک ثبات و آرامش برسد و در نهایت درمان شود.

پس نتیجه می‌گیریم که در کنگره۶۰ برای رسیدن به تعادل روحی و جسمی خود بایستی نظم و انضباط را با مرور و تمرین رعایت کنیم تا به حال خوب برسیم.

نویسنده: همسفر آزاده رهجوی راهنما همسفر ایران (لژیون چهاردهم)
تایپ: همسفر سهیلا رهجوی راهنما همسفر ایران (لژیون چهاردهم)
عکاس خبری: همسفر ملیکا رهجوی راهنما همسفر مهناز (لژیون دوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر مائده رهجوی راهنما همسفر فرنگیس (لژیون سوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی ابن‌سینا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .