English Version
This Site Is Available In English

تفاوت زمین با هزاران سیاره دیگر

تفاوت زمین با هزاران سیاره دیگر

به نام قدرت مطلق الله
اجرای وادی دوازدهم: در هفته درختکاری (اول تا دهم اسفند ماه) می‌توانیم به صورت انفرادی و یا گروهی با سایر دوستان و یا اهل خانواده اقدام به کاشت درخت نماییم.
به لطف خدا امسال ما همسفران کنگره ۶۰ نمایندگی دامغان توفیق این را داشته‌ایم که در هفته درختکاری به اردوی درختکاری برویم و در اجرای وادی دوازدهم سهمی هرچند کوچک داشته باشیم و انشاالله این توفیق نصیبمان گردد که تا ۱۲۰ درخت، به قول آقای مهندس دژاکام، بکاریم.
آقای دکتر امین دژاکام در سی دی درخت بیان کردند: درختکاری در کنگره به عنوان یک بخشی از آموزش کنگره در آمده است. در وادی دوازدهم به صورت یک وظیفه یا فرمان است که ما بایستی به شکرانه درمان شدن، خوب شدن و احیا شدن خودمان؛ این کار را انجام بدهیم. به این دلیل که تمام هستی در درون و بیرون ماست، انسان با هستی همانطور رفتار می‌کند که با خودش رفتار می‌کند؛ چون تمام چیزهایی که در جهان بیرون وجود دارد در خود انسان هم موجود است.
اگر انسان‌ها در زمین ویرانی ایجاد کردند، علتش این بوده که اول تخریب و ویرانی را در خودشان به وجود آوردند، بعد که اشباع شده‌اند بیرون هم همان کار را می‌کنند.
ما وقتی که در کنگره سفر کنیم و درمان شویم قطعاً این اتفاق در صور پنهان نیز می‌افتد و وقتی در صور پنهان این اتفاق افتاده احساس در درونمان به وجود می‌آید و یواش یواش با گیاهان ارتباط برقرار می‌کنیم.
قبلاً در درونمان گیاهی وجود نداشت یا کویر بوده‌ایم یا ۶۰ درجه زیر صفر، حالا این میل و کشش در ما اتفاق می‌افتد که دوست داریم با طبیعت ارتباط برقرار کنیم و دوست داریم درخت بکاریم و آباد کنیم.
تفاوت سیاره زمین با هزاران سیاراتی که قابل حیات نیستند در این است که در زمین گیاهان وجود دارند. آن چیزی که در زمین زندگی و حیات را به وجود آورده و عامل زندگی و حیات بوده گیاهان بوده‌اند. صدها میلیون سال این گیاهان در زمین کار کردند و اکسیژن تولید کردند که هاله سیاره زمین را درست کنند. تفاوت یک موجود زنده با موجود غیر زنده در هاله دور موجود زنده است. هاله اطراف زمین که توسط گیاهان به وجود آمده است اجازه نمی‌دهد هر چیزی وارد سیاره زمین بشود. چه امواج، چه اشعه و چه شیءهای آسمانی دیگر، این اتمسفر یا جو، کار صدها میلیون سال گیاهان است. پس یکی از مهم‌ترین کار گیاهان این است که هاله دور زمین را به وجود آورده‌اند.
کار دیگر گیاهان این است که خوراک و تمام مواد غذایی را که حیوانات و انسان‌ها و تمامی موجودات به دست می‌آورند، گیاهان به وجود می‌آورند. پتاسیم، آهن و خیلی دیگر از املاح را نمی‌توانیم به صورت مستقیم بخوریم! موادی هستند که باید از طریق گیاهان به دست بیاوریم یا از طریق حیوانات، پس کار دومی که گیاهان کردند؛ خوراک را برای انسان‌ها و حیوانات قابل استفاده نمودند.
کار دیگری که درختان انجام می‌دهند با جذب نور خورشید و ایجاد رطوبت تعادل دمایی کره زمین را حفظ می‌کنند.
همان چیزی که حیات را در زمین به وجود آورده همان هم عامل درمان کره زمین است.
اکنون با وجود دانستن این دلایل بسیار محکم برای حفظ محیط زیست و درختان و طبیعت کافیست ما هم قدمی در این راه بگذاریم و در حفظ، نگهداری و سلامت کره زمین کوشا باشیم.
حالا ما در کنگره ۶۰ به تعادل رسیدیم و می‌خواهیم این تعادل را در بیرون هم به وجود بیاوریم. باید ما به یک سطحی برسیم که اول شروع کنیم به کاشتن درخت تا احساس در ما به وجود بیاید تا زیبایی و لطافت طبیعت را احساس کنیم.
روز درختکاری بهانه ‌ای است برای این که ما به محیط زیست احترام گذاشته و آن را احیاء کنیم و یا حداقل آن را با دقت بیشتری نگه داری کنیم.
امید است که با تلاش در این جهت، حتی با کاشتن یک نهال کوچک، زمینی امن، زیبا و آباد را برای خویش مهیا کنیم که یقیناً کاری پسندیده است.

منبع: کتاب عشق، ۱۴ وادی برای رسیدن به خود، سی دی درخت از دکتر امین دژاکام

مرزبان خبری:همسفر نسیم

نویسنده:راهنمای تازه واردین همسفر وحیده

ویرایش و ارسال:راهنمای تازه واردین همسفر وحیده

همسفران نمایندگی دامغان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .