English Version
This Site Is Available In English

ماه مبارک رمضان علاوه بر تاثیرات جسمی، به تربیت نفس نیز کمک می‌کند

ماه مبارک رمضان علاوه بر تاثیرات جسمی، به تربیت نفس نیز کمک می‌کند

جلسه پانزدهم از دوره پنجم لژیون ماهشهر، به استادی راهنما مسافر محسن، نگهبانی مسافر عارف و دبیری مسافر محمود با دستور جلسه « الهام از رمضان » جمعه ۱۰ اسفند‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۸ در پارک فردوس ماهشهر آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

سلام دوستان، محسن هستم، یک مسافر. 
دستور جلسه امروز، الهام از ماه مبارک رمضان است. آقای مهندس مرا با خداوند و هستی آشتی دادند. ایشان فرمودند که قبل از ماه مبارک رمضان آزمایش دهید و پس از پایان ماه رمضان نیز آزمایش دهید تا ببینید چه تغییراتی ایجاد شده است. 

زمانی که تازه به کنگره آمده بودم، در سال‌های اول، درصدی روزه می‌گرفتم؛ یک روز در میان یا در روزهایی که به جلسه می‌آمدم، روزه می‌گرفتم و فقط آب می‌خوردم. همیشه به خودم می‌گفتم که باید این شرایط را بپذیرم، اما وقتی جلوتر آمدم، به خودم گفتم که خداوند قوانینی را مقرر کرده است و این قوانین باید اجرا شوند. در ماه مبارک رمضان، باید این قوانین را رعایت کنیم و نباید آب بخوریم. حالا چهار سال است که این قوانین را اجرا می‌کنم و از آن لذت می‌برم. پس از ماه رمضان، متوجه می‌شوم که جسم و روانم متعادل و آرام شده است. این روش را حتماً اجرا کنید. 

سفر اولی‌ها اجازه روزه گرفتن ندارند و اگر بخواهند روزه بگیرند، باید به صورت "کله گنجشکی" (ناقص) باشد و داروهای خود را به موقع مصرف کنند. آقای مهندس گفتند که ما بیمار هستیم و برای درمان به کنگره آمده‌ایم. خداوند نیز فرموده است که افراد بیمار نباید روزه بگیرند. اما در جلسه چهارشنبه، آقای مهندس توضیح دادند که اگر کسی بیماری کلیوی داشته باشد و نیاز به نوشیدن آب داشته باشد، می‌تواند روزه بگیرد و در عین حال آب بنوشد. این موضوع ممکن است برای برخی عجیب به نظر برسد، اما آقای مهندس به درستی آموزش می‌دهند. 

ماه مبارک رمضان علاوه بر تأثیرات جسمی، به تربیت نفس نیز کمک می‌کند. پس از یک ماه روزه‌داری، قدر نعمت‌های خداوند را بیشتر درک می‌کنید. لذت چای افطار یا ناهاری که پس از سی روز روزه‌گرفتن می‌خورید، بی‌نظیر است. خداوند نعمت‌های بسیاری به ما داده است. برخی افراد اعتقادات مذهبی ندارند، اما آقای مهندس می‌گویند که حداقل حرمت ماه رمضان را حفظ کنید و روزه‌خواری نکنید. اگر روزه نمی‌گیرید، حداقل سیگار نکشید یا آدامس نجوید. این تمرین را حتماً انجام دهید. به سفر اولی‌ها توصیه می‌کنم که امتحان کنند و چند ساعت سیگار نکشند یا روزه سیگار بگیرند. این کار به بهبود حالشان کمک می‌کند. 

در تمام شعب کنگره ۶۰، مراسم افطاری برگزار می‌شود. انشاءالله سال آینده که زیر سقف جدید خواهیم بود، در شعبه خودمان نیز افطاری برگزار خواهیم کرد. 

سال‌های اول حضور من در کنگره، یک روز در میان روزه می‌گرفتم یا فقط آب می‌خوردم. اما با گذشت زمان، به خودم گفتم که خداوند برای ماه مبارک رمضان قوانینی مقرر کرده است و من باید آن‌ها را رعایت کنم. اکنون چهار سال است که روزه کامل می‌گیرم و از آن لذت می‌برم. پس از ماه رمضان، تغییرات مثبت در جسم و روانم را احساس می‌کنم. 

سفر اولی‌ها نیازی به روزه گرفتن ندارند. آقای مهندس با مراجع تقلید صحبت کرده‌اند و به آن‌ها گفته‌اند که ما بیمار هستیم و باید داروهای خود را به موقع مصرف کنیم. بنابراین، عذر شرعی داریم.

دیشب آقای بیات از آبادان مشارکت کردند و گفتند که اگر تاریخ ماه رمضان را فراموش کنید، از رفتار آقای مهندس می‌توانید متوجه شوید که ماه رمضان است. ایشان قبل از ماه رمضان حال بسیار خوبی دارند. 

خدمت کردن در آشپزخانه قوانینی دارد و هیچ‌کس حق دخالت در آشپزی را ندارد. ممکن است غذا شور، بی‌نمک یا کم‌روغن باشد، اما این بخشی از فرآیند یادگیری است. در حال حاضر، شعبه‌ای داریم که دو هزار پرس افطاری می‌دهد و همه خدمتگزاران از اعضای کنگره هستند. در ابتدای تشکیل کنگره، پیشنهاد شد که آشپز از بیرون آورده شود، اما آقای مهندس تأکید کردند که آشپز باید از اعضای کنگره باشد و خودمان باید آشپزی را یاد بگیریم.

گروه سایت نمایندگی ماهشهر 

تایپ مطلب: مسافر علی، مسافر مصطفی، مسافر محمود از لژیون ماهشهر 

عکس: مسافر فضیل از لژیون ماهشهر 

ویرایش مطلب: توسط هوش مصنوعی 

ارسال: مسافر محمد صادق 

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .