English Version
This Site Is Available In English

راهنمایی، راهی برای حرکت از تاریکی به سمت روشنایی

راهنمایی، راهی برای حرکت از تاریکی به سمت روشنایی

جلسه چهاردهم از دوره دوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی مسافران نمایندگی بندرعباس به استادی راهنما مسافر علیرضا، نگهبانی مسافر محمدامین و دبیری مسافر حمید با دستورجلسه «جشن هفته راهنما» در روز سه‌شنبه ۳۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

هفته راهنما را در ابتدا خدمت بنیان کنگره ۶۰، استاد راهنمای کنگره ‌۶۰ و راهنمای اول همه ما تبریک میگویم.
همچنین به تمامی اعضای کنگره ۶۰ و راهنمایان شعبه بندرعباس آقا امید و تمام عزیزانی که قبول شده‌اند و در حال طی مراحل دریافت شال هستند و به همه عزیزان تبریک عرض می‌کنم.
همه ما داخل کنگره راهنما داریم و یکی از بزرگترین نعمت هایی که داخل کنگره به ما داده شده، همین راهنما داشتن است و من میبینم افرادی که بیرون کنگره هستند، خیلی سخت خواهد شد که یک نفر را قبول داشته باشد و آدم بدون اینکه نفع خودش را در نظر بگیرد میتواند راهنمایی کند و راه درست را میتواند به ما بگوید و ما باید خیلی خدا را شکرگزار باشیم که می‌توانیم راهنما داشته باشیم در زندگیمان و از آموزشهایی که به ما داده میشود توسط راهنما به نحو احسن استفاده کنیم.
و به این صورت که در بحث درمان اعتیاد ما را راهنمایی میکند و فکر میکنم یک کار خارق العاده است که کنگره انجام داده است و ما را به آن مسیر درست خواهد برد.
حالا آن موقع که من آمدم در کنگره لژیون و راهنما بود؛ ولی در قدیم لژیون و راهنما نبوده و من اوایل که آمده بودم دنبال معنی لژیون گشتم و فهمیدم لژیون یک آرایش نظامی است و در داخل جنگ های قدیم که با شمشیر بوده، یکی از مشکلاتی که در جنگ های قدیم بوجود می آمده  این بوده که وقتی یک نفر در میدان جنگ در حال جنگ بوده است یک نفر از پشت سر به او حمله می‌کرده یا از سمت راست یا چپ و هیچ تسلطی روی اون مبارزه نداشته است و بعد می‌آیند روی آن نقطه ضعف کار میکنند.


فکر میکنم یونانی ها بودن( روم باستان) یک آرایش نظامی را طراحی میکنند که به صورت گرد و مربع و یا مثلث بوده.
خود معنی کلمه لژیون  به معنای گروهان  و همچین معنی دارد  و این کلمه ریشه اش فرانسوی است.
اکثرا ما در اعتیادمان هم یک راهنما داشتیم! که یک نفر به ما یاد می‌داد که چکار کنیم و چکار نکنیم! چه بخوریم و چه نخوریم که در اعتیادمان موفق باشیم و بعد خودمان راهنما شدیم برای کسانی دیگر، که تاریکی ها رو به آن‌ها یاد بدهیم و همان باعث میشود ما میرویم در تاریکی ها  و بعد از اینکه وارد کنگره میشویم، این فرصت در اختیارمان قرار داده میشود که از تاریکی ها به طرف روشنایی ها حرکت کنیم  و فکر میکنم یکی از پارامترهای مهم که در درمان اعتیاد وجود دارد، همین راهنمایی است.
که اگر این را انجام بدهید در زندگی خیلی موفق خواهید شد.
من یک بار دیگر این هفته را به تمامی خانواده کنگره۶۰ تبریک می‌گویم و همه می‌دانید که در این هفته بر تمامی ما واجب است از  راهنمای  خودمان قدردانی و تشکر کنیم و جشن خوبی برای شما آرزو خواهم کرد.

تصاویری از جشن زیبای راهنما 

تایپ: مسافر امین رهجوی راهنما علیرضا (لژیون دوم)
عکاس: مسافر رضا و قاسم رهجوی راهنما علیرضا (لژیون دوم)
ویراستاری: مسافر قاسم رهجوی راهنما علیرضا (لژیون دوم)
ارسال مطلب: راهنما مسافر علیرضا
مسافران  نمایندگی بندرعباس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .