English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده_ ازدواج یک پیمان مقدس

گروه خانواده_ ازدواج یک پیمان مقدس

سیزدهمین جلسه از دوره دوم جلسات لژیون سردار همسفران کنگره60 نمایندگی ارومیه با استادی همسفر هانیه، نگهبانی همسفر معصومه، دبیری همسفر مهدیه با دستور جلسه «ازدواج» روز پنجشنبه ۱۱ بهمن‌ماه ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد: 

خدا را شکرگزارم که به من اجازه خدمت و حضور در کنگره را داده و از نگهبان سپاسگزارم برای انتخاب بنده به استادی و همچنین به دبیر خدا قوت می‌گویم. دستور جلسه امروز ازدواج است. هر دستور جلسه‌ای که در کنگره وجود دارد می‌خواهد یک موضوع را برای ما باز کند و آن را آموزش دهد. اکثر دستور جلسات کنگره قوانین درست زندگی کردن را به ما می‌آموزد و این دستور جلسه هم از این قوانین مستثنی نیست و برای ما راه و روش ازدواج کردن و برای کسانی که ازدواج کرده‌اند چگونگی رفتار و برخورد در زندگی متاهلی را آموخته است. 

ازدواج یک پیمان مقدس است که بین زن و مرد بسته می‌شود اصلی‌ترین دلیل ازدواج حب بقا انسان یعنی ادامه نسل است. آقای مهندس در مورد ازدواج می‌فرمایند: ازدواج یک مثلثی است که دو ضلع آن زن و مرد و ضلع دیگر یعنی قاعده آن ارتباط بین این دو است. همه انسان‌ها قطعاً در زندگی خود یک سری تفاوت‌ها و نقص‌ها دارند و مسئله مهم در ازدواج کنار آمدن با این تفاوت‌هاست. 

آقای مهندس هم در کنگره اهمیت زیادی به خانواده داده‌اند و با دانایی و درایت خود قسمت همسفرها را تاسیس کرده‌اند تا همسفر‌ها هم کنار مسافران خود آموزش ببینند و علم و آگاهی خود را از طریق کنگره بالا ببرند و پایه‌های زندگی خود را مستحکم کنند. 

امروزه به دلیل مشکلاتی که در جامعه وجود دارد و به خاطر چالش‌ها و سختی‌ها و مسائل اقتصادی، جوانان از ازدواج خودداری کرده و تصور می‌کنند یک مسئولیت سنگینی است که آن‌ها توان پذیرش آن را ندارند؛ ولی هر کسی با دید باز و آگاهی و با برنامه‌ریزی وارد این مسیر می‌شود بی‌شک زندگی بدون سختی و مشکلی را خواهد داشت. ان‌شاءالله که همه جوانان موفق به تشکیل خانواده شوند و زندگی خوبی داشته باشند. 

عکاس: همسفر فاطمه (لژیون اول)
تایپ و ارسال: همسفر هانیه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ارومیه

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .